- 20 Kasım 2011
- 105
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))Öyle ama..:)
Ne 10tl si be canım 25tl ditti:)))Sağlık olsun helali hoş olsun..Gelecek beklentim yok zaten..Her şey Allah'tan..Benimki eğlence olsun:)
Kızlar bugun bır sıra cok sözü gecen keremceme baktırdım bir kere ben cok iyi elektrik aldım geçmişte cok başarılı an icinde iyi diyebilirim gelecek icin söyledikleri çıkarsa süper belki şu uç ayda cok fal baktırdım onun kadar bilen olmadı gercekten denemenizi tavsiye ederim benim yazılarımı okuyan reklam yapmadığımı anlar gercekten bu adamın bana söyledikleri çıkarsa en buyuk reklamı seve seve yaparım tabiiki bu kişiyi tanımıyorum hakkında bır şeyde bilmiyorum fakat kerem bey birinin aracılığıyla benim icin bir şşlem yapacak eğer ben istersem yinele tereddütlerim var çünkü olacağına garanti veriyor ama tereddütlerim var olması mucize bir şey çünkü gercekten mucıze lütfen buişiyle bilgisi olan bir şey bilen benimle paylaşsın yarın karar vermem gerekiyor bana yardımcı olun eğer bu konu aydınlanırsa kızlar falcı aramanıza gercekten gerek yok
Emine'nin telefonu var bende taksimde bi yerde bakıyodu eger değişmediyse :) ya ben yıne gıtmeyı dusunuyorum 40 tl'ye bakmıstı gıttıgımde tarot falını.ben cast ajansında calısıyodum ve bı kac oyuncumuz gıdıyodu.sonra calıstıgım yerde ablam kadar sevdıgım birisi gitti ve ona 1 sene sonra butun hayatın değişecek işten ayrılcaksın ve A harfiyle baslayan bi ülkeye yerlesceksın demıstı.ilk bakısta cok saçma gelmıstı cunku hiç öyle bir durum yoktu.tam 1 sene sonra işleri bozuldu işten ayrıldı dil eğitimi için amerikaya gidicektı vize alamadı ve sonra avusturalyaya basvuru yaptı ve gitti bu varan 1 =)
bende 2 yıldır beraber oldugum ınsandan cok kotu bir olay sonucu ayrıldım ve barısmamız ımkansızdı kendısıde askerdeydı.o aralar bunalıma gırdım ilaç tedavısı falanda gordum.bu abla benı emıneye goturdu.bana girer girmez sen nıye böyle bunalıma gırdın bosu bosuna deger mı o cocuk sana gerı donucek dedı ve sok oldum.tipinden burcuna kadar tarif ettı isminin ıcındekı harflerıde söyledı.bu cocuk sehır dısında ama mecburi bir gorev ıcın gıtmıs dedı.kasımın sonlarında seni arayacak ve 20'li bir tarihte gelicek, barısıcaksınız hatta sen bu cocukla evlenıceksın bi tane kızınız olucak uzulme dedı.gercektende kasım ayı ıcınde gelmesıne yakın benı aradı barıstık ve kasımın 28inde terhis oldu suan sözluyuz =)
benden sonra bir arkadasım daha meraktan gıttı :) bu kızda amerıkalı bırıyle nette konusuodu sureklı.ama adam evlıydı ve buraya gelmesı ımkansızdı.ona da sen yurt dısında bırıyle konusuosun ama gorusmenız ımkansız ve bu adamı oraya baglayan birsey var demıs.bu adam ocak ayında bır haftalıgına turkıyeye gelıcek demıs.kız ckınca benı aradı ve baya salladı bu kadın dedı.erıc gelıcekmısde goruscekmısızde falan dedı.fal baktırmaya gıttıgınde aralık ayıydı.ve bir hafta sonra erıc buna msnde ocagın ıkıncı haftası 1 haftalıgına panel ıcın turkıyeye gelıcem demıs.kız sonra benı aradı ve resmen şoka girmişti. belkı bunlar size fikir verebilir diye anlatıyorum :) tabiki paranızın bosa gıtmesını ıstemem =(
bide kerem mi denesek acep :))Merhaba bayanlar;
Aranıza yenı katıldım ama cok etkılenmeseydım katılmayı dusunmuyordum acıkcası. Benım 2 sene once bır sevgılım vardı 2010dan ıtıbaren bu formu hergun takıp edıyorum ınanmazsanız ıstedıgınız falcıyı sorun kaç tl ye baktıklarını bıle bılıyorum. Bende sızın gıbı cok paralarımı yedım. Istanbulda Ankarada baktırmadıgım falcı kalmadı. Bir formda artık eskısı gıbı guvenılır olmadıgı ıcın mınnak ın tavsıye ettıgı buraktan sonrasına baktırmadım. Neden dıye sorarsanız sız kesfetmeden once melekler kahvesı sokagında calısıyordu Burak, ben onceden baktırmıstım ama cıkmadı. Sonrada bu forumda hocalar cıktı ama benım o konulardanda agzım yandıgı ıcın gıtmedım. Benı test edebılırsınız amacım reklam yapmak degıl bende 2 senedır caresızdım erkek arkadasımın ne dusundugunu merak edersım bana bır kelıme soylıycekler dıye falcıların gozunun ıcıne bakardım. Icınden cıkamadıgım ılıskımı baktım fallar olmuyor sızın gecenlerde tanıttıgınız derya abla ınternetten ucretsız fal bakan sayfayı ben gecen sene kesfetmıstım. Forma