İstanbul'da Fal - Falcılar

ben normalde inanmam cunku sana donecek diyee cok madal dinledim ben. elimde koskaca sifir. okurken sabahlara kadar ders calisip burs paralarimi yatirirdim falcilara. bu adama hala inanmiyordum. adam bana eski erkek arkafasimin evini bastigimi soyledi. ben sok. 2senedir bunu bana diyen olmamisti. hatta kendine bile dedim o bana donmez diye. ama msj gelince inandim. inanmaz olaydim

canım bu adamların 3 harflileri var ve geleceğe dair aklını okuyabiliyolar
ayrıca ben de erkek arkadaşımın evini çok kere bastım:)
ev basan bi sürü kız arkadaşım da var
zor bi tahmin değil ama bize birden söyleyince hah tamam diyoruz
neyse her şeyde bi hayır vardır
bu da başta sen olmak üzere hepimize bi ders oldu

canım senınde bı bos anına geldı dıyelım kendını suclamana gerek yok hepmızın basına gelebılır tabıı bundan ders almamız lazım baska ınsanlarında basına gelmesın

allahtan kereme inanipta simdiki konustugumu sepetlemedim. o ise yaramaz diyordu. uzaklasacak senden diyordu. bende adam bana hergun naptiginin raporunu veriyor nasil ilgilenmiyor dedim. allahtan kendi ic sesime guvendim.

allahtan kereme inanipta simdiki konustugumu sepetlemedim. o ise yaramaz diyordu. uzaklasacak senden diyordu. bende adam bana hergun naptiginin raporunu veriyor nasil ilgilenmiyor dedim. allahtan kendi ic sesime guvendim.

kız senin bi de konuştuğun mu var
amaaaan salla gitsin be güzelim
50 milyon da sadakan olsun :)
ara sevgilini çık dolaş at stresini

bu keremcem denen adamı ben de denemiştim 3 cümle kurdu ve devam etme fal bakabildiğinden eminmisin demiştim. ve para iadesi istedim geçen cuma gönderecekti gelmedi, dün sordum gönderdim bugün hesabınızda olur dedi ama tabiki göndermemiş.. telefonu kapalı..

mto muhendisi- senin yazdıklarınıda okuyorum canım, hiç kafanı karıştırmaya gerek yok, mantık açısından bakarsan uzuuun zamandır görüşmeyip de bir falcı şu gün haber gelecek diyipte aynı gün haber geliyorsa burda düşünmek gerek... En iyi falcı bunun için 3 harflilerini yollar üzerine bu da tehlikeli, kaldıki bu adam benim tecrübelerime göre bırakın 3 hafrlileri hayatında hiç fal baktığını sanmıyorum, böyle bir yeteneği yok, sadece paraya ihtiyacı var ve burda sizi takip ettiğini düşünüyorum... ama böylelerinin yanına bırakmamak lazım.. daha öncede burda ümraniye didem vardı benim denk geldiğim sahtekar...

kız senin bi de konuştuğun mu var
amaaaan salla gitsin be güzelim
50 milyon da sadakan olsun :)
ara sevgilini çık dolaş at stresini
yeni basladi ama iliskinin henuz adi yok. adam birgun cinde bir gun batumda bir gun viyanada. herkes acayip kismet diyrlar ama benim kalbim hala eskisinde bosuna mi diyorum sorun bende diye.

yeni basladi ama iliskinin henuz adi yok. adam birgun cinde bir gun batumda bir gun viyanada. herkes acayip kismet diyrlar ama benim kalbim hala eskisinde bosuna mi diyorum sorun bende diye.

canım benim aynıları başıma geldi
ben de birini sevip bi başkasıyla deneyenlerdenim
herkes adamı öve öve bitiremiyo ama senin için almıyo dim i
akışına bırak gitsin
Allah hepimizden akıllı , bize en hayırlısını yazmıştır emin ol

kizlar bu adami ben onermistim ama yine bende patladi. cogumuz zarar gormeden hayaller kurmadan gercek yuzu cikti. kac kisi baktirdi ise ben paranizi yolliyim kizlar. benim yuzumden sorumlulugunu tasiyamam.

