- 1 Mayıs 2007
- 125
- 0
Selam Kızlar konudaki hemen hemen tüm yazılanları okudum ve bir fal müdavimi olarak fikir, tecrübe ve önerilerimi beyan etmek istedim :)
Öncelikle adı geçen falcıların çoğuna gittim ve çoğuyla neredeyse arkadaş oluyordum birkaçını anlatayım isterseniz Symbol Cafe de en iyi bakan Levent dir adını hiç görmedim hiç gideniniz olmamış ama Levent e kesinlikle bir kere gidilmesi gerekir tarihleri ve isimleri nettir çok sık gitmeyin çünkü tanıyor, sıkılıyor ve artık duymak istediklerini söylüyor ama ilk baktırdığınız falı sakın unutmayın çünkü verdiği tarihler ve isimlerle kesinlikle karşılaşacaksınız geçmişe çok fazla girmiyor güncel ve geleceği yorumluyor 10 üzerinden 8, Tarık canım o çok tatlıdır yüzeysel konuşur ve kesinlikle havasındaysa bilmek istediğiniz her şeyi söyler söylediklerinin çoğu doğrudur 10 üzerinden 7 rahatlıkla veririm Meryem, Dilek, Pelin, Armağan bunların falında bir iki cümle doğrudur gerisi pek çıkmaz 10 üzerinden 4 veririm Symbol Cadde Şubesindeki Nesim müptelası olunacak bir falcıdır dediklerinin çoğu harfiyen çıkar bana bundan 2 sene önce baktığı ve 2 sene içinde olacak dediği şeylerin %90 ı çıktı ve bana göre (bu zamana kadar götürdüğüm neredeyse 10-15 arkadaşımın yorumlarını da düşünürsem) şu ana kadar rastladığım en iyisi Kadıköy Angels Cafe Burcu tarihleri pek tutturamaz (yani 10-20 gün şaşabilir) ama söyledikleri kesinlikle çıkar daha kahve fincanına dokunmadan yoruma başlar ve muhtemelen fal sonuna kadar şaşkınlıkla dinlersin :))
Ama yine de hiçbirimizin bu fal işine çok fazla kaptırmamasında fayda var
özelden mesaj atamıyorum daha detaylı sorularınız varsa cevaplayabilirim
slm ben bugün üye oldum rica etsem bağcılardaki nilüfer hanımın telini verirmisiniz banaCanım,
Özeline yazdım...
arkadaşlar sizi o kadar iyi anlıyorum ki... ben 1 sene oncesıne kadar gunde 4 falcıya gıtmısımdır..falcı falcı gezmısımdır... suana kadar 45 sayfayı da okudum.. soledıklernızın hepsını bılıyorum ve uzuluyorum ne paralarım gıttı ... ama ben vazgectım mıı malesef gecemedım bu sevdadanama su sekılde tabıkı terapı.. ama su zamana kadar gıttıgım ınsanlardan en ıyısı kadınlar kahvesi dilektir. pelinde ıydıır.. ama dilegı kesfettıkten sonra baskasına gıtmedımm.. taksımde gıtmedıgım yoktu arkdaslar.. rodos.. tarı..levent..serkan...majestık.. melekler.. ha bu arada meleklerde can a baktırdım.hıc ıyı dııldı..gıtmedıgım yer kalmamıs kendıme ınanamıyorum yaaaaaa sedat desen bırcok arkdasımı goturdum zamanında cıkmadı ne bılım anlamadım.. ama dılekın falı hepsı cıkmasa da cıktıgı da cok oluyor... ama yıne de ben yenı kesıfler pesındeyım yesılkoy dekıne gıtmek ıstıyorum ne kadara bakıyor ve uzun mu kısa mı yasarsanız sevınırmmmmm :))
İsteyenlere Nilüfer'in numarasını atıcam özelden arkadaşlar.yerimseniben
mesajın geldi çok teşekkür ederim tatlımmzemuszemus
hahaha cok dogru tryamour cum
o yüzden en güzeli falcinin sorularina cevap bile vermemek.
sahsen ben baktirirsam geldigimde kismet olursa.yok sölemi bölemi sunu bunu taniomusun r harfi yok g harfimi diye baslarsa.agzimi acar gözümü yumarim.
sonucta fal bakicak olan o.omu bilicek benmi?eger ben zaten biliosam niye fal baktirmaya geldimki kardesim...
kaydirigubbakcemile
nomadic merhaba..paradiso cafedeki demet hanıma ve de gemi cafedeki (eski adı krişna cafe) dilek hanıma gittn mi ?