İstanbul'da Fal - Falcılar

cnm mrb rica etsem banada atarmısın numarayı bide nekadar ücret ödediğini yazarsan çok sevinirim

kızlar edirnekapı için isteyenlere tel gönderdim ama hepimiz birden hurra yapmayalım bence giden kişiler bir iki yorum yapsın kendinize göre uygun ise gidersiniz. Gidenlerin yorumlarını merakla bekliyorum bu arada
mrb cnm rica etsem sende atabilirmisin bana numarayı şimdiden teşekkürler

uyurken aramışsın msj attım sana şimdi cepten.. yarın su falına bakan birine gidiyoruz biz. çok övdüler. beyela' yı telde konuşalım.

kanka hiç konturum yok mesaj hakkımda bitmiş birazdan almaya gidicem akşam ararım konuşuruz :) merak etme mesaj atamazsam bugün bende uyuyakalmışım gidemedim kursa saat on iki de uyandım yaww merak ettim bende seni akşam

canım kimdir bu su falı bakan falcı?

canım benim bi arkadaşımın arkadaşı bahsetmiş, toplanıp cerrahpaşada bi yere çagıracaklarmış arkadaş bana da bahsedince gidelim dedim ama benim arkadaşımın falla falan pek arası yoktur. adını falan sormamış kişinin. su falına 20 tlye bakıyormuş ve iyiymiş diye duydum.

mrb sizde edirnekapıdaki falcnn numarası var mı

Arkadaslar çapadaki Şule Anne icin de cok iyi diyorlar. Su falına bakıyormus. Cok sadık musterılerı varmıs yıllardır ona gıden. Aranızda gıden yada bılen var mı??

Arkadaslar çapadaki Şule Anne icin de cok iyi diyorlar. Su falına bakıyormus. Cok sadık musterılerı varmıs yıllardır ona gıden. Aranızda gıden yada bılen var mı??

canım fıyatı ne kadar. benim bahsettiğim falcı olabilir o. Ben arkadaşım yan çizdiği için gidemedim

kızlar falcı ayhan 'a giden var mı ? hani arayınca dışarda belirlediğiniz yere gelip fal bakan falcı numarasını bilen acil yollarsa çok sevinirim

Belocum özelden mesaj atmıştım aldın mı buluşursanız bende gelmek istiyorum

Kizzlllaarrrr iphone uygulamasinda lale falci ya baktirdim ve hepsi teker teker cikti inanamiyorummmmm..kesinlikle tavsiye ederm. Aranizda oraya baktiran oldumu?telefon numarasina ulasmaya calisiyorum.. yuzyuze baktirmak istiyorum cunku

Kizzlllaarrrr iphone uygulamasinda lale falci ya baktirdim ve hepsi teker teker cikti inanamiyorummmmm..kesinlikle tavsiye ederm. Aranizda oraya baktiran oldumu?telefon numarasina ulasmaya calisiyorum.. yuzyuze baktirmak istiyorum cunku

canım bu falcı nerde ve kaça bakıyor..

canım bu falcı nerde ve kaça bakıyor..
Su anda iphone uygulamasinda "kahve fali" diye arattirdiginda cikiyor. Şevket barbaros babali kahve fali uygulamasindan baktirdim. Ama kredili oldugu icin biraz sıkıntili bence . Ama degiyor acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…