- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
Minik'i beklemedim, baktirdim Zahide ablaya. Bakla fali kivaminda geldi bana. Baktirin baktirmayin diyemiyorum ama ben bir daha baktirmam(
biraz önce yazaydın ben baktırmazdım bare :)
sağlık olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minik'i beklemedim, baktirdim Zahide ablaya. Bakla fali kivaminda geldi bana. Baktirin baktirmayin diyemiyorum ama ben bir daha baktirmam(
E dedik sana.
Sana yetmeyeceğini biliyordum ben
birini suclarken agir ol bakalim. tamam ben dedim deneyin diye en cok magduruda ben oldum. o kadar agladim hayallerim yikildi srn buna yalan mi diyorsun. isbirligi icinde oldugumu mu soyluyorsun ? benim yazdiklarimi okursan simdiyi biliyor gecmisi biliyor maddi durumu olan cani sikilian varsa baktirsin benimde sizinde hayalleriniz yikilmasin diye yazdim. isbirliginde olan oyle yazmaz. dun hatta ben onerdim kac kisi baktirdiysa ben onlara paralarini yolliyim dedim. insan suclarken bir dusuncek. insan iskillenirde bu kadari paranoyadir artik. vebali benim boynuma zaten dun yasadigkm hayal kirikligiyla odedim ben o vebali.ya ben mi çok safım
canım eğer dediğin gibiyse çok üzülürüm ya
nasıl danışıklı işler o zaman bunlar
dünden beri ne kadar üzüldüm ben yaşanan olaya
en iyisi gerçekten bu işlerin adını bile anmamak
birini suclarken agir ol bakalim. tamam ben dedim deneyin diye en cok magduruda ben oldum. o kadar agladim hayallerim yikildi srn buna yalan mi diyorsun. isbirligi icinde oldugumu mu soyluyorsun ? benim yazdiklarimi okursan simdiyi biliyor gecmisi biliyor maddi durumu olan cani sikilian varsa baktirsin benimde sizinde hayalleriniz yikilmasin diye yazdim. isbirliginde olan oyle yazmaz. dun hatta ben onerdim kac kisi baktirdiysa ben onlara paralarini yolliyim dedim. insan suclarken bir dusuncek. insan iskillenirde bu kadari paranoyadir artik. vebali benim boynuma zaten dun yasadigkm hayal kirikligiyla odedim ben o vebali.
yok ben o kisiye yazdim hepsini alinti yaptim seninki cikti sadece. tamam vebali var inkar etmiyorum kim dedi bu formda umraniye didemde benim kac 500 liralarim gitti ben kimseye hesap sormadim. ama ben gene diyorum istiyen vatsa benim yuzumden magdursa yolliyim parasini. bj kadar basit. paranoya olmaya gerek yok.canım ben de çok üzüldüm senin adına
sen de benim kimden alıntı yaptığımı görürsen o arkadaşın söylediği üzerine söyledim
eğer öyle bişey varsa çok üzülürüm diye
ya ne yetmesi , sana bildikleri bile yoktu bende
şu rejim bitene kadar fal yok
birini suclarken agir ol bakalim. tamam ben dedim deneyin diye en cok magduruda ben oldum. o kadar agladim hayallerim yikildi srn buna yalan mi diyorsun. isbirligi icinde oldugumu mu soyluyorsun ? benim yazdiklarimi okursan simdiyi biliyor gecmisi biliyor maddi durumu olan cani sikilian varsa baktirsin benimde sizinde hayalleriniz yikilmasin diye yazdim. isbirliginde olan oyle yazmaz. dun hatta ben onerdim kac kisi baktirdiysa ben onlara paralarini yolliyim dedim. insan suclarken bir dusuncek. insan iskillenirde bu kadari paranoyadir artik. vebali benim boynuma zaten dun yasadigkm hayal kirikligiyla odedim ben o vebali.
