İstanbul'da Fal - Falcılar

bu elmirayı cok duyuyorum baktırmakda istyorumda uzaktan baktrma taraftarı dglm.acaba tel.de mı bakıyo nası bakıyo ki.baktranlar yorum yazabılır mı

bu elmirayı cok duyuyorum baktırmakda istyorumda uzaktan baktrma taraftarı dglm.acaba tel.de mı bakıyo nası bakıyo ki.baktranlar yorum yazabılır mı

gulıss bı elmıra kalmıstı hhahaha:) walla senın durumunu ıyı gormuyorm bak benıde yoldan cıkarıtosn

eee nasıl,ıyı mı?şoyle ıyı guzel bı falcı bulamadım :-(

geçmişle ilgili ilginç şeyler söyledi ama mesela konu baslıklarını soyluyo sen bıraz daha anlatmasını istemiş gibi davranırsan öyle detaya giriyor. aklımdan çıkan seylerı bıle hatrlattı bana yasadıgım.ama geleceği bilemiyorum tabi. gidilebilir

öncelikle tarotla kahve falına aynanda bakıyor,geçmişten hiç bahsetmedi şuanki zaman ve gelecekle ilgili yorumlar yaptı.kensiyle elektiriğimiz tut belkide falını beğendim.tarotu kahveye göre daha iyi gibi geldi bana ve şunana kadar bana en uzun fal bakan kişiydi.gnelde bana en fazla 15-20 dk sürerdi 35 dk belki daha fazla sürdü.şuanki zamanı tutturmuştu gelecekle öylediği şeyler çıkarsa mutlaka yazarım.

Kızlar belkızdanmı elmıradanmı bahsediyorsunuz anlamadım kızlar hatta arkadasım yanımda bırde Nihal varmış arkadasım sanırım sembol kafedeymis onu da arkadaşı söylemiş vallabenim sucum yok arkadasım kızlara sor dedi yalnız şu kısa fal hayatımda anladığım kadarıyla bana iş fal bakan olayın olduğu ilk gece burdan bır arkadaşımın aracılığıyla istanbuldan Tuğba'dan daha iyisi olmadı bu kadın nereye çağırırsanız oraya geliyor bi Kafe'de falan çalışmıyor kahve ve yıldıznmebakıyor ben istanbula da geldim ona baktırdım ilk telefonda bakmıştı
Ama artık bende cok fazla görüşme olunca başarılı olamıyor ama gercekten ilk bakımda iyi

gulıss bı elmıra kalmıstı hhahaha:) walla senın durumunu ıyı gormuyorm bak benıde yoldan cıkarıtosn

ben 4gndür feci piskopata bağladm bende gelecegmı ıyı görmùyorm.3gündür kalbım skşıyo ruhum daralıyor başım agrıyor hatta başım dönùyor.annem takmış kafayı sana bùyü muska yaptırmşlardr sen böyle degldn.kımseyide kabul etmıyosun var sende bi$eyler dyor.yok anneme göre ex öküzn anası yapmsdr dyor.kadın senden başkası olmuyck demşti.ama ben ıhtmal vermym falcılara gdyorum ı$te.zaten bı büyümüz eksıktı.of ya nye bu aralar böyle fenaym anlamadm.

BEBEM buyu degıl o ben bı ara gunde 2 hatta 3 falcıya gıderdım ınan sınır krızı gıbı bısey gelırdı hatta bı ara ensemde bı nefes hıssedrdım bu kotu enrjılerden ve falcılardan kaynaklanıyoo we malesf yasam kalıtenı dusuyor ara wermelısın we bol dua

İyi geceler kızlarrrrr
Köprüden atlamadım Hahahahaha Meryem rahatlattı benl :) ne pozitif kadın ya.evetttt gelelim fala.kadından önce kafedeydim valla.neyse aldı benl .aşık değilsin hoşlantı bile değil tamamen egon yüzünden burdasın.adam senin peşinde koşmuş elini ayağını blrden çekince kalmışsın dedl.aynen buydu olayımız.3-4 gündür hiç konuşma yok dedl.dogru.arıycak eğer bu duruşu sergilersen dedi.tek merak ettiğim buydu esasen ve bunu söledi Meryem.ama canım bişey yok ilersi için dedi çünkü aşk yokki dedi.evet aşk yok.ama arasın istiyorum .napim istlyorum :))) diğer söyledikleri de mAntıklı ve tutarlı.bu ara gittiğim bu kadar falcı içinde Meryem e 10 üzerinden 9 veriyorum veeeee haftanın falcısı ilan ediyorum :))))))))))

kız sabahtan berı beklıyom haberlerdede bır kopruden atlayan delı kız olmadıgından:) ıyı bıseyler soledı dedım hadı bakalım ınsss rahtlamana sewındım

kız sabahtan berı beklıyom haberlerdede bır kopruden atlayan delı kız olmadıgından:) ıyı bıseyler soledı dedım hadı bakalım ınsss rahtlamana sewındım

Canım çok rahatladım anlatamam.işin komiği annem bilmiyordu Falcıya gittiğimi öldürür benl Herneyse benl arıyor tam fal bakılırken.neyse çıktım aradım noldu anne dedlm bana bak dedl bir arkadaşının arkadaşına fal baktırmış anam Benlm adıma.ay ne güldüm anne kafayı yedin sende dedlm :))) seneye Evlencen oh dedl kadın yemln etti diyor blde :)))amma dert oldu kadına evde kalmam valla:))))

kız benım ablam ewlenyorr o ewlenıyorsa kımse dunyada bekar kalmaz o derece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…