Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugüne kadar baktırdığım falcılar arasında belkıs hanım ı tek geçerim...dediği hepsi çıktı bizzat yaşadım yaşıyorum...
kızlar az öncee serapdan geldim gene mutlu oldummm ben dedimki ablaaa arasam açmıyoo msj yazsam cvp vermiooo çok mutsuzum yemin ederim bana dediki benim söylediklerimi harfi harfine yaz şimdi çocuğaa neyse o söledi ben yazdım 2 dk sonra msj a cvp geldi :d belki ondan kaynaklı deildi amaa mutlu oldummu olduuum agaaa D:D: hilal bu çocuk kapalı birini istiyo dedi banaaa evet öleydii çocuk bana sölemişti çünküü off napcam bilmiommm ben sarışın bi hatunummm kapanamam kiii röfleli saçlarımaa bayılıyorumm sevdiğim içinde kapanamam içimden gelmesi lazım
selamlar
kızlar bu serap ve canan nerde bakıyo:) yine bir merak merakk işte
Serap beylikdüzün de bakıyo bi kaç sayfa öncesinde numarasını verdim e5 in kenarında bauhaus var onun orda oturuyo
Serap beylikdüzün de bakıyo bi kaç sayfa öncesinde numarasını verdim e5 in kenarında bauhaus var onun orda oturuyo
sağol canım evinde bakıyor yani.ben daha önce hiç eve gitmedim tırsarım yaa:)))
Haha yok hayatım bana bişey olmadıysa sana hiç olmaz :) minikdepresif benim transporterm var biliyor musun :) :) burdaki kızları toplar arabanın arkasına atar fizana bile götürürüm benim gözümü neyle korkutuyon sen :) :)
temam o zaman. ödemelerimi tamamlıyım h2o beni seraba götür dicem
minikdepresiff sende asmin cafe burakın nosu vardı bana yazabılırmısın
kac haftadır cafede bulamıyorum onu çanakkaleye gttı dedıler.