- 4 Haziran 2008
- 272
- 12
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birkaç sayfa önce bundan bahsettim ben, haftasonu gittim baktırdım.
Tatlım sece nasıl bildimi[/
geçmişle ilgili ilginç şeyleri söyledi abla..3 ay içince bir şey olcak dedi imkansız gibi de olabilir gibi de olursa tek falcım o olur bakalım :)
nişantaşında gezdim gezdim cafeye uğramadan döndüm aferin minnak'a
wallahı brawo ben nısantasına gıdeydım kesın fal baktırırdım :)
bu elmirayı cok duyuyorum baktırmakda istyorumda uzaktan baktrma taraftarı dglm.acaba tel.de mı bakıyo nası bakıyo ki.baktranlar yorum yazabılır mı
birkaç sayfa önce bundan bahsettim ben, haftasonu gittim baktırdım.
eee nasıl,ıyı mı?şoyle ıyı guzel bı falcı bulamadım :-(
öncelikle tarotla kahve falına aynanda bakıyor,geçmişten hiç bahsetmedi şuanki zaman ve gelecekle ilgili yorumlar yaptı.kensiyle elektiriğimiz tut belkide falını beğendim.tarotu kahveye göre daha iyi gibi geldi bana ve şunana kadar bana en uzun fal bakan kişiydi.gnelde bana en fazla 15-20 dk sürerdi 35 dk belki daha fazla sürdü.şuanki zamanı tutturmuştu gelecekle öylediği şeyler çıkarsa mutlaka yazarım.
gulıss bı elmıra kalmıstı hhahaha:) walla senın durumunu ıyı gormuyorm bak benıde yoldan cıkarıtosn
ben 4gndür feci piskopata bağladm bende gelecegmı ıyı görmùyorm.3gündür kalbım skşıyo ruhum daralıyor başım agrıyor hatta başım dönùyor.annem takmış kafayı sana bùyü muska yaptırmşlardr sen böyle degldn.kımseyide kabul etmıyosun var sende bi$eyler dyor.yok anneme göre ex öküzn anası yapmsdr dyor.kadın senden başkası olmuyck demşti.ama ben ıhtmal vermym falcılara gdyorum ı$te.zaten bı büyümüz eksıktı.of ya nye bu aralar böyle fenaym anlamadm.
İyi geceler kızlarrrrr
Köprüden atlamadım Hahahahaha Meryem rahatlattı benl :) ne pozitif kadın ya.evetttt gelelim fala.kadından önce kafedeydim valla.neyse aldı benl .aşık değilsin hoşlantı bile değil tamamen egon yüzünden burdasın.adam senin peşinde koşmuş elini ayağını blrden çekince kalmışsın dedl.aynen buydu olayımız.3-4 gündür hiç konuşma yok dedl.dogru.arıycak eğer bu duruşu sergilersen dedi.tek merak ettiğim buydu esasen ve bunu söledi Meryem.ama canım bişey yok ilersi için dedi çünkü aşk yokki dedi.evet aşk yok.ama arasın istiyorum .napim istlyorum :))) diğer söyledikleri de mAntıklı ve tutarlı.bu ara gittiğim bu kadar falcı içinde Meryem e 10 üzerinden 9 veriyorum veeeee haftanın falcısı ilan ediyorum :))))))))))
kız sabahtan berı beklıyom haberlerdede bır kopruden atlayan delı kız olmadıgından:) ıyı bıseyler soledı dedım hadı bakalım ınsss rahtlamana sewındım
Canım çok rahatladım anlatamam.işin komiği annem bilmiyordu Falcıya gittiğimi öldürür benl Herneyse benl arıyor tam fal bakılırken.neyse çıktım aradım noldu anne dedlm bana bak dedl bir arkadaşının arkadaşına fal baktırmış anam Benlm adıma.ay ne güldüm anne kafayı yedin sende dedlm :))) seneye Evlencen oh dedl kadın yemln etti diyor blde :)))amma dert oldu kadına evde kalmam valla:))))
ahanda gtcem falcı bellı oldu: sazış ne falı baktırdn bıde ne kadar ücret hazrlıklı gdym
gulıss gıt yat kız:) demın ustumde bısey wardı dedın sımdı yıne falcı dıyonn