tatlım ben 2haftadr falcya gtmyodm dùn 2falcya bırdn gttm.ah keskem uyuyblsem ama gtcem bu meryeme de taktım kafayı:) üşüttm ben ya
Hahajahaha canım merak etme aynı yollardan geçtik :))) ama İnan Meryem e git rahatlıyorsun blr. Süre falcı demiycen.benden bu ara yeter.guzel şeyler sölüyor vede biliyor.hesap toplam geldi yenen şeylerde vardı ama sanırsam 20 civarı bişiy daha fazla değildi yanl
bu nerede bakıyor?
İçimi çok açtın ya hahahahaahah zaten bu ara gittiğim ve sevdiğim iki falcıda yanl şehriban ve Meryem benl seneye evlendiriyor.kızlarrrr gelin olup gidiyorum size veda ediyorumkız benım ablam ewlenyorr o ewlenıyorsa kımse dunyada bekar kalmaz o derece:)
tatlım ben 2haftadr falcya gtmyodm dùn 2falcya bırdn gttm.ah keskem uyuyblsem ama gtcem bu meryeme de taktım kafayı:) üşüttm ben ya
bu adamın hesabında 12000 tl para varmıs abla, benım arkadas para yatırdıgı zaman, kılık kıyafetının iyi olmaması ilginç.
canım para yatırdığı zaman karsı tarafın hesabını nasıl görmüş, öyle bişe olmazkii:44:
canm su bakırkoy crouselın arka gırıs kapısında bı kadından bahsetmıssn bıraz detay werebılırmısın bıde cafenınn adı we kdının adı ne
geç gördüm biraz kusuruma bakma
kafenin adını bilmiyorum, ama tam Carousel'in arka kapısının karşısında, birkaç basamakla inilen cadde üstü bir Cafe, kadın oranın sahibi biraz tombulca orta yaşlı bir hanim. zaten o noktada tek bir Cafe var. birkaç dükkan sirali, eczane, ayakkabıcı falan. giriş altı gibi, tabelasında garantili fal yazıyor
Hahajahaha canım merak etme aynı yollardan geçtik :))) ama İnan Meryem e git rahatlıyorsun blr. Süre falcı demiycen.benden bu ara yeter.guzel şeyler sölüyor vede biliyor.hesap toplam geldi yenen şeylerde vardı ama sanırsam 20 civarı bişiy daha fazla değildi yanl
merhaba uzun zamandır ben bakırköydeki dejavu kafeye gidiyorum.... cafeye sürekli yeni falcılar gelmesine nazaran benim o kafede iki tercihim var birincisi Neşe Hanım kesinlikle harika hem tarot falında hem de kahve falında harika ne derse harfi harfine çıkıyor kesinlikle tavsiye ederim. Aynı zamanda edi diye bir falcıda var o da çok iyi. Diğerleri tamamen fiyasko yani hele Yiğit diye biri var tam yalancı kafadan sallıyor sürekli hiç bir dediği çıkmıyor
neşe hanım gelecek konusunda basarılı mı?
ben kahve falı baktirdim, hem gecmis ve su anki durumu tutturdu, hem de o zaman gelecek icin söylediği birkaç şey şimdilerde çıktı. ama 10 üzerinden 10 yada 9 değil, adını hiç bilmiyorum ama zaten cafenin sahibi kendisi.canm bnım acaba bu kadının sana dedıgı seyler cıktımı yada genel olarak ıyı bktımı ne falı bktı ayyy cok sordum bırde bu kadının adı gulden olabılırmı?
neşe hanımın bana söylediklerinin hiçbiri çıkmadı.tam tersi oldu.
Kızlarr Ada karşı tarafla olacak gelecek hakkında başarısız diyin çünkü anda son derece başarılıydı bir de az hadsiz ve dengesiz ama iyi ve çok hızlı konuşuyor karakter analizde iyi tabi hızına yatişebilirseniz..:))