İstanbul'da Fal - Falcılar

laf cafe canan bır ıs olayı demıstı bugn kesınlestıı ama onun dedıgı ıs degıll..

bu kadının bana dediği bişey çıkmıştı biri olcak senden olgun ama uzun sürmüycek etkilenmişyceksin olmuycak demişti.o çıkmıştı bende:)diğer dediklerinin hiçbiri olmadı belkide zamanla olur bir umut

bu kadının bana dediği bişey çıkmıştı biri olcak senden olgun ama uzun sürmüycek etkilenmişyceksin olmuycak demişti.o çıkmıştı bende:)diğer dediklerinin hiçbiri olmadı belkide zamanla olur bir umut

gulısım bu ısın pek olacahı yoktu bılyomusun? umıtsız bır ıstı bugun aradılar kesınlestı sok oldumm

Hayatım sen iste malımı mülkümü seriyim yoluna :) uçağı yarın gönderiyorm sen yeter ki üzülme :) burdan bi kaç kız toplanın gidin neresi sanki :) fizanamı gidiyorsun :)

maddı drumdan cokmus bulnyorum:) allah senı napmasın hılal gece uyuymdım senın anlattgın tesbıh olayından sonraa

Hayatım sen iste malımı mülkümü seriyim yoluna :) uçağı yarın gönderiyorm sen yeter ki üzülme :) burdan bi kaç kız toplanın gidin neresi sanki :) fizanamı gidiyorsun :)
kızlar mrb bn uzun zamandır yoktum konuyu baya kaçırdım rica etsem bana serap hanım ın falından biras bahsedermisiniz

bnmde baıma ne geldiyse whatsap yüzünden geldi şimdi yasak bana ama paşamız giriyo

cansu valla bu kadına ben 1 yıldır gidiom bana ne diosa çıkıyo anı filanda iyi biliyoo aama size nasıl olur bilemem ben memnunum BAKIN TEKRAR SÖLÜORUM BENDE İYİ DİYE SİZDE İYİ OLACAK GİBİ BİŞİ YOK ONA GÖRE

belkıs(saat 17:45) biri olmuş hayatnda üzülmüşün sn 6aydr skntılısn.iş ve egitm kapın açık eylülde iş görym rahatlama var.skntılar gdıyor.gden kişinin dönùsü yok 2014de dncek pîşman olck ahın çkcak.bu kışı yakında evlencek ama mutsuz olck ayrılıp sana döncek ama senin yanında biri olçak.cok mutlu olcn onla.haziran gbi tanışcn. Bu kadn yazarak bakyo.kahve fncanıni açmyo.anne adı ve d.tarihne bakıyo.

lidya(saat 19.00) 2kısı varmş aklında.brni hc takmamışn hayatına grmesne ızin vermemşsn çatık kaşlı temiz yüzlü bı adam(dogru).dıgernın ısmını bıldı.zor bı adam kızm sen çekmşin onu ama şuan hayatndakı kız onu çekmycek yeter be dycek ve adam sana döncek ama hayatna alma onu kı almycksn.haziranda birı olck hayatnda cok tatlı bıri.hatırladklarm $mdk bu kadar.

lidya(saat 19.00) 2kısı varmş aklında.brni hc takmamışn hayatına grmesne ızin vermemşsn çatık kaşlı temiz yüzlü bı adam(dogru).dıgernın ısmını bıldı.zor bı adam kızm sen çekmşin onu ama şuan hayatndakı kız onu çekmycek yeter be dycek ve adam sana döncek ama hayatna alma onu kı almycksn.haziranda birı olck hayatnda cok tatlı bıri.hatırladklarm $mdk bu kadar.

lıdya su fal septındekı hıc baktırmadım ama belıkızı bılyorm

iki kez baktırdım fiyasko ikinci baktırdığımda sesli faldı ney eşilğinde galiba elektrik süpürgeside çalışıyordu tek kelime anlaşılmadı

X