İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım dilerimi bastırırsınız ozman bende gelecek icin söylediklerinden daha umutlu olabilirim mesala dün kerem bey bana ilk bakmaya başladığında tipimi karakterimi tam söyledi evimin icinde yaşanan sorunu net söyledi gecmiste annemin önemli bir ameliyatı vardı söyledi ben şimdi kerembeye başka bir işlem yaptırıcam yani oda baskasına yaptıracak bugun kar verip aramam gerek.bana olacağına yüzde 90garanti veriyor ama burda başka bır yorum yapılmadığı icin cok kararsızım Bu benim şahsi kararım ben budamadan cok iyi enerjiçaldım doğru çıkar çıkmaz bende bilmiyorum ama bır bılgisi olana çık ihtiyacım var inanin fiden paradan cok umutlNıyorum tersi çıktığında yine cok üzülücegim bundan korkuyorum

fill tarihinden kalmış sevgili kız allah iyiliğini versin :KK1:gidenler çok ama fiyatı on lira yaa kahve parası yaa ondan herhalde geçmişi biliyor diyorlar gelecekle ilgili söyledikleri çıkmıyormuş ben baktırmadım ama iyi olmadığı hakkında duyumlarım var ..

zeyno sen hatunları karıştırdın:)

Son düzenleme:
6 ayda 2 kez tarot baktırdım..Bende acayip şeyler tutturdu..eski mesajlarımda yazmıştım..ama gitmeme kararı aldım..Etkileniyorum..Kötüyü de şak diye suratına vurunca :KK43:

canım ben de çok merak ediyorum, bana çok yakın bi yerde, merak ettiğim ilişkin hakkında isabetli yorumları oldu mu

6 ayda 2 kez tarot baktırdım..Bende acayip şeyler tutturdu..eski mesajlarımda yazmıştım..ama gitmeme kararı aldım..Etkileniyorum..Kötüyü de şak diye suratına vurunca :KK43:

burdan kızlar gitmişti bazen gerçekten çok iyi biliomuş ama bazende sallıomuş, gününü nasıl tutturucaksak:KK35:

Arkadaşlar Merhaba uzun süredir takip edemiyorum.. ama çok acil yardım lazım :) Caddebostan'da Sırdaş Cafe de fal bakan arzu diye bi bayan vardı. şişman bi bayan o baya oldu ordan ayrılalı hasta fln diyolardı ama kandırma hepsi tabiki biliyoruz. Sanırım kendi yerini açıyomuş. Yerini yurdunu bilen var mı bu kadının ya?? bissürü yere fal baktırdım bi Arzu etmedi benim için :KK43:

burdan kızlar gitmişti bazen gerçekten çok iyi biliomuş ama bazende sallıomuş, gününü nasıl tutturucaksak:KK35:

Valla ben 2 kez gittim salladığını görmedim.Kadın ileriye dönük bayağı tutturuyor.bana herkez eski sevgili dönecek derlerken o yok dedi. Yeni biri var şöyle böyle dedi ve hakikaten tuttu.su an hayatımda öyle biri var :)

aa melidia:KK54: çok merak ediyorum bende ya...

canım benimmm, burda da karşılaştık di mi, benim aklım çok karışıyo bu falcı konusunda, biri iyi diyo, biri aman sakın gitme diyo, kime gideyim şaşırdım :)
ben mandal cafe de ada ya baktırmıştım , bi de edirnekapı daki kadına. 2sinden de memnun kaldım :)
yine de fallara bel bağlamamak lazım. sonuçta en fazla bugünü biliyolar, gelecek içinse yorum yapabiliyolar
tabi sen böyle konuşuyosun da gitmiyo musun dersen tabi gidiyorum o başka :)
benim bildiğim en iyisi yıldıznameymiş, çünkü doğum haritanla bakılan bişey ama tam anlamıyla iyi bakan birisini bulmak nerdeyse imkansız

canım benimmm, burda da karşılaştık di mi, benim aklım çok karışıyo bu falcı konusunda, biri iyi diyo, biri aman sakın gitme diyo, kime gideyim şaşırdım :)
ben mandal cafe de ada ya baktırmıştım , bi de edirnekapı daki kadına. 2sinden de memnun kaldım :)
yine de fallara bel bağlamamak lazım. sonuçta en fazla bugünü biliyolar, gelecek içinse yorum yapabiliyolar
tabi sen böyle konuşuyosun da gitmiyo musun dersen tabi gidiyorum o başka :)
benim bildiğim en iyisi yıldıznameymiş, çünkü doğum haritanla bakılan bişey ama tam anlamıyla iyi bakan birisini bulmak nerdeyse imkansız

keşke bulabilsek iyi bakan birini...

Arkadaşlar Merhaba uzun süredir takip edemiyorum.. ama çok acil yardım lazım :) Caddebostan'da Sırdaş Cafe de fal bakan arzu diye bi bayan vardı. şişman bi bayan o baya oldu ordan ayrılalı hasta fln diyolardı ama kandırma hepsi tabiki biliyoruz. Sanırım kendi yerini açıyomuş. Yerini yurdunu bilen var mı bu kadının ya?? bissürü yere fal baktırdım bi Arzu etmedi benim için :KK43:

cnm sırdas cafeye bende cok gıderım arzuya tombık kıwırcık saclı tatlı suratlı hıslerı ıyı denılıcek kadar kuwtlı melek kartlarıylada bakar hatta ben en son gıttıgım zamanlar arzu hasta ızınlı tatılde falan gıbı seyler duydum sahını suslu kokana sureklı bunları soldı kutayın ıse basladıgı ya 1. Yada 2.gunuydu o da ıyı fal baktı ama arzu ıcın gıdıyodum bı gun denk geldım sahbı tuttrdu baska falcılara yonlendırmeye calısıyoo cok sınır olmustum arzuyu bırakmıcaklarını bılyorum buyuk ıhtımal arzu terk ettı :) kendı yerını actıgını bende duydum ama bılmyorm duyarsam yazarım

Valla ben 2 kez gittim salladığını görmedim.Kadın ileriye dönük bayağı tutturuyor.bana herkez eski sevgili dönecek derlerken o yok dedi. Yeni biri var şöyle böyle dedi ve hakikaten tuttu.su an hayatımda öyle biri var :)

emıne akkaya mı sallamıyoo da cok da ısabetlı baktıgını soyleyemem falın yarısında kadın esneyeme ye basladı herhalde ruya yorumlaya baslıcak bırazdan dıye dusundum:))

X