- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
spor yapmaktan kolum , bacağım agrıyo , kıpırdayamıyom yerimden.
kalk beylikdüzüne git olcak iş mi ?
telefonda bakmıyo mu ?
o kadar çağırdan var beylikdüzüne oturmaya gitmiyom şehır dışı diye , fal olunca of ya of :18:
kızz söz seni götürcem
armağan hanım için bende kesinlikle aynı fikirdeyim. bu zamana kadar gittiğim en iyi falcı. ve aynen dediğiniz gibi allah ın izniyle diyerek anlatıyor. yani diğer falcılar gibi olacak edecek diye size umut bağlatmıyor. ben çok memnun kaldım. kadınlar kahvesindede dilek ve pelin. onlarda çok iyiler. ama armağan hanım daha ayrıntılı bakıyor. ve söyledikleri tatmin ediyor. bazen fal baktırınca insanda olurya başkasına da gideyim onunla söyledikleri tutacak mı diye. armağan hanıma gittikten sonra hiç böyle bir fikre kapılmıyorsunuz. remziye hanımla ilgili hiç bir fikrim yok. su falındada majesticte neriman var. onu denedim bu cumartesi. ondan da memnun kaldım.
götürcen tabe , sen sardın başıma
ama ilk önce c.tesi birilerine baktırim serap sona
bakırköye gitmekte zor geli, hazır gitmişkene
geçmişi , anı yaşadıklarını , karşıdakinin analizi , hastalıkları bilmiş
arkadaşta girince yazar herhal .
yalnız alo fal hattı gibiyim he
hahahah yubilee sen benim hayatımdın oysaa sana malımı mülkümü feda etmiştimmm hemen sattın beni
saziş bekle braz.benîm arayıp soranım bîle yok
Genel Yorum
Merhaba kardeşim çok duygusal bir kişiliğe sahipsin çok kırılgan ve narin bir kalbin var bu yüzden kalbinin acı cekmesini istemiyorsun ve hayatta hak ettiğin sevgiyi mutluluğu yaşamak istiyorsun Allahın izni ile bu sevgiyi yaşayacaksın . .......
KIZLAR VALLAAA ADAM DORUU DİYO :d BENİM DE FALIM HEP BÖLEE ÇIKIYOOO YAA HERKES AYNI ŞEYİ SÖLÜOO :d
vallah bence Derin'e bir baktir, oda cok güzel yorum yapiyor :)
Zeus biraz kisa yorumlamis bence.
yok cok iyi dgl.eh an olarak damlalar sev4nç yada tugba en iyisı bence.
kızlaar ella ya nasıl ulaşabilirim nerde bakıyor numarasını bilen varmı??
Canım bence cafe falcılarıyla aynı boşuna gitme derim
ben memnun kaldım kızlar , evet 30 tl. evinde bakıyo, edirnekapıda stada çok yakın zaten telefonda tarif eder, aslında fal bakmayı yıllar önce bırakmış ve parada pulda pek gözü yok , bi de falcı denmesinden hoşlanmıyomuş, bi arkadaş söylemişti burdan,
ben bir kişi için baktırmıştım, 5-10 dakka filan sürdü, ama istediğini sor diyo , ben soramamıştım ağlamaktan
siz sorularla süreyi uzatabilirsiniz