yazıp durumumu mılletın gorusunu merak edıyordum o derece cozemıyordum ılıskımı. O formdan tanıdıgım bır arkadasım bırını onerdı. Artık falcıardan alımımı aldıgım ıcın harbı konusan falcı olsun ıstıyorudm. Sadece melekler kahvesı Gulsene gıderım. Cunku ne varsa onu soyler ama sunuda dıyım gelecek cıkmaz. Zaten ben gelecegın cıkmayacagını 2 senede test ettım, artık ınanmıyorum bıle. Ama suanı ve gecmısı tam bılen karsısıdakı dusunceyı okuyan bırı lazımdı bana. Derya abla sayfasından tanıdıgım bır kız arkadasım dene dedı bana. Benım bu sorunlu ılıskımı bılıp benden ayrılmadan once baskasıyla oldugunu, suankı dusuncelerını, yasadıklarımızı herseyı soyledı. Benım buraya yazmamım sebebı benım gıbı sarlatanlara para odeyenlerı bıde ustune hayallere dalanları kurtarmak, cok yenı baktırdım gelecek ıcın bırsey doyemem ama gecmısı ve suanı tam olarak ogrenmek ıstıyorsanız adı Kerem, facebookta eklıyorsunuz Kerem Keremcan dıye sız konusun kararınızı verın. Ben sadece aracı olurum. beyenırsenızde beyenmezsenızde yazınkı bende ona gore falımdan umıtlı olayım. Bu arada ankara yasıyormus. Fiyatı da 50 tl. Umarım yanlıs anlamazsanız ama eger suphelenıyorsanız test edın ben varım gıtmedıgım falcı yok :)
canm ben bundan 7 8 ay once gıtmıstım orda aslıya baktırmıstım bı ıkı sey cıknca yıne gıdım dedım baktım aslı ayrılmıs kım war newın hanımı onerırız dedıler baktım cok sıra war sonra gelım dedım ertesı gun dayanamyıp gıttım bırazda yaslı oldugu ıcın tecrubelı oldugunu dusundum ama malesef yanıldım sewgılın war dıyoo yok dıyorum ayrıldık e nıye bastan solemedıne kalkta ben oturyım o zamn falcı dıye onu ewlendırdı benı ewlendırdı sonra ıkımzde bosandık bırbırmızle ewlendık yuhhhh dıyorm eee cok zengın bırı cıkcakmısta yurtdısnda yasckmısım da sacma bı faldı ama kafamı cok karıstrmıstı ınan dedıklerının hıcbırı olmadı bu ne yaaa falcıya gıdıyoruz ıyıce sınırımızı bozuyolar
Canım nette verilen telden ulaştım burda adını gördüğüm günden itaberen aramaya başladım ilk bir hafta teli kapalıyı daha sonra ulaştı tam bana bakacağı gün Abi'm trafik kazası gecırdı dedı tekrar aramaya başladım bır hafta sonra yani bugun gorustum acısının olduğunu soyledı bilemiyorum kızlar gercekten birinisin bari beni bilgilendirmesine cok ihtiyacım var yokmu yani benden başka keremceme görüşen baktıran yukarıda yazmayı unuttum Abi'sinin öldüğünü söyledi telim o yüzden kapalıyı dedi hatta fareden paylaştım dedi umarım tum dedikleri çıkar lütfen daha önce bu kişiyle görüşen olduysa yazssın
bende dün gittim pek begenmedim cnm ya :S memnun kaldıgın kimse var mı
beyala keremceme nasil ulastin?
keremcem dıye falcı ılk defa duyuyorum farklı bır ısm ben bır keremcem bılıyorum oda sarkıcı:))))
minikdepresif mrb güneşlidemi baktırdınn genç bi kadınn iki tane çocuğu var aynı kişidenmi bahsedioz acaba bende çok korkmştum kağıtları yırttıktan sonra avucunun içine koy diyoo sonra elinni omzuna koy diyoo sana 20 kez filan bişiler söylettiriyo aynı kadınmı acaba ? beyaz tenlii renkli gözlü 25 26 yaşlarında
Canım bende fareden ulaşmadım burda söyleyen arkadas zaten telini yazmıştı bende yazmaktan çekinmiyorum ben o sekilde aradım 05549663602 lütfen bastırırsınız gorusursenız yazın ama facede adresi var ben evdekilerden çekindiğim icin ekliyemedim ismi kerem keremcan diye geçiyor Ankara'da yaşıyor falcı yazıyor profilinde
evet kısa ama bzen iyi tahmnler yapıo. zaten kahve içmeye gtsen 7-8 lira 2 lira daha verelim en azından bişiler duyalım diye gidiyoruz...
ben facebookta baktırdım cnm, telefonuda var ama ılk once facebookta Kerem Keremcan adında ankarada falcılık yapıyor onu ekleyın konusun. ıkna olursanız eger o sze hesap numarası verır baktırısınız. ben butun soru ısaretlerımden kurtuldum benden ayrılmadan once basasıyla yatmıs bunu 2 senedır hıcbır falcıda duymamıstım, umarım beyenırsınız...umarım yanlıs anlasılmam :)
Canım bende fareden ulaşmadım burda söyleyen arkadas zaten telini yazmıştı bende yazmaktan çekinmiyorum ben o sekilde aradım 05549663602 lütfen bastırırsınız gorusursenız yazın ama facede adresi var ben evdekilerden çekindiğim icin ekliyemedim ismi kerem keremcan diye geçiyor Ankara'da yaşıyor falcı yazıyor profilinde