yok ben o kisiye yazdim hepsini alinti yaptim seninki cikti sadece. tamam vebali var inkar etmiyorum kim dedi bu formda umraniye didemde benim kac 500 liralarim gitti ben kimseye hesap sormadim. ama ben gene diyorum istiyen vatsa benim yuzumden magdursa yolliyim parasini. bj kadar basit. paranoya olmaya gerek yok.
yok be kuzum bi elanit beklemiyodum ama en azından bi angels burcu olaydı ya :)Sonuç? Zahideyi de eleyerek başlangıç noktamıza mı döndük? Yine kaldık falcısız... Ben diyorum zaten burda birbirimize tavsiye edeceğimize birimiz birinin yanında tarot astroloji iskambil el mel eğitimi alaydı şimdiye hepimiz zengin olmuştuk diye de... Neyse...
Minik Zahide hanım senin yüksek kriterlerinle örtüşmemiş olabilir mi?
ne geniş açılımı , açılım yoktu :)Aaa bana söyledikleri de bana yetmemişti aslında,
Klasik bir söylem değil ,derin ve geniş bir açılım ancak bana yetebiliyor.
Bana misafir gelmişti bir akrabamızın arkadaşı kahveler filan içildi meger falda bakıyormuş bana baktı söylediklerin %90 sı dogruydu hatta erkek arkadaşımın işiyle ilgili sorununu filanda bildi bir şey söyledi onu bekliyorum eger oda çıkarsa söz veriyorum burdaki hepinize fal baktırtacagımm hep beraber toplanırız hem tanışmış oluruz hemde kahvelerimizi içeriz parada vermemiş
Hepinize teşekkür ederim tum iyi dilekleriniz icin allah razı olsun inanin sadece dua istiyorum yine böyle zamanlarda bilirsiniz yanlışda olsa bişey duymak iyi bir şey duymamı iyi geliyor evet su durumumuzda fal neye yarar bize ama bir falcı cıkıpta yok her şey iyi olucak dese inancagım çünkü duymak istediğim bu ben zaten küçük bır yerde yasıyorum burada bu tür fal bakan falan kimse tok bende sizlerden duyuyorum iste gittim sunu tutturdu bıldi diyorsunuz belki bir kisi de çıkarmı her şey senın zanwtıgın gıbı kötü olmayacak dese insanın maalesef buna ihtiyacı var ben nedense böyle bır kısıye rastlamadım dediklerinin bır tanesi bıle çıkmadı deme be hep yanlış kısıye rastladım inanin ben yakın cevremdende bıliyorum bu ısı bılen tarıhı tarıhıne söyleyen vardı bunuda para ıcın yapmazlarsa bundN çıkarak Aten böyle arayış ıcınde oldu acaba bırazdaha umutla vakabılırmıyım yarınlara diye malesef o iki kişide rahmetli oldu yoksa bende bıliyorum her seyı basında sonuda Allah'ın yolu ama çaresizlik cok zor bu çaresizliği ikini kere yasıyorum ilki sevdiğim adamın evlendiğini duydugum a bırıde sımdı o kıdince ne hocaya gıttım ne falcılar sadece tevekkül ettim şimdi bu caresızlıkte bunu deneyım dedim bunda da basaralı olamadım allah hepinizin gönlüne göre versın hepınıın canını sıktım
canım sana neler anlattı
yine mi geneldi
biraz önce yazaydın ben baktırmazdım bare :)
sağlık olsun
Bana misafir gelmişti bir akrabamızın arkadaşı kahveler filan içildi meger falda bakıyormuş bana baktı söylediklerin %90 sı dogruydu hatta erkek arkadaşımın işiyle ilgili sorununu filanda bildi bir şey söyledi onu bekliyorum eger oda çıkarsa söz veriyorum burdaki hepinize fal baktırtacagımm hep beraber toplanırız hem tanışmış oluruz hemde kahvelerimizi içeriz parada vermemiş
