İstanbul'da Fal - Falcılar

kız begendın mı begenmedınmı anlamdım ama:) adanın dedıklerı cıkmamıstı bana hatta hıc bır dedıgı ama o anda gusel bakmıstı sadece
Kız ben de anlamadım beğenip beğenmediğimi ama anda iyiydi yakın arkadaşımla olan durumum , yediğim içtiğim, parasal durumum felan benimkinin karakterini de tutturdu ama uzun dedi ki değil adını bildi gibi oldu bir de ondan sana bir nane olmaz dedi ikinci büyük hatanı yapıryorsun dedi bir de onun yaşını felanda bilemedi acaba eski dingille mi karıştırdı diye düşünüyorum :)) bir de canım bu adanın az ağzı bozuk çokta hızlı konuşuyor canım çıktı anlıycam diye inş bana dediği de olmaz :))

Kız ben de anlamadım beğenip beğenmediğimi ama anda iyiydi yakın arkadaşımla olan durumum , yediğim içtiğim, parasal durumum felan benimkinin karakterini de tutturdu ama uzun dedi ki değil adını bildi gibi oldu bir de ondan sana bir nane olmaz dedi ikinci büyük hatanı yapıryorsun dedi bir de onun yaşını felanda bilemedi acaba eski dingille mi karıştırdı diye düşünüyorum :)) bir de canım bu adanın az ağzı bozuk çokta hızlı konuşuyor canım çıktı anlıycam diye inş bana dediği de olmaz :))

genelde erkek falcılar da kotuleme huyu oldugunu dusunyorm ewt karsıtırmısta olabılır kadın aklı bın tane tılkı dolastıgı ııcn heheh agzı bozuk degıldı ben baktırdıgımda sonradan bozuldu demek:)

kız yakın zamnda meryemın soledıgı bırsey warmı beklıyek? Cıkarsa ona gore gıtcem bıde cok memnun kaldınmı yanıı soru ısaretlerını kaldırıyormu

Canım şöleki yakın zamanda ariycak o Seninki dedi.ki ben hiç sanmıyorum hatta bugun yarın arar dedi.ararsa sölerlm:) bide iki kişi arasında kalıcan dlyor bu ay allahım elimdeki de gitti kimse yok şuan yanl:)) memnun kaldım aslında çünkü öküzümüüü dlrek tarif etti hani cuk oturttu derler ya.bugunki zaman için çok iyi.işimle ilgili şeyleri bildi mesela oda önemli tabi.bide acil bir yurtdışı dedi ama gezme değil iş için.bir yurtdışı çıktı 2 günlük iş için ama kesln değil ama buyuk olasılıkla.bu ay beklemem lazım ona göre Meryem gelecektede biliyor diyebiliyimmm

Merhaba yorumları okuyunca dayanamadım laf çiğdeme 2 kere gittim hani belki birincisinde gününde değildir diye ikinci kez gittim ama dediği tek bir şeyi dahi yaşamadım.
Eskiden monamide olan eli sakat sedata çok gitmişimdir dedikleri o zaman çıkardı tabi 5 sene önceden bahsediyorum ama iyiydi baya.
Dejavu neşe kötünün de kötüsü. Zaten bakırköyde iyi diyebileceğimiz bir falcı yok varsa da benim haberim yok ama laf ve fincandaki herkesi denedim.
Bir zamanlar sea garden neslihandan çıkmazdım sonra arkdaş gibi olduk her şeyimi biliyor diye gitmedim ama iyidir.
Enfal kötü baya kötü
Soğanlık emine kötü 3 kişi gittik hepimizi evlendirdi 2 yıl önce :)
Buse tarot bakan iyiydi dediklerini yaşadım şu zamanda hayatına biri girecek dedi girdi o ayda.
Burak çok tatlı ama bana dediği tam olmadı söylediği şey söylediği kişi ile değil başkasıyla oldu.
Aklıma gelenler bunlar belki yardımı olur.

Oooooo Gene burayı reklamcılar basmış..:)
Ha bide bomboş insanı falcı diye öve öve bitiremiyorlar..Bence kendilerini kandırıyorlar da farkında değiller...:)

bir çok mekanda fal baktırdım dejavu kafede Neşe Hanıma baktırdığım gibi kimseye baktırmadım. Kimsenin bilmediği bir konu vardı bana direk o konudan başladı şoka girdim resmen. Hem elktiriği çok iyi hemde bir çok söylediği çıkıyor telpati gibi resmen mutlaka tavsiye derim dejavu kafe Neşe Hanım

bendeçok başarılı buldum çok iyi Neşe hanım bence.
Dejavu cafede Neşe Hanım ve Edi iki falcı var. Yiğit ve diğerleri tamamen sallıyorlar.

