- 4 Haziran 2008
- 272
- 12
- 36
Umarım senin için hangisi iyi olacaksa o gerçekleşir:) canım mandalar Cafe de bastırdığın gül daha önce Yeşilköy stones'da fal bakan gül mü acaba?
bilmiyorum tatlım orta yaşlarda 35 40yaşları gibi zayıf kumral bir hatun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım senin için hangisi iyi olacaksa o gerçekleşir:) canım mandalar Cafe de bastırdığın gül daha önce Yeşilköy stones'da fal bakan gül mü acaba?
selamlar kızlar, son bir seneki tecrübelerimi kisaca yazmak istedim:
Laf Cafe Çiğdem;
cok iyi karakter analizi yapıyor, bu bir gercek. yeni biriyle tanıştıysanız, aklınızda bir iliskiye başlamak varsa kesinlikle gidilmeli bence. ancak gelecek ( is,para,aile) öngörüleri artık ( bir kac sene önce iyiydi) çıkmıyor.
Laf Cafe Andaç;
tuhaf bir sekilde söyledikleri hep çıktı bende ama yorumlama yanlış. şöyle ki; para gelecek diyor ( ki beklemiyorum) ise girmeme yoruyor, is yok ama para geliyor olmadık yerden. biriyle ( hiç konuşmadığım) görüşme var, yanına geliyor barışıyorsun diyor. o kişi geliyor ama tartışma yaşanıyor ( tam tersi yani.!) söyledikleri dikkate almaya deger ama SİZ yorumlayın.
fincan Cafe Şenay;
mahkeme, okul kısaca 'evrak' la ilgili bir işiniz varsa gidin. bir vize başvurum vardı hem de çalışmıyordum, alacaksın hemde uzun dedi, 10 senelik aldım. evrakla ilgili gercekten iyi defalarca denedim. amaaa, Aşk'la ilgili hiç gidip moral bozmayın.kendim dahil kimi götürsem hep aldatıyorsun, ayrılacaksın, vs. dedi. gelmez dediği adamlar geldi biter dediği barıştı..
Mandal Cafe Ada;
bana hiç tutturmadı. net.
Emine Akkaya;
tarot baktirdim ben, hiç bilemedi desem yeridir.
Majestik Şengül;
dün suya baktirdim (25 tl kampanya yapmışlar) zaten herseyi basta soruyor.! isin var mi, evli misin vs. ee ben söyledikten sonra.. tavsiye etmiyorum yani.
Majestik Sedat;
baktirmadim henüz ancak, dün kim otursa karşısına hayrete düştü duydum. gitmek istiyorum bu hafta.
Laf Cafe Halil;
bana hiç tutturmadı. memnun olanlar da var, o yüzden 'frekans tutarsa" diyelim.
bir de Cafe nin adını bilmiyorum, Bakırköy Carousel'in arka girişi karşısında bir kadın kendi cafesinde bakıyor, tombul orta yaşlı bir bayan, eğlencesine girdik kızlarla çünkü tabelasında 'garantili' yazıyordu, o cok enteresan seyler bildi. ben tekrar gideceğim. ( kahve baktirdim en ucuz oydu başka seyler de bakıyor galiba)
şimdilik bu kadar,
gidince yine yazacağım. hepinize iyi hafta sonları.
macestık cafe sedat ona fal baktıstım sadece nerelı oldugumu bılmıstı o kadr baska bıldıgı bısey olmadıkı gıdenler zatn sonra anlıyorlar kı fos cunku farklı bı hayat cızıyoo alakasız bırden anlatıyoo ama hayrete dusurucek bır olayı yokk
ayyy çok sevindim çiğdemin dedikleri çıkmıyormuymuş:)))))))) ya inşallah dediği çıkmaz inşallahhhhhhhh.zaten onu o kadar bekledim saatlerce pek de istediğim gibi olmadı yani çok da nokta atışlar yapmadı 10dkda bir kahve falı baktı tarot iskambil felan bakmadı.ben orda canana da baktırmıştım.canan ile çiğdemin söylediği şeyler çok zıt hangisi çıkcak acaba inş. canan diyorum:)
sedat olan elinde engeli olan adam mı? orda çalışan elinde engeli olan adam daha önce müptela cafedeydi bana dediği bişey çıkmıştı ama enönemli olan şey benim için heveslenme demişti ve dediği olmuştu.
guılısss allah senı napmasın su falcıları yarıs atı gıbı yoktun sımdıde canana oynadın parayı hahhaa:)
tatlım napıyım öylee şu cananın dediği çıksın ona çikolata alıp götürcem çiğdemide cafenin ortasında rezil etcemm:))(ayy bide onun dediği çıkıyomuş:))bilmiyorum ama oturur oturmaz çiğdemle uyuşamadım ben ya çok itici geldi yada çok yorulmuştu ondan da olabilir.
