İstanbul'da Fal - Falcılar

Selam Kızlar konudaki hemen hemen tüm yazılanları okudum ve bir fal müdavimi olarak fikir, tecrübe ve önerilerimi beyan etmek istedim :)
Öncelikle adı geçen falcıların çoğuna gittim ve çoğuyla neredeyse arkadaş oluyordum birkaçını anlatayım isterseniz Symbol Cafe de en iyi bakan Levent dir adını hiç görmedim hiç gideniniz olmamış ama Levent e kesinlikle bir kere gidilmesi gerekir tarihleri ve isimleri nettir çok sık gitmeyin çünkü tanıyor, sıkılıyor ve artık duymak istediklerini söylüyor ama ilk baktırdığınız falı sakın unutmayın çünkü verdiği tarihler ve isimlerle kesinlikle karşılaşacaksınız geçmişe çok fazla girmiyor güncel ve geleceği yorumluyor 10 üzerinden 8, Tarık canım o çok tatlıdır yüzeysel konuşur ve kesinlikle havasındaysa bilmek istediğiniz her şeyi söyler söylediklerinin çoğu doğrudur 10 üzerinden 7 rahatlıkla veririm Meryem, Dilek, Pelin, Armağan bunların falında bir iki cümle doğrudur gerisi pek çıkmaz 10 üzerinden 4 veririm Symbol Cadde Şubesindeki Nesim müptelası olunacak bir falcıdır dediklerinin çoğu harfiyen çıkar bana bundan 2 sene önce baktığı ve 2 sene içinde olacak dediği şeylerin %90 ı çıktı ve bana göre (bu zamana kadar götürdüğüm neredeyse 10-15 arkadaşımın yorumlarını da düşünürsem) şu ana kadar rastladığım en iyisi Kadıköy Angels Cafe Burcu tarihleri pek tutturamaz (yani 10-20 gün şaşabilir) ama söyledikleri kesinlikle çıkar daha kahve fincanına dokunmadan yoruma başlar ve muhtemelen fal sonuna kadar şaşkınlıkla dinlersin :))

Ama yine de hiçbirimizin bu fal işine çok fazla kaptırmamasında fayda var

özelden mesaj atamıyorum daha detaylı sorularınız varsa cevaplayabilirim

nomadic.. söyledıklerını harfıyen desteklıorum aynen.. levent sımdı cadde symbol de...

istanbuldaki tüm falcilari ögrendim bu topik sayesinde harika yakaydirigubbakcemile3
evet,fal baktirinca sanki insan terapi görüyor yukarda bir arkadas yazmis aynen katiliorum.canim siKKIn oldugunda fal bakilmasini isterim bana...bugün burda bi falciya gidicem arkadas önerdi.türk bi bayanmis.aksam 8de kadinda olucam.bakalim nasil bakicak.kafamçokkarıştı

Dün Taksim Monomi Cafe Serkana baktırdım. Pek tavsiye etmem, 3 - 4 kelimeyi evirip çevirip söylüyo 10 tl verdim. 5 para etmez bence haberiniz olsun..

ısmini yanlış yazmışım, sedat. Yanımdaki arkaşımın tek kelimelik yorumu ise adam tam bir felaket tellelı oldu...

nomadic merhaba..paradiso cafedeki demet hanıma ve de gemi cafedeki (eski adı krişna cafe) dilek hanıma gittn mi ?

Elmakurdunun tavsiye ettiği Nilüfer Hanımın telini alan arkadaşlar banada bildirebilirmisiniz lütfen, Ben de onu çok merak ettim. ıhtiyacım da var doğrusu.. TŞK.

canım banada dilek in çoğu dediği çıkıyor. özellikle boşanamama konusunda dedikleri. geçenlerde gittim gene bildi. bugünde davam vardı. aradan zaman geçerse dilek biliyorda zaman geçmeyince hem kısa bakıyor hem önceki şeyleri söylüyor. birde ben o kadar çok gittim ki ona beni tanıyor. peline de çok gittim. o yüzden bende yeni arayışlar içindeyim. cafezade armağanı beğendim. gemi cafeyi çok övüyorlar ona baktırasım var. ama o da armağan gibi 25 tl ye bakıyormuş. şu sıra fala 25 tl vermek istemiyorum. şöyle normal bir ücretle önerebileceğiniz var mı?

Bir fal diyaloğunu paylaşmak istiyorum sizlerle. Böyle falcılar da varr..

Falci: Bak f ile baslayanbi tanidin var senin ?
Ben: Yok
Falci: Yok e'ymis o
Ben: o da yok
Falci: B olabilir ama bu
Ben: heee b miii?
Falci: Heh bak dedim ben sana iyi fal bakarim b'yi bildim
Ben: Yok b'den tanidigim benim
Falci: hımmm o zaman olcak
Ben: iyi bakalim eee sonra..
Falci: sen calisiyorsun
Ben: yok okuyorum
Falci: heh ders calisiyorsun
Ben: hııı oldu
kaydirigubbakcemile3

hahaha cok dogru tryamour cum
o yüzden en güzeli falcinin sorularina cevap bile vermemek.
sahsen ben baktirirsam geldigimde kismet olursa.yok sölemi bölemi sunu bunu taniomusun r harfi yok g harfimi diye baslarsa.agzimi acar gözümü yumarim.
sonucta fal bakicak olan o.omu bilicek benmi?eger ben zaten biliosam niye fal baktirmaya geldimki kardesim...
kaydirigubbakcemile

arkadaşlar kadıköy angels cafe ve mine hanım hakkında düşünceleriniz nedir?baktıran oldu mu aranızda?

Aynen öyle canım.vereliniortak
Ses susacaksın o konuşacak. Zaten iyi falcılar konuşturmuyor bırak ben anlatayım diyor.

evet canım gittim bana önce sorular sordu daha sonra verdiğim cevaplara yönelik bir şeyler söyledi yani benim nazarım da çok iyi değildi ama diğer bahsettiğim ve iyi diye nitelendirdiğim falcılardan biri o sabah kalktığımda düşündüğüm şeyi söyledi ve yanlış olduğunu söyledi bunun yanlış olduğunu anlamam içinde benim göremediğim ama doğru olan detayları söyledi biliyorum böyle anlatınca çok karışık şöyle örnek vereyim.

önceki gün işyerinden problemli ayrılmıştım o sabah kalktığımda herhalde artık başka bir iş aramam gerektiğini düşündüm o da bana biraz bekle ve şu şu kişilerle konuşma dedi zaten şu kadar zamana kadar senin durumun değişecek ve harfiyen tuttu...

nomadic merhaba..paradiso cafedeki demet hanıma ve de gemi cafedeki (eski adı krişna cafe) dilek hanıma gittn mi ?

evet canım gittim bana önce sorular sordu daha sonra verdiğim cevaplara yönelik bir şeyler söyledi yani benim nazarım da çok iyi değildi ama diğer bahsettiğim ve iyi diye nitelendirdiğim falcılardan biri o sabah kalktığımda düşündüğüm şeyi söyledi ve yanlış olduğunu söyledi bunun yanlış olduğunu anlamam içinde benim göremediğim ama doğru olan detayları söyledi biliyorum böyle anlatınca çok karışık şöyle örnek vereyim.

önceki gün işyerinden problemli ayrılmıştım o sabah kalktığımda herhalde artık başka bir iş aramam gerektiğini düşündüm o da bana biraz bekle ve şu şu kişilerle konuşma dedi zaten şu kadar zamana kadar senin durumun değişecek ve harfiyen tuttu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…