İstanbul'da Fal - Falcılar

doğum tarihi ve kişi derken sevdiğin kişinin mi yoksa kendinin mi?

Sevdiği kişinin doğum tarihi ve ismini söyledi..Emine başladı adamı anlatmaya,şöyledir böyledir şöyle olucak diye..sonra kız kardeşinin verdi..sonra patronunun verdi...falan filan...:)eline yazmış bir liste o okuyor öbürküde yazarak çizerek anlatıyor...Hatta çıkınca ben dedim ki boşuna ben tarot baktırdım.sana bilgilerimi verseydim daha iyiydi diye :)200 tl büyük bir para ama en azından sana oturup bir kişiyi anlatmıyor.sorabildiğin kadar insan sorup bilgi alıyorsun :)

bir arkadaşın tavsiyesiyle bir falcıya gittim ne tarot ne kahve ne de başka birşey sadece elinde kağıt ve kalem var gider gitmez off ne kadar sıkıntılısın sen yaa ne kötü bir enerjin var içim daraldı be kızım sıkıntın buraya kadar geldi dedi daha bakmadan öyle şeyler dediki salladı dicem sallamakla bilincek şeyler dedi kızım sen onu bunu bırakta sen hastasın dedi ilk kez fal baktığım birine sağlık dersi vericem sen yemek ye biraz iyi beslen dedi gerçekten de yemek falan yemem hasta olduğumu falan bildi ki dışardan gören benim hasta olduğumu anlayamaz dışarda gayet normal biriyim neyse kısa keseyim fiyatı kırk lira
şimdi sallamakla bilinicek şeyleri bildi demişsin,yazım yanlışı mı oldu,sallamakla bilinicek şeyler dildi mi yazmak istedin?kimdir bu kişi,bilgi verirsen sevinirim fıstık

Canım benim arkadaşım 3-4 senedir gidiyormuş ona ailecek..Ben 200tl veriyorum genel fal baktırıyorum dedi..Ben hayatta o parayı vermem dedim..o da dedi ki kahve ve tarot da bakıyor 50tl tarotu sen o zaman ona baktır onda da iyi dedi..Kısa ama tutarlıdır dedi...Ben de gittiğimizde tarot baktırdım ama 60 tl dedi...Ben de hiç sevmem tarottu. hep kahve ve iskambil baktırdım.Kahve istedim ama arkadaşım tarot'a yönlendirdi beni..
Tarot kartlarını çok güzel yorumluyor..Bende falda ilk tutar oldu..
Genel dediğinede arkadaşıma bakarken yanındaydım..Sen doğum tarihi ve kişi adı veriyon o elinde kağıt başlıyor anlatmaya...Ben şahsen o kadar para verip ona girmem.. Tarot da aynı..Sen düşünürsen tarot dan başka birşey baktırma...

anladım canım..bilgilendirme için sağol,ozaman baktıracağımız zaman direk telefonda tarot baktıracağız diyelim,ham yakalanmayalım :)

inşallah çok uzun zaman wermiyodur,zira ben çok sabırsızım :KK43:

bir arkadaşın tavsiyesiyle bir falcıya gittim ne tarot ne kahve ne de başka birşey sadece elinde kağıt ve kalem var gider gitmez off ne kadar sıkıntılısın sen yaa ne kötü bir enerjin var içim daraldı be kızım sıkıntın buraya kadar geldi dedi daha bakmadan öyle şeyler dediki salladı dicem sallamakla bilincek şeyler dedi kızım sen onu bunu bırakta sen hastasın dedi ilk kez fal baktığım birine sağlık dersi vericem sen yemek ye biraz iyi beslen dedi gerçekten de yemek falan yemem hasta olduğumu falan bildi ki dışardan gören benim hasta olduğumu anlayamaz dışarda gayet normal biriyim neyse kısa keseyim fiyatı kırk lira

sadece nasihat mı werdi canım? wallaha ben olsam kızardım,fal baktırmaya mı geldim nasihat dinlemeye mi geldim derdim..falcıların nasihat wermesinden acaip sinir olan biriyim çünkü, hiç tanımadığım insanlar bana nasihat werince kendimi piskolojik baskı alınmış gibi hissediyorum demorilize olup falı dinleyemiyorum bile,çoğu mahsuzdan olayı nasihat wermeye dayandırıyorki fal arada kaynasın.

Papatya sana bır şey sormuştum canım yorumuna bıldıklerıne cok ıhtiyacım var yardım edersen cok mutlu olurum çünkü cok kararsızı

Slm gururlu bahsettiğin kişinin numarasını bana da gönderir misin? mail adresim var dün yazmıştım istersen tekrar belirtirim çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Özel mesaj hakkım yok canım bana cok açıl hocanı numarasını gonderırmısınız benım evıme hırsız gırdı cok büyük meblağda param zıynetlerım çalındı ayrıca Aytaç hocaya görüştüm fakat bu hocada aklımda kalmasın dıyoru lütfen yardım edin

istersen bir de arife hanımla görüş daha önce de bahsetmiştim bu konularda yardımcı oluyor
0541-652-43-73

istersen bir de arife hanımla görüş daha önce de bahsetmiştim bu konularda yardımcı oluyor
0541-652-43-73

Canım cok zor durumdayım zaman aleyhime islıyor bu süre ıcerısınde cok kısıye bas
Vurdum fayda gormek şurada kalsın inanın dolandırıldım onun icin bana allah rızası ıcın yardım edecek kişilere ıhtıyacım var Aytaç hoca birde salıhlili sukran hoca var yorumlarınızı bekliyorum ben Aytaç hocaya görüştüm fakat kararsızım yardımlarınıza cok ihtıyacım var Allah'a emanet olun

