- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
Canım bana atarmısın numarasını bir arayım yarın için ne diyor bakayım.Telefonu mevcut bende :)
şu stad dediğiniz karagümrükte bi stad var benim bildiğim başka yerdede mi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bana atarmısın numarasını bir arayım yarın için ne diyor bakayım.Telefonu mevcut bende :)
şu stad dediğiniz karagümrükte bi stad var benim bildiğim başka yerdede mi var
canım ben gittim, iki kart sectiriyo, biri senin diğeri tuttuğun kişi için genelde o kişiyle ilgili konuşuyo, ama soru sorarsan işinle ailenle ilgili de söylüyo, benim bi ay içinde elime geçecek bi para var, onu bildi, bi kaç ay içinde iş için seyahate çıkıcam onu da bildi. ben hiçbişey söylemedim.
iletişim bilgilerini özel mesaj hakkım olmadığı için gönderemem inşallah ciltirik arkadaşım sana iletir
kolay gelsin canım
Sagol canım.Bu hafta Taksime geçtiğimde bir kahvesini içerim..:))Yazarım burdan da görüşlerimi..:)
Facebookta Kerem Keremcan dıye gecıyor anlasılan bulamadınız. Numarasını verıyorum 05549663602 :) umarım ıcınızden bır ıkı tanenız denerde memnun kalır o zaman reklam olmadıgını yardımcı olmak ıstedıgımı anlarsınız. benım hakkımda kotu dusunulmesını ıstemem
veririm ama msj hakkım yok bide kızlar kadın fal bakmayı 2 sene önce bırakmış ve kendisine falcı diye hitap edilmesinden hiç hoşlanmıyomrb banada edirnekapıdaki falcının numarasını verirmisiniz
veririm ama msj hakkım yok bide kızlar kadın fal bakmayı 2 sene önce bırakmış ve kendisine falcı diye hitap edilmesinden hiç hoşlanmıyo
Yaklaşık 15 yıldır (arada kopukluklar oldu tabii) Cezmi ye fal baktırıyorum. Şu ana kadar söyledikleri arasında çıkmayan birşey olmadı. Yorumları çok net ve isabetli bence. Şu anda 120 TL alıyor. Onu aramadan önce soru hazırlamanız lazım. Önce yoğunlaşmasını istediğiniz konuyu soruyor. Sonra isimler alarak yorumlar yapıyor. Sonrada soru sormanızı istiyor. En son fal baktırdığımda Kasım 2011'e kadar gelişecek bazı konulardan bahsetti. Geçen hafta Mercan'a fal baktırdım. O da Cezmi ile benzer şeyler söyledi ve yine süre olarak Kasım ayını verdi. İkisi arasında kıyas yapmam gerekirse şöyle açıklayabilirim.:Cezmi karanlık bir odada masanın üstünde duran nesne için (o nesne bir tabak olsun) masanın üstünde bir tabak var diyor. Mercan ise masanın üstünde birşey var, sanki yuvarlak, içine birşey konulabilir sanırım bu bir tabak diye yorum yapıyor. Bir fark daha Mercan sorduğum sorulara net cevaplar veremedi. Ama genel olarak yorumlarının kötü olduğunu söyleyemem. Cezmi sert biri değil bana göre. Sadece çok seri konuşuyor. Mercan ise tane tane açıklayarak. Ayrıca çok cana yakın. Yani ne aradığınıza göre tercih değişebilir. Unutmadan Enfal'e de baktırmıştım yaklaşık 1 yıl kadar önce.Boşuna vakit kaybı bence. Sadece isimleri ve o anı bildi. Gelecekle ilgili hiçbir yorumu çıkmadı. İyi ki de çıkmadı. Felaket kötü şeyler söylemişti. Sanırım ben bundan sonraki fallarımda yine Cezmi yi tercih edeceğim.
kızlar miss life gülşenin bugun bi dediği daha çıktı. İşe girdiğin yerde tülin ya da tülay adında biri sana yardımcı olacak demişti. ekip liderimin adı tülay ve gerçekten yardımcı oluyor. Tanısınca dırek aklıma o geldi. es geçmeyin derim.
merhaba kızlar bn de dün gittim iki arkadaş gittik edirnekapıdaki hanıma mevcut durumu çok iyi yorumluyor 10 üzerinden tutturuyor arkadaşımada banada bildi memnun kaldım bn iskambil falını sewerim zaten bana hep doğru çıkıyor ama bidaha gitmem çünkü çok genel geçmişle ilgili yorumları çok iyi geleceği tabiki allah bilir ama gelecekle ilgili söyledikeride uzun vadeli bn zate sürekli iskambil baktırırım diğer sayfalardada görmüşünüzüdür bakırköy dideme giderim genelde ve kendisinide falınıda sewerim öneridir sadece iyi günler herkese
haydaaaa,durduğunuz kabahat diyosun yani,merak ettim ben de
kankammm pazara gidek o zaman on beş liraydı dimigeleceği bu kadar bilmesi beni şok etti ne yalan söyliyim :)
evet canım ara sokakta miss life cafe. kahve 15 tarot+ kahve 20 lira. Şu anda yalnızca kendisi bakıyor gülşen hanım. Canım ben erkek arkadaşımla ayrılmıştım ayrılma nedenimizi söyledi ve burdan gıttıkten 5.-6. gün arayacak dedi. Yeni bi iş kapısı var ayın 4ü 5i gibi başlayacaksın dei. yarın başlıyorum. Hatta görüşmeyi esmer, isminin ikinci harfi e olan kişiyle yapcaksın dedi. Derviş diye esmer biriyle yaptım. şimdilik çıkanlar bunlar canım. gelecekle ilgili söyledikleri oldukça paylaşırım.
Canım bana atarmısın numarasını bir arayım yarın için ne diyor bakayım.