- 4 Haziran 2008
- 272
- 12
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fal sepetindeki lidya değil kızlar.nişantaşı symboldeki lidyaya baktırdım:)))
lıdya su fal septındekı hıc baktırmadım ama belıkızı bılyorm
canım belkısın dedikleri çıkıyor mu kahve falı baktı ama hiç açmadan bakıyor isim d.tarihi ve anne adıyla bakıyor bişeyler çiziyor çok tatmin olmadım açıkcası yaa( zaten kötü şeyler söylediii
cnm belkız bana hastalıkla ılgılı bısey solemıstı o cıkmıstı ama soyle bı akrabam kansermıs ama ben daha duymamıstım onun dedıgı zamnda ogrendım ama zatn adam 3aydır kansermıs yanı cıkmısmı oluyoo cıkmamıs mı olyoo sen karar wer bana ıskambıl bakmıstı yıl 2011 falan ozamn by pellodaydı kıbar kadın ama askla alaksız bır yol cızdı o yolda yurumedım:)
fal sepetindeki lidya değil kızlar.nişantaşı symboldeki lidyaya baktırdım:)))
iki kez baktırdım fiyasko ikinci baktırdığımda sesli faldı ney eşilğinde galiba elektrik süpürgeside çalışıyordu tek kelime anlaşılmadı
tüh yaa fal seepetindekinee para ödedim ama maile gelecekmiş herhalde bu ne anasını satim ben sesli anladım
lidya fena değil :)
ses kaydı yapıyolar , siteye yükleniyo , indirip dinliyon.
bugün 9 martta ki falı dinledim , işyerimde biride baktırdı ama yarın öğrenirim anca :)
bende 1 dediği çıktı 2 dediiği daha var onlar daha olmadı , zaten 3 şey söledidi
MİNİĞİM MİNİK KUŞUM =) biliosun bnm için gelecek önemli deil şuanı bilsin yeter valla bekliom bu karıda da çok sıra var
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammMM bizlerden biri serabaa fala gitmişşş kızzz sen her kimsen çabuk gel bizi burda bilgilendiiiiir Rezil olmayak birini övdük inşş sana iyi bakmıştır
iyi bakmış , raporunu aldım
yubile sende serabın numarası warsa bana msj atabilirmisin?su beylıkduzundekı serabı merak edıyorum ama cok uzak
iyi bakmış , raporunu aldım
selam canım cok saol ÜMRANİYE SİTE DURAGI YANI DIMI :)
serabın numarasını ben vermiştim canım 40 tl ye bakıyo 0507 774 20 72 dahada no filan yazmicam alsın herkes burdan özel msj atmakda gına geldi vallayubile sende serabın numarası warsa bana msj atabilirmisin?
kaça bakıyodu bu hatun?
kızlar lidyaya baktırimmi sizce ? iyimidir daha önce baktıranlar oldumu
ben baktırdım .. memnun kaldım .. an ile ilgili nokta atışları vardı ..
serabın numarasını ben vermiştim canım 40 tl ye bakıyo 0507 774 20 72 dahada no filan yazmicam alsın herkes burdan özel msj atmakda gına geldi valla