Canım bırde arıfe hanım bana gercekten yardım edebılirmi olayın olduğu zaten iki ay oldu çünkü her duyduğumu aradım hep hüsran mesala gururunun dediği kisiyide aradım maalesef oda olumsuz artık psikolojim cok bozuldu

anladım canım..bilgilendirme için sağol,ozaman baktıracağımız zaman direk telefonda tarot baktıracağız diyelim,ham yakalanmayalım :)

inşallah çok uzun zaman wermiyodur,zira ben çok sabırsızım :KK43:

Tatlım şu zamandan başlayıp yaklaşık 1 sene için konuşuyor...Bana eylül başı ilk gittiğimde herkez eski sevgili dönücek onunlasın hatta evleniceksin derlerken o bana önünde bu insan yok şubat ayında hayatına şöyle şöyle biri giricek demişti...Geçen hafta aynen dediği gibi bir insan ile tanıştım:))arkasına bu insanla 2013 sonu evlilik gözüküyor 2014 ortalarıda bir erkek çocuk demişti.. tabiki herşey çok yeni olduğu için ilerisini bilemiyeceğim.Belki yarın ben istemiyeceğim yada o ..Kim bilir? ama bende şu zamana kadar dedikleri tuttu..:)

bu durum benim de başıma gelmişti ne yaptım aradım cafede buluştuk ve dedim ki beni ne olarak görüyorsun bilmiyorum ama karşında oturan kişi senden hoşlanıyor hatta sadece hoşlanmıyor sana aşık (tabii elim ayağım zanzır zanzır titriyor yüzüne falan da bakamıyorum ) aynı duyguların paylaşmak zorunda değilsin ben sadece haberin olsun dedim ayağa kalktığımda başım döndü tansiyonum düşmüş az kalsın bayılacaktım :)

wauuv etkileyici hikaye :KK8: okuyunca eski türk filmleri geldi aklıma :KK9:

sonunda gittim kızlar canan hanıma ama sabah erken saatlerde gittim hem dedim fazla sıra beklemeyim hem dedim akşama doğru kadının kafası bulanır iyi bakamaz falan diye.. neyse ben gerçekten memnun kaldım anı falan biliyor hem de diğer falcılar gibi pembe tablolar da çizmiyor neyse o yani..benim için söyledikleri pek parlak şeyler değildi ama önceden söyledi kadın ne çıkarsa onu söylücem dedi söyle dedim pembe panjurlu evler çizme:)hayatında başka biri var seni sevmiyor düşünmüyorda çok mutlu değil o kadınla ama sana da dönmez ama hiç boşuna bekleme benden demesi...ama dedim önceden seviyordu sonradan bozulmu.. bu kadın sonradan giren biri değil ki sadece zamanı geldiğinde tercih yapmış o kadar .... ne ..ne falan olmadım sonradan öğrenmiştim ben bunun böyle olduğunu...

sadece nasihat mı werdi canım? wallaha ben olsam kızardım,fal baktırmaya mı geldim nasihat dinlemeye mi geldim derdim..falcıların nasihat wermesinden acaip sinir olan biriyim çünkü, hiç tanımadığım insanlar bana nasihat werince kendimi piskolojik baskı alınmış gibi hissediyorum demorilize olup falı dinleyemiyorum bile,çoğu mahsuzdan olayı nasihat wermeye dayandırıyorki fal arada kaynasın.

yaa ne bileyim geçmişte olan şeyleri bildi hatun ama bazı şeyler söyledi onun hakkında laf cafedeki cananla aynı gelecekle ilgili olarak canan asla olmaz kısım hiç boşuna ümitlenme dedi bu hatun iki sene sonra ayrılacaklar bu hatunla zaten geçinemiyor dedi sende başka birini görüyorum dedi canan.. ayol nerdeyse bu adam bir gelemedi gari...ne bilem canım yaa kafam karıştı neyse ne artık yaa sabancı torunu değilim gitti paracıklarım :)

Canım bırde arıfe hanım bana gercekten yardım edebılirmi olayın olduğu zaten iki ay oldu çünkü her duyduğumu aradım hep hüsran mesala gururunun dediği kisiyide aradım maalesef oda olumsuz artık psikolojim cok bozuldu

gururlu'nun dediği neden olumsuz dedi ki..o yapar gibi bence bende biri var ama yıldızname bakıyor işine yarar mı bilmiyorum canım yaa şüphelendiğin biri varsa onun adını falan verirsin hem ağzı dualı bir adam işini görürse veririm numarasını sen bir düşün de..

gururlu'nun dediği neden olumsuz dedi ki..o yapar gibi bence bende biri var ama yıldızname bakıyor işine yarar mı bilmiyorum canım yaa şüphelendiğin biri varsa onun adını falan verirsin hem ağzı dualı bir adam işini görürse veririm numarasını sen bir düşün de..

Sızce arife hanım çözer bunu görüştüm lütfen bılgısı olan yazsın çünkü kım ne dedıyse gıttım aradım Yok bunu çözecek bır kışı ıspatlıyacak ne olur bılgısı olan bana cok açıl yardım etsın

Sızce arife hanım çözer bunu görüştüm lütfen bılgısı olan yazsın çünkü kım ne dedıyse gıttım aradım Yok bunu çözecek bır kışı ıspatlıyacak ne olur bılgısı olan bana cok açıl yardım etsın

çözer diye numarasını verdim ;

Son düzenleme:
X