İstanbul'da Fal - Falcılar

bende gitcem taktım kafaya:)))delirdim son 2gündür:))))))))))

Ben de son bir haftadır tam delirdim.devamlı işten erken çıkıyorum falcılara gidiyorum.bir günde 2 falciya gittim düşün halimi.ah canım ya ağlancak halimize gülüyoruz valla :KK43:

ya bılmyosanız barı ben falcıyım demeyın orası hep oyle kalabalık bende ona baktırınca cok uzulmustum sonra bı baktım alaaksı yok lan cocuk kapımın onunde aglıyoor eeee ?nerde benım mımar ya ınsan sallarda usturplu bakar kız ben bussru falcıya gıttım hepsı farklı seyler anlattı ama olayların ıc yuzu hep farklı cıktı bı gram akılları war bıde akıl werıyolar en cok buna kızıyorm yoksa arada nadır ıyı falcılar cıkyoo ama zorr yanı bu ıslerr

Bizde suç onlarda değilki.saf gibi gidip karşılarına oturuyoruz anlatsın diye.kendlne hayrı yok hiçbirinin.salağın her dediği sallama oraya ikinci kez giden varsa şaşarım aklına.bende gidip bir Cafe'ye süper falcıyım diycem acaba benl alırlarmı:) kesin nikodan iyi bakarım bugune kadar deneyimim çok çünkü:)))

Ben de son bir haftadır tam delirdim.devamlı işten erken çıkıyorum falcılara gidiyorum.bir günde 2 falciya gittim düşün halimi.ah canım ya ağlancak halimize gülüyoruz valla :KK43:

umarım en yakın zamanda kurtuluruz şu fal illetinden:) bende bugün 2kişiye gittim malesef ama Allah ne derse o olcak ne yapsak boşş ama anlatamıyom kendime

umarım en yakın zamanda kurtuluruz şu fal illetinden:) bende bugün 2kişiye gittim malesef ama Allah ne derse o olcak ne yapsak boşş ama anlatamıyom kendime

Falla beraber sigarayı arttırdım günde bir paketi geçiyor bazen.hem beynen hem fiziken zarardayım ama bende anlatamıyorum bunu kendime:KK43:

Bizde suç onlarda değilki.saf gibi gidip karşılarına oturuyoruz anlatsın diye.kendlne hayrı yok hiçbirinin.salağın her dediği sallama oraya ikinci kez giden varsa şaşarım aklına.bende gidip bir Cafe'ye süper falcıyım diycem acaba benl alırlarmı:) kesin nikodan iyi bakarım bugune kadar deneyimim çok çünkü:)))
al elıne tarot kartları wallahı hemen alırlar falcılar parayı wuruyoo kız ben sordum bırıne cok kazanmıyors dedı ne kadr dedım 2 2bucuk dedı cusss be bız esek gıbı calısalm 1bucuk allaım sen sallamadan paraları gotur bıde az de aman allahımm

al elıne tarot kartları wallahı hemen alırlar falcılar parayı wuruyoo kız ben sordum bırıne cok kazanmıyors dedı ne kadr dedım 2 2bucuk dedı cusss be bız esek gıbı calısalm 1bucuk allaım sen sallamadan paraları gotur bıde az de aman allahımm

Eee azmış ama canım bence de ya:) haklılar bazen sallamakda çok kolay olmuyor insan çaba sarfediyor :))) ah Benlm öküz çektiğim bu çileyi görse valla Halime üzülür geri döner,kız benden sonra falcılardan çıkmıyor dlye :))

Eee azmış ama canım bence de ya:) haklılar bazen sallamakda çok kolay olmuyor insan çaba sarfediyor :))) ah Benlm öküz çektiğim bu çileyi görse valla Halime üzülür geri döner,kız benden sonra falcılardan çıkmıyor dlye :))

kız o benım basıma geldı benım oduncan benı arayıp demezmı senı taksımde gormusler eeeeee? Su falı baktıryomussun dedı aha rezıl oldu yoo ne falı ya ne ısım olur dedım yalandan kım ölmüş: )

kız o benım basıma geldı benım oduncan benı arayıp demezmı senı taksımde gormusler eeeeee? Su falı baktıryomussun dedı aha rezıl oldu yoo ne falı ya ne ısım olur dedım yalandan kım ölmüş: )

ahahahah,harıkaymıs bu .neyse kı ıyı kıvırmıssın

ahahahah,harıkaymıs bu .neyse kı ıyı kıvırmıssın

Yalandan kim ölmüş valla:)) hayır ismimiz büyücü ye çıkcak korkuyorum adamlar dlycek bize büyü yapıyor kızlar diye:)kara çarşaf giyip yarın symbol e gldcem kızlar ,jübile yapmayı dusunuyorum zirvede bırakcam bu işi :)))