Merhabalar kızlar:))
Şimdik symbol de Meryem'i bekliyorum.dünkü niko faciasından sonra umarım güzel şeyler söyler :))
Yazmazsam bilin kendimi köprüden attım :)))))))
kız nısantasına mı gıttın allah senı napmasın atma kendını kopruden falan ınss guzel seyler duyarsın walla beklıyorm
canm su bakırkoy crouselın arka gırıs kapısında bı kadından bahsetmıssn bıraz detay werebılırmısın bıde cafenınn adı we kdının adı neselamlar kızlar, son bir seneki tecrübelerimi kisaca yazmak istedim:
Laf Cafe Çiğdem;
cok iyi karakter analizi yapıyor, bu bir gercek. yeni biriyle tanıştıysanız, aklınızda bir iliskiye başlamak varsa kesinlikle gidilmeli bence. ancak gelecek ( is,para,aile) öngörüleri artık ( bir kac sene önce iyiydi) çıkmıyor.
Laf Cafe Andaç;
tuhaf bir sekilde söyledikleri hep çıktı bende ama yorumlama yanlış. şöyle ki; para gelecek diyor ( ki beklemiyorum) ise girmeme yoruyor, is yok ama para geliyor olmadık yerden. biriyle ( hiç konuşmadığım) görüşme var, yanına geliyor barışıyorsun diyor. o kişi geliyor ama tartışma yaşanıyor ( tam tersi yani.!) söyledikleri dikkate almaya deger ama SİZ yorumlayın.
fincan Cafe Şenay;
mahkeme, okul kısaca 'evrak' la ilgili bir işiniz varsa gidin. bir vize başvurum vardı hem de çalışmıyordum, alacaksın hemde uzun dedi, 10 senelik aldım. evrakla ilgili gercekten iyi defalarca denedim. amaaa, Aşk'la ilgili hiç gidip moral bozmayın.kendim dahil kimi götürsem hep aldatıyorsun, ayrılacaksın, vs. dedi. gelmez dediği adamlar geldi biter dediği barıştı..
Mandal Cafe Ada;
bana hiç tutturmadı. net.
Emine Akkaya;
tarot baktirdim ben, hiç bilemedi desem yeridir.
Majestik Şengül;
dün suya baktirdim (25 tl kampanya yapmışlar) zaten herseyi basta soruyor.! isin var mi, evli misin vs. ee ben söyledikten sonra.. tavsiye etmiyorum yani.
Majestik Sedat;
baktirmadim henüz ancak, dün kim otursa karşısına hayrete düştü duydum. gitmek istiyorum bu hafta.
Laf Cafe Halil;
bana hiç tutturmadı. memnun olanlar da var, o yüzden 'frekans tutarsa" diyelim.
bir de Cafe nin adını bilmiyorum, Bakırköy Carousel'in arka girişi karşısında bir kadın kendi cafesinde bakıyor, tombul orta yaşlı bir bayan, eğlencesine girdik kızlarla çünkü tabelasında 'garantili' yazıyordu, o cok enteresan seyler bildi. ben tekrar gideceğim. ( kahve baktirdim en ucuz oydu başka seyler de bakıyor galiba)
şimdilik bu kadar,
gidince yine yazacağım. hepinize iyi hafta sonları.
Canım İnan kendlml rahatlatmak için geldim niko çok fena yaptı beni ( gece uyuysmadım o derece etkilendim yani o dönmeden
Merhabalar kızlar:))
Şimdik symbol de Meryem'i bekliyorum.dünkü niko faciasından sonra umarım güzel şeyler söyler :))
Yazmazsam bilin kendimi köprüden attım :)))))))
kız cıgdem bı ıkı dedıgı cıktı bende kucuk seyler oyle ewlılık faaln yok:) faclılara sabahtan gıtcn 5 ten sonra kafamı kalır
yaa anazın babazın hayrına banaaa karşımdaki kişinin düşüncelerini ifade edebilecek bi falcı lazım
Kızlar su an evimde istanbuldan misafirim var istanbulda deli mavi diy bir yer varmış orada belkız hanım diye bır kışı varmı fal ve tart bakan arkadasım hayatımda kimsenin bilemeyeceği şeyle isimlerine kada söyledi dedi sizin bı fıkrınız varmı yada daha önce bakırsanız yazarsanız sevinirim
Kızlar su an evimde istanbuldan misafirim var istanbulda deli mavi diy bir yer varmış orada belkız hanım diye bır kışı varmı fal ve tart bakan arkadasım hayatımda kimsenin bilemeyeceği şeyle isimlerine kada söyledi dedi sizin bı fıkrınız varmı yada daha önce bakırsanız yazarsanız sevinirim
istanbulun neresi ki? adres, telefon yok mu?