belgin kostağın telini de ben rica edebilir miyim advocate?
lenanın numarasını ben de isterim advocate :)) şöyle olabilir canım lenayla görüşmek isteyenlerden mesaj atabilenler sana mail adreslerini yollasınlar o şekilde iletişime geçin o da diğer isteyenlere dağıtsın ? :) bakırköyde cafemsi cafe var orda züleyha abla vardı sonra ayrıldı onu duydun mu acaba? su falı bakar. bir kere cafede ayrılınca da evinde baktırmıştım ben..
Özel mesajla yazdım ben sana canım... Gidip de memnun kalırsan paylaş lütfen... boshayallersmile
valla ne diyim sazisbilmiyorumkismileilk kez baktırıyorsan dejavudaki yiğit iyidir. aslında birde enfal var. o kafe bu kafe çok çalışmış şimdi kendi yerini açmış randevulu çalışıyo veee çok havalanmış en son gittiğimde beni başından savdı resmenlmaz:
ben yine de fincan da ki zuhal derim baya ii o işi de aşkı da bildi hihoyyythihoyyythihoyyyt
Hanımlar yazdığim mesajı silcem?şu telefon nosunu silmem lazım.Yardıımmm
enfal in şuan çalıştığı yer kendi yeri değil. Havalandığınıda görmedim size öyle gelmiş sanırım ben ilk gittimde çok şaşırdım sonra gittiğimde adamın her dediği çıkıyor çalıştığım iş yerinde n kişileride götürdüm inanmıyorlardı şok oldular çıkan ağzı açık çıkıyor randevulu çalışıyor çünkü çok yoğun yiğitmiş taksimdeki falcılarmış çok tırt ben izmitte,izmirde taksimde gitmediğim falcı kalmadı meraklısıyım enfal kadar ını görmedim. Tavsiye ediyorum
ya bu tarık da tutmadı ben de ...eğer onun dediklerini yaşasaydım şu an hayatım baya farklı olacaktı...ama aynı...
kontessa kendini senin tasvir ettiğin şekilde kilitlemek hiç öyle kolay bir şey değildir. Ciddi konsantrasyon gerektirir. Falcının karşısına geçip bir anda o hale geçemezsin. Dolayısıyla etkileşimde bulunamamak diye bir şey söz konusu olmaz. Gerçekten bir şey bilen, zihin gücü dediğimiz yeteneğe sahip olan bir falcıya bunlar sökmez...
Uzun lafın kısası bence tepkisiz kalmak gayet mantıklı. adovecat80'e katılıyorum...
sevgili advocate...
yorumlarını büyük bir keyif ile okudum:)...aramıza hoşgeldin:)...118 gibi bilgi alma noktası oldun:)
bide ben arkadaşım ile epeyce fal baktırdık diye düşünmüştüm...ama senin tecrübelerini okuyunca:)
o zaman sana birini sorayım...belki gitmişsindir....yeşilköy tilbe cafe de bir bayan fal bakıyor..çevremden gidenler baya övdüler..ona gittin mi hiç?
kızlar hiç merak etmeyin elbet bir gün bu fal işinden siz de soğuyacaksınız
daha önce bahsettiğim arkadaşım illa falcıya gitmek istiyordu enfali aradım yardımcısı çıktı randevu veremiyormus yogunmus falan filan madem bu kadar iyi falcı yok yardımcısı var geleni çok neden 20 tlye bir cafede fal bakıyor benim kafamda soru işaretleri oldu
sonra ona tarıkın dedikleri çıkınca tarıka gidelim dedi ben de gittim tarıkın çok reklamını yapmısız bayagı bekleyeni vardı sonra ben de dedim hadi baktırayım eskiden olsa heyecanla beklerdim ama kızcagız o kadar sorunlu olmasa hayatta o kadar beklemezdim çogu kez ona da boosver hadi gidelim dedim neyse tarık baktı 1 ay önce baktırmıstım dedikleri cok tutarlıydı bana da arkadasıma da aynı seyleri söyledi ve ben artık o kadar ezberledimki fallarımı 3 dk bile sürmedi sorun var mı dedi yok yok dedim
ama yine söylüyorum tarık iyi bir falcı, geçmiş ve bugunde %100 başarılı, geleceği ise görecez bakalım