Hepinize teşekkür ederim tum iyi dilekleriniz icin allah razı olsun inanin sadece dua istiyorum yine böyle zamanlarda bilirsiniz yanlışda olsa bişey duymak iyi bir şey duymamı iyi geliyor evet su durumumuzda fal neye yarar bize ama bir falcı cıkıpta yok her şey iyi olucak dese inancagım çünkü duymak istediğim bu ben zaten küçük bır yerde yasıyorum burada bu tür fal bakan falan kimse tok bende sizlerden duyuyorum iste gittim sunu tutturdu bıldi diyorsunuz belki bir kisi de çıkarmı her şey senın zanwtıgın gıbı kötü olmayacak dese insanın maalesef buna ihtiyacı var ben nedense böyle bır kısıye rastlamadım dediklerinin bır tanesi bıle çıkmadı deme be hep yanlış kısıye rastladım inanin ben yakın cevremdende bıliyorum bu ısı bılen tarıhı tarıhıne söyleyen vardı bunuda para ıcın yapmazlarsa bundN çıkarak Aten böyle arayış ıcınde oldu acaba bırazdaha umutla vakabılırmıyım yarınlara diye malesef o iki kişide rahmetli oldu yoksa bende bıliyorum her seyı basında sonuda Allah'ın yolu ama çaresizlik cok zor bu çaresizliği ikini kere yasıyorum ilki sevdiğim adamın evlendiğini duydugum a bırıde sımdı o kıdince ne hocaya gıttım ne falcılar sadece tevekkül ettim şimdi bu caresızlıkte bunu deneyım dedim bunda da basaralı olamadım allah hepinizin gönlüne göre versın hepınıın canını sıktım
sikmak ne demek sonucta burda hepimizin sikintisi var paylasmak kotu birsey mi. ama canim inan bendede bu fal hastaligi var ve
bakiyorum nerdeyse falcilarin dediklerine gore yasiyorum.falci bir insana kotu mu dedi,olmiycak mi dedi.bekliyorum ki olmasin yani kesin diyorum birsey cikcak ve olmiycak. hep onlarin beklentilerine gore yasiyoruz. normal mi tabikide degil. ama soyle birsey var eger iradeli olup fal gercekten yasam tarzi olmaktan cikip sadece guzel seyler duyup sonra hayatina normal yasamaya devam edersen baktir hic durma. zaten sunuda diyim telefonda bakilan fallara kesinlikle ve kesinlikle inanmiyorum, en azindan bir yuzunu gormesi daha mantikli falcilarin. canim sen gercekten biraz kendini rahatlatmaya bak fal disinda bir seyle.fazla dusunmemeye calis cunku biliirim insan dusundukce dahada delirir. allah insallah yardimcin olur diyebilcegim tek sey bu senin icin.....
Baktirim hemen yazdim valla(
Iki vakite is acilmasi, 9 vakite cok buyuk askk:)
Bayrakli yere dikkat et, hastane, mahkeme olabilir gibi seyler...
Kesmiyor, kesmiyor bunlar artik beni malesef((
Bu arada 2 sene oncesine kadar Nisntasi sembolde Savas vardi ayrilmisti, gecen hafta onu buldum Besiktas sembol de.
Cafe falcilainin arasinda benim bir numaramdi hala da oyle
Bu arada 2 sene oncesine kadar Nisntasi sembolde Savas vardi ayrilmisti, gecen hafta onu buldum Besiktas sembol de.
yazmayayim dedim de yazayim bari. meryem dedigin zenci gibi esmer bir bayan mi ?aaa biri nisantasi symbol dedi. ya allah rizasi icin su meryemi bilen biri solesin. birde dedigim gibi nilda mi ne var?? bilen yok mu bu ikisiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gunaydinnn kizlarrrr.... size bir soru nisantasi symbol da meryeme baktiranlar memnun mu ????
aaa biri nisantasi symbol dedi. ya allah rizasi icin su meryemi bilen biri solesin. birde dedigim gibi nilda mi ne var?? bilen yok mu bu ikisiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii