bende işlem yada dua için hoca çok aradım,bakmadığım araştırmadığım hoca kalmadı,eninde sonunda tesadüfi bir şekilde gittiğim bi falcıda konuşmalara tanık oldum,usteledim,araştırdım,we kendimede işlem yaptırdım yapılır yapılmaz 3gün sonra tuttu,şok oldum..çok ilginç şeyler yaşadım ama yaşadıklarımın tılsımı bozulmasın diye kimseye anlatmadım..
mrb cnm rica etsem sende atabilirmisin bana numarayı şimdiden teşekkürlerkızlar edirnekapı için isteyenlere tel gönderdim ama hepimiz birden hurra yapmayalım bence giden kişiler bir iki yorum yapsın kendinize göre uygun ise gidersiniz. Gidenlerin yorumlarını merakla bekliyorum bu arada
uyurken aramışsın msj attım sana şimdi cepten.. yarın su falına bakan birine gidiyoruz biz. çok övdüler. beyela' yı telde konuşalım.
uyurken aramışsın msj attım sana şimdi cepten.. yarın su falına bakan birine gidiyoruz biz. çok övdüler. beyela' yı telde konuşalım.
kızlar rica etsem bana bu edrnekapıdaki falcının numarası kimde varsa atabilrim acilllbende reca edeyim :) banada kolay oraya gitmesi :) bi gün ihtiyacım olabili
canım kimdir bu su falı bakan falcı?
mrb sizde edirnekapıdaki falcnn numarası var mıcanım benim bi arkadaşımın arkadaşı bahsetmiş, toplanıp cerrahpaşada bi yere çagıracaklarmış arkadaş bana da bahsedince gidelim dedim ama benim arkadaşımın falla falan pek arası yoktur. adını falan sormamış kişinin. su falına 20 tlye bakıyormuş ve iyiymiş diye duydum.
mrb sizde edirnekapıdaki falcnn numarası var mı
canım emine akkayanın telefonu varmı birde telle bakıyormu bana özelden bildirirsen sevinirim tşk.
cnm mrb rica etsem banada atarmısın numarayı bide nekadar ücret ödediğini yazarsan çok sevinirim
Arkadaslar çapadaki Şule Anne icin de cok iyi diyorlar. Su falına bakıyormus. Cok sadık musterılerı varmıs yıllardır ona gıden. Aranızda gıden yada bılen var mı??
mrb sizde edirnekapıdaki falcnn numarası var mı
kızlar falcı ayhan 'a giden var mı ? hani arayınca dışarda belirlediğiniz yere gelip fal bakan falcı numarasını bilen acil yollarsa çok sevinirim
150ye su falına bakıyormus die ögrendim
Kizzlllaarrrr iphone uygulamasinda lale falci ya baktirdim ve hepsi teker teker cikti inanamiyorummmmm..kesinlikle tavsiye ederm. Aranizda oraya baktiran oldumu?telefon numarasina ulasmaya calisiyorum.. yuzyuze baktirmak istiyorum cunku
Su anda iphone uygulamasinda "kahve fali" diye arattirdiginda cikiyor. Şevket barbaros babali kahve fali uygulamasindan baktirdim. Ama kredili oldugu icin biraz sıkıntili bencecanım bu falcı nerde ve kaça bakıyor..