- 21 Mart 2013
- 40
- 1
kızlar süperdi.. 11 gün içinde gelişmeler bekliyorum :) haber vericem ama cok başarılı
bana hünkar hanımın telini verebilir misiniz? nurhankaraca67@gmail.com
teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar süperdi.. 11 gün içinde gelişmeler bekliyorum :) haber vericem ama cok başarılı
laf cafe canan bır ıs olayı demıstı bugn kesınlestıı ama onun dedıgı ıs degıll..
bu kadının bana dediği bişey çıkmıştı biri olcak senden olgun ama uzun sürmüycek etkilenmişyceksin olmuycak demişti.o çıkmıştı bende:)diğer dediklerinin hiçbiri olmadı belkide zamanla olur bir umut
su beylıkduzundekı serabı merak edıyorum ama cok uzak
Hayatım sen iste malımı mülkümü seriyim yoluna :) uçağı yarın gönderiyorm sen yeter ki üzülme :) burdan bi kaç kız toplanın gidin neresi sanki :) fizanamı gidiyorsun :)
maddı drumdan cokmus bulnyorum:) allah senı napmasın hılal gece uyuymdım senın anlattgın tesbıh olayından sonraa
Oda bişey mi ben 3 gündür uyuyamıyorum :)
kızlar mrb bn uzun zamandır yoktum konuyu baya kaçırdım rica etsem bana serap hanım ın falından biras bahsedermisinizHayatım sen iste malımı mülkümü seriyim yoluna :) uçağı yarın gönderiyorm sen yeter ki üzülme :) burdan bi kaç kız toplanın gidin neresi sanki :) fizanamı gidiyorsun :)
bnmde baıma ne geldiyse whatsap yüzünden geldi şimdi yasak bana ama paşamız giriyoşu program hayatımı kararttı benim he
kapattırıcam telefonun internetini , az kaldı ..
bnmde baıma ne geldiyse whatsap yüzünden geldi şimdi yasak bana ama paşamız giriyo
BENDEN daha hayırlı we guzel seyler yasarsın ıns:)
lidya(saat 19.00) 2kısı varmş aklında.brni hc takmamışn hayatına grmesne ızin vermemşsn çatık kaşlı temiz yüzlü bı adam(dogru).dıgernın ısmını bıldı.zor bı adam kızm sen çekmşin onu ama şuan hayatndakı kız onu çekmycek yeter be dycek ve adam sana döncek ama hayatna alma onu kı almycksn.haziranda birı olck hayatnda cok tatlı bıri.hatırladklarm $mdk bu kadar.