İstanbul'da Fal - Falcılar

reklam bu kadar bozuk bir türkçe kullanılarak ve göstere göstere yapılmaz ki canım

Son düzenleme:

Sanırım siz anlamıyorsunuz Sayın Beyala,
kim hocalardan bahsederse ceza alır, hocadan bahsetti dediklerinizde ceza aldı.
Siz hala hocaya kendinizce kılıf uydurmuş xxx hoca değilde xxx beye giden var mı diye soruyorsunuz, lütfen kurallara uyunuz.
Hocayı falcı diye soramazsınız, falcı soruyorsanız sorun ama bu topiğe sürekli yazanlar bilir ki hacı hoca tavsiye etmek, tavsiye istemek yasaktır!

kusura bakmayın da diğer sayfaları okursanız orda sürekli olarak hoca vb gibi konular geçiyor o insanlara da lütfen uyarı yapınız arkadaş aramıza yeni katıldı kuralları bilmiyor olabilir sizden ricam diğer arkadaşları da uyarın medyum rahmanla rahman hocanın farkı ne ki

Bu nerden çıktı ya ben bu mesajı günler önce yazdım ben anlayamadım bu kuraları bunda nevarki arkadaşda bana bırısını önermiş bır bakın bakalım cok uzun değil yakın sayfalara kımler ne hoca isimleri yazmis gercekten cok üzüldüm keske benim derdimde sizin gibi sadece sevgilim bana donucekmıydı olsa olsun yınede canınız sagolsun

filiz herkeste aynı şoku yaşatır amma welakin fosss tur :)

boşboşuna umut werir insana,pembe tablo çizer....

kendisi bidaha asla gitmeyeceğim falcıların listesinde.....!!

gerçekten bu filiz bana da uğursuz geldi,enerjisi kötü..bana da ne söylediyse o aralar tersını yaşadım...!!

filiz herkeste aynı şoku yaşatır amma welakin fosss tur :)

boşboşuna umut werir insana,pembe tablo çizer....

kendisi bidaha asla gitmeyeceğim falcıların listesinde.....!!

kesinlikle aynı fikirdeyim iyi kendisini reklam ettiği biz kk üyeri böyle insanları aramızda barındırmayız aynı hata iki kere yapılmaz yapılsa da farklı bir sonuç beklenmez en Buyuk Kadinler Kulubu

Kızlar edirnekapı için isteyenlere tel gönderdim ama hepimiz birden hurra yapmayalım bence giden kişiler bir iki yorum yapsın kendinize göre uygun ise gidersiniz. Gidenlerin yorumlarını merakla bekliyorum bu arada

canım bana mailini gönderir misin

Kızlar edirnekapı için isteyenlere tel gönderdim ama hepimiz birden hurra yapmayalım bence giden kişiler bir iki yorum yapsın kendinize göre uygun ise gidersiniz. Gidenlerin yorumlarını merakla bekliyorum bu arada

bana göndermedin ciltirik

Canım maıl adresim yok benim nasıl yapıp goruselimki zeynolejıye mail at onda numaram var mesaj çekersen bana sana geri donerim bekliyorum canım aramanı

canım zeynoloji benim arkadaşım, sanırım muhabbetiniz ilerlemiş onunla, sıkıntını tam olarak ondan ögrenip sana yardım edeceğim. Detayları en kısa zamanda görüşelim

canım özelden mesaj attım ben sana bana ulaşabilirsin

kanka varya ne bilem kızım senin olduğunu :) benim de aklıma geldi ama iyinin de iyisi lazım o elimde dursun bence.. hem nerdesin laa sen arıyom arıyom yoksun şaşırdım bebemmm beyala icin en iyi olan falcıyı arıyoruz kim ne biliyorsa mesaj atsın arkadaşlar bana

uyurken aramışsın msj attım sana şimdi cepten.. yarın su falına bakan birine gidiyoruz biz. çok övdüler. beyela' yı telde konuşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…