allah senı napmasın ıns:)kız aklıma kuzenım geldı bız bunla butun gun falcıları gezerdık butun falcılarda buna sewdgı cocugn baska bırıyle ewlenıcgını soylerlerdı duyduk cocuk aılesınn ıstedıgı kızla nısanlanmıs kuzenım zatn falcılarda ewlencek dıyor dıye perısan olmus durumdydı noldu? Cocuk ewlenmedı bız onu ıc guweysı aldık:) dıcegım o kı eger kucucuk bıle ıcınde sen warsan o ınsan ewlenmez he ewlenırsede hıc degmezmıs de ama pısman olup gerı donsun affetmem dıyosan ınss senın ıstekdıklerın olsun derım allah yardım etsnn
hehhe ay gulecegım yoktu benım kız daha kac saat once bana ucuk seyler soylmstı dıye yazdım nıko erkektıde sonrada donmeye basladı:) bosunamı yazıyorus burallara kız garsonda sasrımıstır asıl bu delı kız kım dıye?:)Ah kızlar ah.bugun kendimi tutamayıp şu bahsedilen nikoya gittim.öncelikle ben onu erkek sanıyordum.hatta fal bittikten sonra garsona çemkirdim.beyefendi ben nikoyu istemiştim kim bu kadın diye.eee niko işte dedi.ne nikosu ya erkek değilmiydi o dedim.öleydi Hanfendi dedi.eee tabl ben dumur:) neyse fala geliyim .tek kelime rezalet!!! Yanl bu kadar olur hiçbişiy tutmadı.ne söylese tam zıttı doğru.ben dedikçe lafı değiştirdi.giden 30 tl me yanıyorum.tam bir şarlatan yani niko sakın kızlar gitmeyin benden size tavsiye
bana ilkkez bir falcı evleneceğini söyledi hepsi ya seninle evlenecek ya da dönüş var ama sen kabul etmiyceksin demişlerdi:))) ilkkez bir falcı yüzüme herşeyi söyledi sorun evlenmesi değil tatlım ya ben onun perişanlığını bir kez görüyüm 6yılımın hiç mi değeri yok onun hatrına bir kez perişanlığını pişmanlığını görmek istiyorum o kadar yoksa aman bananee ama bütün fallarımda da o mu çıkmak zorunda yaaa dedim ki çiğdeme şuan biriyle görüşüyom ama bende duygusal bişey yok dediki zaten olmaz takıl boşver arasıcak olsun senin ana yemeğin eylülde geliyor dedi:))))))koptummmm
hehhe ay gulecegım yoktu benım kız daha kac saat once bana ucuk seyler soylmstı dıye yazdım nıko erkektıde sonrada donmeye basladı:) bosunamı yazıyorus burallara kız garsonda sasrımıstır asıl bu delı kız kım dıye?:)
Ya gülme ya bir umut gittim o kadar bekledim ya bana dediklerini duysan hayatın boyunca aşk yok sana dedi.nasıl ya dedlm.seviceksin ama aşk yok dedl.ya gözlerim böle şaşkın öküz gibi kaldım.hay allam ya şuanki adam senl sevmiyor istemiyor aklı fikri yatmakta geziyor dedl.nasıl ya gece bile işyerinde dedlm.tamam benl sevmiyebilir ama tamamen zıt anlattığına.2 gram yaşama sevincim vardı onuda aldı ya niko((
gulıscım soyle enerjının tuttugu we ısabetlerı ıyı olan falcı warsa bıldıgın onlara gıtmeye dewam et bence cunku sık falcı degıstırmek kafa karısıklıgna sebep oluyoo
hehhe ay gulecegım yoktu benım kız daha kac saat once bana ucuk seyler soylmstı dıye yazdım nıko erkektıde sonrada donmeye basladı:) bosunamı yazıyorus burallara kız garsonda sasrımıstır asıl bu delı kız kım dıye?:)
aynen tatlım ya 1oktay 2sevinç 3tuğba bu zamana kadar andada geçmiştede başarılılar ki oktay gelecek hakkındaki yoorumunu 2yıl sonrasında yaşadım işte.neyse bundan sonra bunlarla takılcam ara ara...