Merhaba yorumları okuyunca dayanamadım laf çiğdeme 2 kere gittim hani belki birincisinde gününde değildir diye ikinci kez gittim ama dediği tek bir şeyi dahi yaşamadım.
Eskiden monamide olan eli sakat sedata çok gitmişimdir dedikleri o zaman çıkardı tabi 5 sene önceden bahsediyorum ama iyiydi baya.
Dejavu neşe kötünün de kötüsü. Zaten bakırköyde iyi diyebileceğimiz bir falcı yok varsa da benim haberim yok ama laf ve fincandaki herkesi denedim.
Bir zamanlar sea garden neslihandan çıkmazdım sonra arkdaş gibi olduk her şeyimi biliyor diye gitmedim ama iyidir.
Enfal kötü baya kötü
Soğanlık emine kötü 3 kişi gittik hepimizi evlendirdi 2 yıl önce :)
Buse tarot bakan iyiydi dediklerini yaşadım şu zamanda hayatına biri girecek dedi girdi o ayda.
Burak çok tatlı ama bana dediği tam olmadı söylediği şey söylediği kişi ile değil başkasıyla oldu.
Aklıma gelenler bunlar belki yardımı olur.

Arkadaşım okadar falcı gezmişsin hepsi kötü kötü
emekki sende bir iletişim sorunu var yada hayatın çok entrasan kimse bilemiyor :=)
kusura bakma daynamadım

Kesinlikle denemelisiniz... Muhteşem tek kelime ile şaka gibi ama bana ve benim çevremdeki herkese ne söylediyse çıktı :)))

ben aynı fikirde değilim seninle ama yine de yorumların için teşekürler.. nacizane tavsiyem sen yine de muhteşem herşeyi bildi kesinlikle gitmelisiniz gibi cümleler kullanma olur mu hakkında farklı düşünülebilir..sonuçta fal bu herkeste bunu farkında..:KK34:

ben aynı fikirde değilim seninle ama yine de yorumların için teşekürler.. nacizane tavsiyem sen yine de muhteşem herşeyi bildi kesinlikle gitmelisiniz gibi cümleler kullanma olur mu hakkında farklı düşünülebilir..sonuçta fal bu herkeste bunu farkında..:KK34:

sonuçta burda herkes kendi fikir ve görüşlerini sunuyor.Tabiki fala inanma falsız kalma demişler boşuna dememişler bu lafı bende hayatımı fala göre değerlendirip yönlendirmiyorum fakat tesadüfler ve rastlantılar insanın hayatında olumlu etki yaratabiliyor. Her falda çıkan içinde yol haritamı ona göre çevirecek kadar ne çocuk yaştayım nede cahilim tatlım sen merk etme :)

ayhan ışık sokakta deli mavi cafe de çalışan belkıs adında bir kadın varmış çok met ediyorlar kadın çok eski falcılardanmış
aranızda giden var mı benim bir iki arkadaşım gitmişte onlar çok memnun kalmışlar sizlerden onay almadan gitmek istemedim
gidenler yorum yazabilir mi acep ya da ilk siftayı ben mi yapsam :KK23:

sonuçta burda herkes kendi fikir ve görüşlerini sunuyor.Tabiki fala inanma falsız kalma demişler boşuna dememişler bu lafı bende hayatımı fala göre değerlendirip yönlendirmiyorum fakat tesadüfler ve rastlantılar insanın hayatında olumlu etki yaratabiliyor. Her falda çıkan içinde yol haritamı ona göre çevirecek kadar ne çocuk yaştayım nede cahilim tatlım sen merk etme :)

estafurullah!tabi ki değilsinizdir biz bu sitede reklam yaparak insanların umutlarınla oynayan bir sürü insanlarla karşılaştık size tabi ki öylesiniz demiyorum yanlış anlamayın.. ama idealı cümleler insanlarda bu kanıyı uyandırabilir o yüzden ben de böyle bir yorumda bulundum.. iyi niyetle söylediğinizi kanısındayım zaten..

gerksız yere falcı owmek ne yaaa ?? Falcıların hıcbırı muthıs degıl nese den bunlardan bırı fıyasko tadında:) para werdıgım adamları owmeyelım

ayhan ışık sokakta deli mavi cafe de çalışan belkıs adında bir kadın varmış çok met ediyorlar kadın çok eski falcılardanmış
aranızda giden var mı benim bir iki arkadaşım gitmişte onlar çok memnun kalmışlar sizlerden onay almadan gitmek istemedim
gidenler yorum yazabilir mi acep ya da ilk siftayı ben mi yapsam :KK23:

zeynoljım bypellodaydı belkız 2011de baktırmıstm sanırım ıskambıl bakmıstı aıleyle dedıklerı cıkmıstı hastalık gıbı vesaıre

dejavu yiğit ve neşe :fos ,boş para ödemek bence

dejavu edi ,anda gayet iyi ama illa birinle ilgili sormayın tutmuyor ,başkasını anlatabiliyor

mandal ada : anda ve geçmişte iyi ,kimsenin bilemediklerini bildi ,istediğinizi sorabilirsiniz anlatır ,örneğin x nasıl biri deyin döker tıkır tıkır şaşmaz ,gelecek bende iyi hiçde fena değil

Elmira :geçmişte evet ,anda sıfır ,gelecek fiyasko ,birde o var bu var deyip para tırıklama huyu var ben çok fena yedim...

