selamlar kızlar, son bir seneki tecrübelerimi kisaca yazmak istedim:
Laf Cafe Çiğdem;
cok iyi karakter analizi yapıyor, bu bir gercek. yeni biriyle tanıştıysanız, aklınızda bir iliskiye başlamak varsa kesinlikle gidilmeli bence. ancak gelecek ( is,para,aile) öngörüleri artık ( bir kac sene önce iyiydi) çıkmıyor.
Laf Cafe Andaç;
tuhaf bir sekilde söyledikleri hep çıktı bende ama yorumlama yanlış. şöyle ki; para gelecek diyor ( ki beklemiyorum) ise girmeme yoruyor, is yok ama para geliyor olmadık yerden. biriyle ( hiç konuşmadığım) görüşme var, yanına geliyor barışıyorsun diyor. o kişi geliyor ama tartışma yaşanıyor ( tam tersi yani.!) söyledikleri dikkate almaya deger ama SİZ yorumlayın.
fincan Cafe Şenay;
mahkeme, okul kısaca 'evrak' la ilgili bir işiniz varsa gidin. bir vize başvurum vardı hem de çalışmıyordum, alacaksın hemde uzun dedi, 10 senelik aldım. evrakla ilgili gercekten iyi defalarca denedim. amaaa, Aşk'la ilgili hiç gidip moral bozmayın.kendim dahil kimi götürsem hep aldatıyorsun, ayrılacaksın, vs. dedi. gelmez dediği adamlar geldi biter dediği barıştı..
Mandal Cafe Ada;
bana hiç tutturmadı. net.
Emine Akkaya;
tarot baktirdim ben, hiç bilemedi desem yeridir.
Majestik Şengül;
dün suya baktirdim (25 tl kampanya yapmışlar) zaten herseyi basta soruyor.! isin var mi, evli misin vs. ee ben söyledikten sonra.. tavsiye etmiyorum yani.
Majestik Sedat;
baktirmadim henüz ancak, dün kim otursa karşısına hayrete düştü duydum. gitmek istiyorum bu hafta.
Laf Cafe Halil;
bana hiç tutturmadı. memnun olanlar da var, o yüzden 'frekans tutarsa" diyelim.
bir de Cafe nin adını bilmiyorum, Bakırköy Carousel'in arka girişi karşısında bir kadın kendi cafesinde bakıyor, tombul orta yaşlı bir bayan, eğlencesine girdik kızlarla çünkü tabelasında 'garantili' yazıyordu, o cok enteresan seyler bildi. ben tekrar gideceğim. ( kahve baktirdim en ucuz oydu başka seyler de bakıyor galiba)
şimdilik bu kadar,
gidince yine yazacağım. hepinize iyi hafta sonları.