Kızlar dün keremcemi sormak icin mesaj atılan numarayı aradım keremceme gorusebılırmiyim bu numaradan arayın dedi dedim benim adım Mustafa ben inşaat işçisinin dedi bır sürü kisi beni arıyor dedi adam bende yalan zoyluyosunuz insanları dolandırdınız dıye bağırdım adam bana yanıma bı adam geldi abi kontörüm yok mesaj atabılirmiyim dedi bende telefonu verdim dedi admı biraz tarif et dedim 40yaslarında ukılıgı kıyafeti iyi degildi dedi adam Uşak'ta yasıyormuş birde ben Kazım erdem Ina yatırmıştım zaten artık bu adamın bahsi kapansın allah ona binturlu dert verir arkadaslar kimsenin ahı kimsede kalmaz

bu adamın hesabında 12000 tl para varmıs abla, benım arkadas para yatırdıgı zaman, kılık kıyafetının iyi olmaması ilginç.

yaa anazın babazın hayrına :KK70: banaaa karşımdaki kişinin düşüncelerini ifade edebilecek bi falcı lazım :KK70:

yaa anazın babazın hayrına :KK70: banaaa karşımdaki kişinin düşüncelerini ifade edebilecek bi falcı lazım :KK70:

Yalandan kim ölmüş valla:)) hayır ismimiz büyücü ye çıkcak korkuyorum adamlar dlycek bize büyü yapıyor kızlar diye:)kara çarşaf giyip yarın symbol e gldcem kızlar ,jübile yapmayı dusunuyorum zirvede bırakcam bu işi :)))

KIZ su falı baktıryomusssn dıyınce yuh acaba goren suda ne cıktıgını gordumu dıye acaba korktum:) ya kardesım madem fal baktırdıgımı goruyosun ne yetıstıryosunn

5gibi yorgunluktan bitmiş laf cafedeki çiğdeme baktırdım...o kadar bekledim değdi mi çok da aman aman değil yani
çok eğitimli bir kızsın birinden ayrılmışsın şuan hayatında bir kız çok mutlular evlencekler bu yıl onların yılı çok da mutlu olcaklar dönüş yok ama belki ilerde senden helallik ister ama bekleme sana aşk yok kariyer yap boşver eylüle kadar toparlancan iş konusunda eylülde biri olcak çok hayırlı kaçırma onunla evlencen annen çok yiyor bacak ağrıları eklem ağrıları olcak(annem diyet yapıyor 12kg da verdi:)) hepsi kilo yüzünden olcak kilo alcak:)abin var mı yok o zaman erkek kardeşin kaç yaşında aa okuyo çok iyi yerlere gelcek.kızkardeşin var mı var ne iş yaıyo evhanımı memur kafası var tutumlu ev alcaklar oğlu var mı hayır olcak.kocasıyla çok iyi anlaşıyolar(şuaralar çok ciddi sıkıntıları var aslında:KK43:() baban sessiz adam annen çok despot.sende eski adamı unut gitsin eğitimli kızsın kariyer yap bende ayrılalı 2ay oldu:)erkekleri boşver takmaya değmez ayrıldığın kişide adam değilmiş sorumsuz değmez:))
durum bu tatlım:))ne dersin

hımm gelecekle ilgili söylediklerine takılma çok tutarlı bulmadım aslında..bana da canan demişti benim ki evlendi de valla seni hiç sevmemiş kusura bakma üzülme ama böyle sana asla dönmez seni artık bir tehlike olarak görüyor dedi.. çok mutlu olmaz ama boşanmaz da sen unut onu dedi dicektim sağol yaa ben nasıl oldu bunu düşünemedim bak söylediğin iyi oldu unutayım decektimtim de hadi dedim ortamı germeyim ..anlıyorum seni takılma bu gün değilse yarın hesabı sorulur

canım senin iyi bi su falı bakan falcın var mı?