Olgu :geçmiş ve an iyi ,gelecek fena değil yüzde 75 diyebiliriz ...

Nostrudamus Anka :geçmiş ,an süper tıkır tıkır döker ,gelecek eh yüzde 50

Angels burcu an geçmiş süper ,gelecekle ilgili nokta atışları var ,kimsenin bilemeyeceği şeyleri söyler ,gelecek fena değil

Çakra Sevgi,iskambil ve kahve bir arada bakar an geçmiş harika uzun uzun anlatır ,gelecek süperdi gününden satine kadar sorduğumu bildi ,başka tanıdıklarda pek tutmadı ,

Eskiden arzuhaldeki yiğit :an geçmiş iyi ama gerisi boş ,eğlenceli ve dinamik bakıyor ama pembe tablocu

taksim nesil :an ve geçmiş iyi geleceğe yorumları iyi ...

taksim göker :ilk gittiğimde fena değildi 2. gidişimde fostu

Nişantaşı symbol fulya :bozdu kesinlikel sallama

Symbol beşiktaş asiye :geçmiş an iyi ama kişi sorulmamalı ne varsa onu anlatıyor ,ahmeti sorduğunda anlattığı mehmet olabilir ...

daha bi bu kadar vardır ...

dejavu yiğit ve neşe :fos ,boş para ödemek bence

dejavu edi ,anda gayet iyi ama illa birinle ilgili sormayın tutmuyor ,başkasını anlatabiliyor

mandal ada : anda ve geçmişte iyi ,kimsenin bilemediklerini bildi ,istediğinizi sorabilirsiniz anlatır ,örneğin x nasıl biri deyin döker tıkır tıkır şaşmaz ,gelecek bende iyi hiçde fena değil

Elmira :geçmişte evet ,anda sıfır ,gelecek fiyasko ,birde o var bu var deyip para tırıklama huyu var ben çok fena yedim...

Olgu :geçmiş ve an iyi ,gelecek fena değil yüzde 75 diyebiliriz ...

Nostrudamus Anka :geçmiş ,an süper tıkır tıkır döker ,gelecek eh yüzde 50

Angels burcu an geçmiş süper ,gelecekle ilgili nokta atışları var ,kimsenin bilemeyeceği şeyleri söyler ,gelecek fena değil

Çakra Sevgi,iskambil ve kahve bir arada bakar an geçmiş harika uzun uzun anlatır ,gelecek süperdi gününden satine kadar sorduğumu bildi ,başka tanıdıklarda pek tutmadı ,

Eskiden arzuhaldeki yiğit :an geçmiş iyi ama gerisi boş ,eğlenceli ve dinamik bakıyor ama pembe tablocu

taksim nesil :an ve geçmiş iyi geleceğe yorumları iyi ...

taksim göker :ilk gittiğimde fena değildi 2. gidişimde fostu

Nişantaşı symbol fulya :bozdu kesinlikel sallama

Symbol beşiktaş asiye :geçmiş an iyi ama kişi sorulmamalı ne varsa onu anlatıyor ,ahmeti sorduğunda anlattığı mehmet olabilir ...

daha bi bu kadar vardır ...

canım bu cakra sevgi nerde bakıyor.

sağol canım boşuna demedim ben sitemizin fal danışmanı diye görevini layıkıyla yapıyorsun :KK42:

beebısm walla yardımcı olmaya calısyorm belkız bayag adı duyulmus ama herks super yada kotu dıyebılyoo her falcıya dedıgmız gıbı kısye gore degısıyoo bazı arkdslar gıbı sana kesınlıkle gıtmelısın mukemmel falan demıyım:)oyle bı falcı yokk anlatamadık

beebısm walla yardımcı olmaya calısyorm belkız bayag adı duyulmus ama herks super yada kotu dıyebılyoo her falcıya dedıgmız gıbı kısye gore degısıyoo bazı arkdslar gıbı sana kesınlıkle gıtmelısın mukemmel falan demıyım:)oyle bı falcı yokk anlatamadık

bende bir tane var zaten kadın cafe de falan çalışmıyormuş yıldızname ve kahve falı bakıyormuş bugün aradım dediki fal 70 yıldızname 150 abla ne yaptın ben seni arıcam dedim bir arkadaşın kapı numarasına kadar bilmiş evinin paraya kıyıcam vericem gitmezsem aklımda kalır ilk önce bir gideyim ondan sonra yorum yazıp söylücem değer mi deymez mi diye zaten oraya buraya 20 30 verceğime bir de yıldızname baktırayım diyorum ben bir gideyim anlatırım

X