aynen cnm. Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin.zaten ben fal olayini azaltmistim meleklerdeki gulsene gidiyordum sadece cunku eski erk ark ile ilgili en harbi konusan o geliyordu. bu keremcem de bir arkafasim yazdi illaki dene diye oyle denedim.
daha falcilarla isim olmaz parami ben kendim harcamiyormuyum kazanmak icin dag bayir demeden geziyorum. Ilk once Alkahima sonra kendi ic sesime guvenicem bundan sonra. eskisinin mevzusunuda acmam artik. insallah bir gun aklimdan silinir gider.

inşallah canım benim
Allah hayırlı yazılar yazsın hakkında
zaman herşeyin ilacı
sabret herşey iyi olacak bak gör

herkese iyi akşamlar kızlar
yarın iyi haberler alalım
falcılardan değil sevdiğimiz adamlardan :)

herkese iyi akşamlar kızlar
yarın iyi haberler alalım
falcılardan değil sevdiğimiz adamlardan :)
iyi aksamlar cnm sanada. kizlar sayenizde olayi cozdum yoksa saf gibi bekleyip durcaktim. yarin isime zehir gibi gidicem. az once annemi bir gusel optum. sahip olduklarimiza kiymet vermiyor ellin ogullariyla ugrasiyoruz. kulubumuz daim olsunnn iyiki varsiniz...

kızlar emel muftuoglunun bır sarkısı wardı aynı bızım ıcın bestelenmıs gıbı yoluna halı sersem ustune para wersem (bu kısım falcılar oluyor para wersem kısmı)kulunum kolenım dersem yınede olmazmı yar? Hacıya hocya gıtsem okutup ufletsem altına araba ceksem bır umıt dogmaz mı yar tam bızlık sarkı:)

ahahah supermis. su erkeklerin onumuzdeki maclara bakicaz demelerini cok kiskaniyorum. biz niye eskiye takilip kaliyoruz erkekler gibi diygusuz olamiyoruz off

aynen canım. o elin oğulları yüzünden falcıların eline düştük zaten. en iyisi hayırlısını oturup beklemek. biz naparsak yapalım kaderimizi yaşıyoruz
iyi olduğuna çok sevindim canım. sen de önündeki maçlara bakarsın artık :)

kızlar kızlarrrrrrrr,inanmayın böyle şeylereya insanlar falı nasıl bilebilirler biliyomuusnuz 6.hilerıyle yada 3 harflılerıyle 3 harflılerı olanlarda çok net söylerler zaten herşeyı.kahve araçtır sadece kendımden bılıyorum bundan birkaç sene önce bende bakıyordum ama parayla degıl tanıdıklarıma hemen ,hemen hepside çıkardı .sonra bana bir geldıler kalabalık yani .bukadar ugraşırsanız sızınde olucanız odur oysa ben giidpte çok nadir baktırırım oda dalgasına bu zammana kadar ıkı kişiye inandım onlarda ne derse harfi harfine çıkar zaten.onlarda arkadaşlarım parayla bakmazlar.meraktan yanı burda okudumda çok şaşırdım valla.birgünde 2defa gidenler var.uzaktan tlf da baktıranlar var .herkezde bir 6.his vardır iç sesinizi dinleyın derim.birde yıldızname gerçektir

ooo neler neler olmuş insanların hayalleriyle de bu kadar oynanmazki ee yuhh diyorum yaa..

neysem kızlar ben fal baktırmama kararı almıştım ya durabildiğim kadar durcam da bişey diycem bu cananın dediği olaylardan birini daha yaşadım off ya diğer dedikleride çıksın ne oluuuuu yaa:))

gulıscım sen falı bırakmazsan sen bıraksan o senı bırakmaz hahah sız ayrılamazsınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…