İstanbul'da Fal - Falcılar

sağol canım bende aynı şekilde düşünüyorum.. Tarotta süre kısıtlaması yapıyor mu peki

Önce 6 kart sonra 12 kart sonra 24 kart çektirip onları yorumluyor..en sona da sormak istediğin birşey var mı diyor..sana soru sordurup kendi kart çekip yorum yapıyor..o yüzden zaman kısıtlaması olmuyor...

kızlar bugün laf cafe canan a gittim ilk defa..genel olarak fena sayılmaz,bi kaç şeyi tutturdu,bi kaç şeyi ise tamamen alakasız şekilde söyledi..duyduklarımda beni kesmedi hazır bakırköydeyken forumda adı anılan emel hanıma gideyim dedim aklımda dejavu diye kalmış ama kilisenin arkasında araken emel cafe diye bi yer gördüm bende oraya girdim:))işin ilginci orada emel diye biri çalışmıyormuş,fisun hn. var dediler,hadi gelmişken çıkmayayım dedim ama tam fiyasko...kafam çorba oldu kadının hiç bi dediğinden bi anlam çıkaramadım tamamen başka hayatlar anlattı bana...
laf cafe de andaç ı methettiler bi de onu denemeyi düşünüyorum,andaç ı bilen duyan var mı aranızda,napayım gideyim mi??

Özelden mesaj atacagım, edirnekapıdan aşagı inerken bir stadyum gibi bir şey var onun karşı tarafında kalıyor evi telde tam tarif alırsınız

sağolasın canım benim
en kısa zamanda gitmeye çalışıcam
özel mesaj hakkım olmadığından burdan teşekkür edeyim dedim

Canım memnun kalıp kalmadıgını buradan paylaşırsan çok sevinirim gitmek isteyenlere referans olur, ben kendim memnun kalıyorum onun iskambilinden ama sizlerde nasıl olur bilemiyorum dogrusu sizde de tutarmı merak ediyorum

Canım memnun kalıp kalmadıgını buradan paylaşırsan çok sevinirim gitmek isteyenlere referans olur, ben kendim memnun kalıyorum onun iskambilinden ama sizlerde nasıl olur bilemiyorum dogrusu sizde de tutarmı merak ediyorum

tamam canım gidersem mutlaka paylaşıcam , ben de sadece bi kişi için baktırıcam zaten

kızlar bugün laf cafe canan a gittim ilk defa..genel olarak fena sayılmaz,bi kaç şeyi tutturdu,bi kaç şeyi ise tamamen alakasız şekilde söyledi..duyduklarımda beni kesmedi hazır bakırköydeyken forumda adı anılan emel hanıma gideyim dedim aklımda dejavu diye kalmış ama kilisenin arkasında araken emel cafe diye bi yer gördüm bende oraya girdim:))işin ilginci orada emel diye biri çalışmıyormuş,fisun hn. var dediler,hadi gelmişken çıkmayayım dedim ama tam fiyasko...kafam çorba oldu kadının hiç bi dediğinden bi anlam çıkaramadım tamamen başka hayatlar anlattı bana...
laf cafe de andaç ı methettiler bi de onu denemeyi düşünüyorum,andaç ı bilen duyan var mı aranızda,napayım gideyim mi??
bakirkoy'deki cogu falciyi biliyorum coguna gitmisimdir. En iyisi cafe laf'taki cigdem'dir. Andac da fena degil ama cigdem'e baktiran zaten baska birine baktirmaz :) cafe emel dedigimiz cafeyi de normalde emel acmisti sonra ortaklariyla bozusunca yan sokaginda baska bi cafe acti. Ama o cafenin adi hala emel kaldi, bir nevi kadinin adini kullanarak sahtekarlik yaparak musteri topluyorlar.

Emel kafe de sultan hanim var ben onu cok begenirim. Dejavu daki emel hanim şu anda istasyonun oradaki dejavu da:KK66:

kızlar falcı ayhan 'a giden var mı ? hani arayınca dışarda belirlediğiniz yere gelip fal bakan falcı numarasını bilen acil yollarsa çok sevinirim :21:

arkadaslar filiz hanımın numarasını istemişiniz ama benm msj gnderme hakkım neyzzkı henuz yok :KK43: yakın zamanda ilk kez olgu hanıma veya filiz hanıma 2 kez gidip fal baktırıyım diyorum. Karalama baktıran varmı acaba hıc ?
slm canım ben dün gitim bakırköye taşınmış filiz hanım karalamya baktırdım olamaz böyle birşey mükemel tavsiye edrım ..

