Var canım var olmaz mı:)Sende benden almıştın numarasını bilmem gittin mi?Emine Akkaya dan bahsediyorum..
Buraya yazmak taraftarı değilim..Bence fal baktırmak insan hayatına çok fazla olumsuzluk çektiği için ve kimsenin vebaline girmek istemem..Bu tarz olaylara vesile olmak istemiyorum..
1 sene haftada 1 kez yada 2 kez,yeri geldi haftasonu günde 2 kez fal baktırdığım oldu..Hep hikaye dinledim..Ne tarihler ne olaylar hepsi yalan oldu..Burdan kime gittim hepsi boş çıktı
çok isterdim denilemler olsun çünkü gerçekten güzel hikayeler dinledim :)
Gelelim çıkan fal haberine..şöyle diyeyim ben Emine ye Ekim başı gittim..Tarot baktırdım.60tl verdim.ve çıktığımda pin pişman olmuştum..kesinlikle bir daha gitmem derken geçen ay başı birdaha gittim:)
Bana göre Tarot kartlarını güzel yorumluyor..İleriye dönük,Tahminleri,öngörüleri tutarlı..
Tabiki ki geleceği Allahtan başka kimse göremez..Falcılar sadece tahmin yürütür..olur olmaz Allah'ın takdiri..
Neyse denemediysen bu bayanı denemeni tekrar tavsiye ederim..Buraya bana dedikleri ve olan şeyleri yazsam kimse inanmaz çünkü ben bile inanamıyorum hala..Çok başarılı çok:)