ben su falı bayag baktırıyodum bı ara ama cıkan we aa cok ıyı dedıgım olmadı ucurmtma cafe nerıman, damlalr sevınç,guneslı seda, muptela yesım ve pasahan,macestık cafe sengul bunlaa su falı baktrdım sengul soru cok sorar bılgı bı ıkı sey olur sevınc we nerıman fena degıldı ama bı daha denedıgım sengul oda muhabbet ıcın yanı faldan degıl bebem sana tawsıye edbılcıgım su konusunda bırı yok en zor fal galıbaaa ıyı bakan yokk denecek kadar azz

bugün meraktan gititiğim falcıları sayıyom ve yorumları:)))

5gibi yorgunluktan bitmiş laf cafedeki çiğdeme baktırdım...o kadar bekledim değdi mi çok da aman aman değil yani
çok eğitimli bir kızsın birinden ayrılmışsın şuan hayatında bir kız çok mutlular evlencekler bu yıl onların yılı çok da mutlu olcaklar dönüş yok ama belki ilerde senden helallik ister ama bekleme sana aşk yok kariyer yap boşver eylüle kadar toparlancan iş konusunda eylülde biri olcak çok hayırlı kaçırma onunla evlencen annen çok yiyor bacak ağrıları eklem ağrıları olcak(annem diyet yapıyor 12kg da verdi:)) hepsi kilo yüzünden olcak kilo alcak:)abin var mı yok o zaman erkek kardeşin kaç yaşında aa okuyo çok iyi yerlere gelcek.kızkardeşin var mı var ne iş yaıyo evhanımı memur kafası var tutumlu ev alcaklar oğlu var mı hayır olcak.kocasıyla çok iyi anlaşıyolar(şuaralar çok ciddi sıkıntıları var aslında:KK43:() baban sessiz adam annen çok despot.sende eski adamı unut gitsin eğitimli kızsın kariyer yap bende ayrılalı 2ay oldu:)erkekleri boşver takmaya değmez ayrıldığın kişide adam değilmiş sorumsuz değmez:))

ordan çıktık mandal cafede güle baktırdık:) o da ciddi ilişkin olmuş bitmiş çok sıkıntılı dönemler ruhsal yıkımlar geçirmişsin.birinden ayrılmışsın ama ayrıldığın kişiyle bir kız girmiş araya:) çok mu mutlular hayır öyle böyle gidiyor hatta 2hafta önce şiddetli kavgalar olmuş bu kişi çöküşü yaşıyor uçlarda yaşıyor ailesi dahi durduramıyo ama yakında aileside karışcak onun perişanlığına dair güzel haberler yakındır.10gün bekle 10gün içinde iyi şeyler olcak hayatında felan filan o kişi gelcek özür dileyecek barışmak istiycek ailesiyle de çok kötü şuaralar öff iş konusunda iyi yerlere gelcen felan filan....

hangisi doğrudur:))ya da hangisi çıkcak yada ikiside çıkmıycak mı zaman göstercek:)))))))))))))

Umarım senin için hangisi iyi olacaksa o gerçekleşir:) canım mandalar Cafe de bastırdığın gül daha önce Yeşilköy stones'da fal bakan gül mü acaba?

selamlar kızlar, son bir seneki tecrübelerimi kisaca yazmak istedim:
Laf Cafe Çiğdem;
cok iyi karakter analizi yapıyor, bu bir gercek. yeni biriyle tanıştıysanız, aklınızda bir iliskiye başlamak varsa kesinlikle gidilmeli bence. ancak gelecek ( is,para,aile) öngörüleri artık ( bir kac sene önce iyiydi) çıkmıyor.
Laf Cafe Andaç;
tuhaf bir sekilde söyledikleri hep çıktı bende ama yorumlama yanlış. şöyle ki; para gelecek diyor ( ki beklemiyorum) ise girmeme yoruyor, is yok ama para geliyor olmadık yerden. biriyle ( hiç konuşmadığım) görüşme var, yanına geliyor barışıyorsun diyor. o kişi geliyor ama tartışma yaşanıyor ( tam tersi yani.!) söyledikleri dikkate almaya deger ama SİZ yorumlayın.
fincan Cafe Şenay;
mahkeme, okul kısaca 'evrak' la ilgili bir işiniz varsa gidin. bir vize başvurum vardı hem de çalışmıyordum, alacaksın hemde uzun dedi, 10 senelik aldım. evrakla ilgili gercekten iyi defalarca denedim. amaaa, Aşk'la ilgili hiç gidip moral bozmayın.kendim dahil kimi götürsem hep aldatıyorsun, ayrılacaksın, vs. dedi. gelmez dediği adamlar geldi biter dediği barıştı..
Mandal Cafe Ada;
bana hiç tutturmadı. net.
Emine Akkaya;
tarot baktirdim ben, hiç bilemedi desem yeridir.
Majestik Şengül;
dün suya baktirdim (25 tl kampanya yapmışlar) zaten herseyi basta soruyor.! isin var mi, evli misin vs. ee ben söyledikten sonra.. tavsiye etmiyorum yani.
Majestik Sedat;
baktirmadim henüz ancak, dün kim otursa karşısına hayrete düştü duydum. gitmek istiyorum bu hafta.
Laf Cafe Halil;
bana hiç tutturmadı. memnun olanlar da var, o yüzden 'frekans tutarsa" diyelim.
bir de Cafe nin adını bilmiyorum, Bakırköy Carousel'in arka girişi karşısında bir kadın kendi cafesinde bakıyor, tombul orta yaşlı bir bayan, eğlencesine girdik kızlarla çünkü tabelasında 'garantili' yazıyordu, o cok enteresan seyler bildi. ben tekrar gideceğim. ( kahve baktirdim en ucuz oydu başka seyler de bakıyor galiba)
şimdilik bu kadar,
gidince yine yazacağım. hepinize iyi hafta sonları.