selamlar
gittiğim falcıları sayıyım sizlere:)
melekler kahvesi eren, can, demet hepsinin orak kanısı eski sevgilimin pişman olup döneceği ama hayatımda başka biri olacağı
kadınlar kahvesi derya,pelin,dilek kesinlikle eski sevgilin dönecek kmutlu değil zaten sadece cinsel beraberlik yaşıyolar seninle yaşayamadığını yaşıyo oysa adam mutluluğunu gözüme gözüme sokuyor:)
müptela cafe yeşim bu adam seni aldatmış ama kesinlikle sana döncek evlenceksiniz hahaaaaaaaa
istiklal caddesi üzerinde bir bey var 2yıl daha önce ona baktırdığımda siz kesinlikle evlenemzsiniz o bencillğiyle seni mahveder demişti adamın dediği çıktı tekrar ona gittim biriyle mutluluk pozları veriyor ama pişmanlıktan ölüyor sana geri döncek ama kabul edemiyceksin ailen istmezz asla ehh biraz doğru ben onun pişmanlığını görüyümde
bakırköy sea garden cafe neslihan eski sevgilin döncek onunla evlencen:)) evet anı geçmişi iyi biliyo kişilik analizi ve fiziksel tarifde çok iyi ama gelecekte fossssssssss

artık gitmek istemiyorum olan parama ve umutlarıma hayallerime oldu adam çok mutlu bana boş hayaller kaldı.belkide evlenecek yakında ben 6yılımı verdim adam 4ayda kızın esiri oldu.herşeyde vardır bir hayır kısmet değilmiş..herkese güzel günler umarım sizin güzel fallarınız çıkar...
canıediyım falcılar kalmadı ve dün beni arkadaşım filiz hanıma göturdu bana kimsenin bilmediyi bir şeyimi söyledi ve bir bucuk saat sonra arıyacak dedi ve ben orda bekledım ve aradı tafsiye ederim bakırköyde yeni ofisi ..

canım bende gitim malesef parama yazık gitme canım ..bakırköyde filiz hanımı dene tafsiye ederim ..

canım bende gitim malesef parama yazık gitme canım ..bakırköyde filiz hanımı dene tafsiye ederim ..

Bakırköy filize burda ilk yazıldığı zaman 2012 Mart ayında gittim tam 1 sene olmuş:) neyse anda ve geçmişte gerçekten insanı şoka sokuyor ama ileriye dönük söyledikleri bomboş şeyler.bana ay sonu terfi alıcan üstelik maaşında artış olucak çok rahatlatacan dedi ve ben o ay sonu işten atıldım:KK43: ve halada işe giremedim böyle kötü enerjisi olan bir kadın.Kesinlikle tavsiye etmem..

canıediyım falcılar kalmadı ve dün beni arkadaşım filiz hanıma göturdu bana kimsenin bilmediyi bir şeyimi söyledi ve bir bucuk saat sonra arıyacak dedi ve ben orda bekledım ve aradı tafsiye ederim bakırköyde yeni ofisi ..

canım bu filiz hanım kim? Tam olarak yeri nerde kaça bakıyor ve kahve mı tarot mu? Randevu almak gerekr mi

Canım bıliyorsan benim sorunum ne keyif olsun diye falcılar gitmek ne sevgiliye getirmek ne gelecekler ilgili bır şey öğrenmek evime hırsız gırmıstı bundan tam iki ay önce kapım ne kırık ne evim dağınık cok yüklü meblağda alınanlar bır cok kışı dedı bisi layıkıyla yapan sana yardımcı olur olayın olduğu gece ıtabarıyla bır cok kişiyle görüştüm bır cok işlem yapıldı hiç sonunc yok bu konudaki bulaşar ısrarıma mutlaka yakınım canım cok acıyor kime güventiysem tamam bu halleder dediysem olmadı her gittiğim bana ılk uç günde gelecektir dedi lütfen yardım edin bu olayın ardından yetmedi eşi tüm bırıkimini kaybetmek üzere inanın tam olarak dağıldım zaten kime gidebilirimki hiç param kalmadı olan birkaç birşeyinde bu kişilerde bitirdim tam diyorumki tamam bu kişi iyi halledebılecek bırsey yazılıyor yada bır şey duyuyorum tekrar umıdım kırılıyor sızlerde haklısınız duyduklarınızı yazıyorsunuz hepinizden alla razı olsun arife hanım hakkında başka bilgisi olanlar varsa yazsın lütfen Aytaç hocayı burda bır üye telini yazmıştı öyle görüştüm onunla ılgıli bılgisi olan varmı lütfen bana yardım edin hepinizden allah razı olsun
canım yazık paranıza yaptırma bir şey tutmaz ben arabamı satım ve olmadı yoruldum bakır köyde filiz hanım var dun gitim ve bana kımsenın bilmediyi bir şeyi söyledı 3 yıldır aramıyan bir bucuk saat iinne arıyacak gelecek dedi ve aynısını ordaken yaşadım bir baktır duva istedim asla tutmaz ve yaptırma dedi..

X