Oktay kim nerde:)) hahahaha uslanmaz bir deliyim galiba:)) Oktay nasıl ya cidden iyimi
canım oktay şuan macestikde taksimde.ben baktırdığımda ilk 2,5yıl önce baktırmıştım o zaman benim ex öküzle ayrıydık bana dedi yakında tekrar barışcaksınız ama olmaz bu çocuk seni çok üzcek evlilik adına yola çıkcaksınız ama çok kırılcan dedi dediğini 2yıl sonra yaşadım beyimiz söz arefesinde beni mahvetti yıktı.
sonra yaklaşık 2ay önce tekrar oktaya baktırdım kahve tarot bakmıştı.bu sefer anımda ve geçmişimde ne yaşadıysm saydı hatta mayısda sınavım var ona kadar bildi.ve bu ex öküzün tekrar döneceğini söyledi ama yine bişey olmuycağını onu affetmiyceğimi söyledi. dediği çıkarsa çok memnun olcam.nisan mayısda netlik olcak dedi bakalım bekliyom:)
Hmmm.ben haftasonu Nişantaşı nda Meryem'i istiyordum.bir arkadaşım çok beğenmiş yani dedikleri bire bir tuttu dedi.kafam karıştı ya Oktay A mı gitsem Meryem memi acaba(
oyyy .ok kötü bugün çiğdem de bana aynı şeyi yaptı:)aşk yok sana eski sevgilin çok mutlu bu yıl onun yılı evlenecek çok mutlu olcak ama sana aşk yok bpşver bari kariyer yap dedi:)))
tatlım dilediğine git herkes herkesde iyi olcak diye birşey yok oktayın bana bu dediğide çıkarsa burdan haber verririm o zaman denersin:)nasılsa nisan mayıs demişti:)
Gitsem nolcak acaba manyaklık işte her falcıdan çıkışta bu son dlyorum ama kendlme laf anlatamıyorum.biri bana fal bakcam kırk takla at sokak ortasında dese onuda yaparım ben o derece müptelasıyım bu fal illetinin:)))
gülişşcim gittin mi çiğdeme ne dedi kötü müydü
aynennnn bende öyle oldum.bu meryem kaça bakıyomuş bide ne falı bakıyor bak şimdik birde buna baktırasım geldi yahuu
yaaa sen ona ne bakıyon? Bende bu kadar falcıya gıttım bılrım kendı soedgıne kendı ınansın ben o fal bakınca gulmeye basldım bana noldu dedım hanı dedım sallarlarda bu kadar olmaz dedım? Ya mımarla ewlencm de bogazda oturcam cus be bogazdakı ewın parasından haberı yok galıba bunun cınsıyetı degıl beynı donmus be:)Ya gülme ya bir umut gittim o kadar bekledim ya bana dediklerini duysan hayatın boyunca aşk yok sana dedi.nasıl ya dedlm.seviceksin ama aşk yok dedl.ya gözlerim böle şaşkın öküz gibi kaldım.hay allam ya şuanki adam senl sevmiyor istemiyor aklı fikri yatmakta geziyor dedl.nasıl ya gece bile işyerinde dedlm.tamam benl sevmiyebilir ama tamamen zıt anlattığına.2 gram yaşama sevincim vardı onuda aldı ya niko((
yaaa sen ona ne bakıyon? Bende bu kadar falcıya gıttım bılrım kendı soedgıne kendı ınansın ben o fal bakınca gulmeye basldım bana noldu dedım hanı dedım sallarlarda bu kadar olmaz dedım? Ya mımarla ewlencm de bogazda oturcam cus be bogazdakı ewın parasından haberı yok galıba bunun cınsıyetı degıl beynı donmus be:)
Canım Meryem sanırsam kahveye bakıyor.arkadaşım baktırmış.sevgilisinin müZik ile uğraştığını söylemiş.birde sen iş görüşmesine gidcen buyuk beyaz bir bina.kemerler var demiş.kız kemerburgaz üniye gitti görüşmeye.binada yuksek beyaz blr binaymış.her neyse eskilerden falan bayağı bilmiş benl tahrik etti yanl anlıycağın:) ücrete gelirsek sanırsam 20 tl ama emin değilim symbol da fallar ne kadardı unuttum.ben yarın gidicem sanırım nikodan sonra iyi biri lazım bana :))
Ya birde inanılmaz sıra vardı olamaz böyle birşey.o mAkyajdan gözükmeyen gözleriyle bana bir bakışı var Allah Allahhh :) birde diyorki canım çok ağlatmışsın erkekleri birazda sen ağlıycan artık dedi.dayanamadım ağlatsam burda olmazdım herhalde dedim.gıcık dönme