selamlar kızlar, son bir seneki tecrübelerimi kisaca yazmak istedim:
Laf Cafe Çiğdem;
cok iyi karakter analizi yapıyor, bu bir gercek. yeni biriyle tanıştıysanız, aklınızda bir iliskiye başlamak varsa kesinlikle gidilmeli bence. ancak gelecek ( is,para,aile) öngörüleri artık ( bir kac sene önce iyiydi) çıkmıyor.
Laf Cafe Andaç;
tuhaf bir sekilde söyledikleri hep çıktı bende ama yorumlama yanlış. şöyle ki; para gelecek diyor ( ki beklemiyorum) ise girmeme yoruyor, is yok ama para geliyor olmadık yerden. biriyle ( hiç konuşmadığım) görüşme var, yanına geliyor barışıyorsun diyor. o kişi geliyor ama tartışma yaşanıyor ( tam tersi yani.!) söyledikleri dikkate almaya deger ama SİZ yorumlayın.
fincan Cafe Şenay;
mahkeme, okul kısaca 'evrak' la ilgili bir işiniz varsa gidin. bir vize başvurum vardı hem de çalışmıyordum, alacaksın hemde uzun dedi, 10 senelik aldım. evrakla ilgili gercekten iyi defalarca denedim. amaaa, Aşk'la ilgili hiç gidip moral bozmayın.kendim dahil kimi götürsem hep aldatıyorsun, ayrılacaksın, vs. dedi. gelmez dediği adamlar geldi biter dediği barıştı..
Mandal Cafe Ada;
bana hiç tutturmadı. net.
Emine Akkaya;
tarot baktirdim ben, hiç bilemedi desem yeridir.
Majestik Şengül;
dün suya baktirdim (25 tl kampanya yapmışlar) zaten herseyi basta soruyor.! isin var mi, evli misin vs. ee ben söyledikten sonra.. tavsiye etmiyorum yani.
Majestik Sedat;
baktirmadim henüz ancak, dün kim otursa karşısına hayrete düştü duydum. gitmek istiyorum bu hafta.
Laf Cafe Halil;
bana hiç tutturmadı. memnun olanlar da var, o yüzden 'frekans tutarsa" diyelim.
bir de Cafe nin adını bilmiyorum, Bakırköy Carousel'in arka girişi karşısında bir kadın kendi cafesinde bakıyor, tombul orta yaşlı bir bayan, eğlencesine girdik kızlarla çünkü tabelasında 'garantili' yazıyordu, o cok enteresan seyler bildi. ben tekrar gideceğim. ( kahve baktirdim en ucuz oydu başka seyler de bakıyor galiba)
şimdilik bu kadar,
gidince yine yazacağım. hepinize iyi hafta sonları.
macestık cafe sedat ona fal baktıstım sadece nerelı oldugumu bılmıstı o kadr baska bıldıgı bısey olmadıkı gıdenler zatn sonra anlıyorlar kı fos cunku farklı bı hayat cızıyoo alakasız bırden anlatıyoo ama hayrete dusurucek bır olayı yokk

X