İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşım okadar falcı gezmişsin hepsi kötü kötü
emekki sende bir iletişim sorunu var yada hayatın çok entrasan kimse bilemiyor :=)
kusura bakma daynamadım

Ben sadece söyledim beğenmediklerimi sen yine baktır neşe hanıma ben beğenmedim. Sanırım beğenmek zorunda da değilim :) Ne dersin ?

kızlar yakın zamanda kurtuluş annaya giden warmı? ben gitmeyi düşünüyorum ama fikrinize ihtiyacım war.....

kızlar aranızda su karakuşun tılsımlarını deneyip sonuç alan warmı? yani bu tılsım çalışmaları etkilimi?

venüsü istiyomda :))

Ben artık fal baktırmıycam karar aldım.bekliycem şehriban ve Meryem nerdeyse aynı konuştu çünkü bu ay süre verdim onlara.bakalım çıkar inşallah dedikleri :KK43:

beebısm walla yardımcı olmaya calısyorm belkız bayag adı duyulmus ama herks super yada kotu dıyebılyoo her falcıya dedıgmız gıbı kısye gore degısıyoo bazı arkdslar gıbı sana kesınlıkle gıtmelısın mukemmel falan demıyım:)oyle bı falcı yokk anlatamadık

canım senin özel msjın varsa bi bana dönüş yapabilir msiin ?

Ben artık fal baktırmıycam karar aldım.bekliycem şehriban ve Meryem nerdeyse aynı konuştu çünkü bu ay süre verdim onlara.bakalım çıkar inşallah dedikleri :KK43:

canm hayırlısı allahtan zatn olucak olan oluyoo napsak bos dılıyorm kı senın gonlunde kı nı rabbım wersn

Kızlar ıstanbulda o kadar fal baktırdımkı tam umıdı kesmıstım bursada tesadufen bı falcıya baktırdım.tek kelımeyle suppppeeerdı!!!!sımdı ıkı gunlugune bu cumartesı yanı 6nısanda pendık ıstanbula gelıyormus.ben maıl adresımı verıyorum.yada ozelden mj atarsanız ayrıntıları bılgılendırırım.ılgılenen arkadaslar benı arıyabılırler.meraklısına duyurulur.baktıgı zaman agzım acık kalmıstı o kadar yani

cnm msja döndgün için cok tskler ancak ben yine dönüş yapamıyorum 100 olması gerekiyormus yazdıgım yorumun burada yazınca hep karısıyor diye özel msj istemiştim özel msjlar mailini bi atabilir msin bana

bana mı yazıyosn tam anlmdm bebem:)gece kafa yernde olmuyorr bısey sormk ıstersn cwp werm burdan

cnm aynen sana söyledim mailini bi özel msj olarak atabilir misn diye . ya ben burada bulana kadar konu degişiyor o yzden istedim fal konusu

Canım ben Bursa'ya cok yakın bır yerdeyasıyorum sakıncası yoksa ismi falan nedir yazırmızın kendisini açıkça yazılmasını i istemiyormu özel mesaj hakkım yok onun icin burdan paylaşırsan seviirim

cok mu safsınız? çok mu safız? diye düşünmeden edemiyorum.. Bu adamla telde konuşmasam bir nebze acaba mı diye sorabilirdim kendime ama.. burda sizin yorumlarınızı okudukça gülüyorum kusura bakmayın:) Bu adam falcı falan değil, 2 cümle kurması bunu anlamama yetti, dolandırıcı ve savcılığa verilmesi gerekli... beyala gibi kaç mağduru vardır bilinmez..

Canım az önce okudum özel mesajı oysa sana cok uzun mesaj atmıştım ama malesef özel hakkım yokmuş inceliğin icin cok sagol sana sormak istediklerim vardı ana meaikmadresim var ama ormanda esim falan görür diye atmak istedim senin icin mahsuru yoksa özelden numarıyı gönder aramak isterim

X