İstanbul'da Fal - Falcılar

Burası fal topiği, fallarla ilgili konuşmanız, reklam yapmadığınız sürece falcılardan konuşmanız için açıldı ama büyü, hoca vb. konular konuşamaz, hoca tavsiyelerinde bulunamazsınız. Ki özellikle bu topikte defalarca hoca tavsiyesinde bulunmayın dedik, bahseden ceza alır dedik...

gururlu3434 rica etsem bahsettiğin kişinin telefonunu yollayabilir misin?

Özel mesaj hakkım yok canım bana cok açıl hocanı numarasını gonderırmısınız benım evıme hırsız gırdı cok büyük meblağda param zıynetlerım çalındı ayrıca Aytaç hocaya görüştüm fakat bu hocada aklımda kalmasın dıyoru lütfen yardım edin

Bır dan
Burası fal topiği, fallarla ilgili konuşmanız, reklam yapmadığınız sürece falcılardan konuşmanız için açıldı ama büyü, hoca vb. konular konuşamaz, hoca tavsiyelerinde bulunamazsınız. Ki özellikle bu topikte defalarca hoca tavsiyesinde bulunmayın dedik, bahseden ceza alır dedik...

Cok çaresiz oldugum icin farkına varamadım anlayacağınız icin teşekkür ederim

ben demete yıllar öncesi baktırmıştım.maalesef söylediği hiç birşey çıkmadı.bide..1 dak bile geçince..hemen biri uyarıyor ve fal küt diye bitiyor...tabii sizde daha farklı olabilir..ama ben de olumsuz tad bırakmıştı..karar tabii sizin:)

evet 7 dk kada bir uyarmıştı benide, taksimetre fena işliyor : ) bende memnun kalmadım

sebneme 2 sene once gıttım anı biliyor ama hıcbırsey çıkmadı yazık paranıza derim QUOTE=kirlikedi;28983821]kızlar şebnemin ucretı nedir? Numarasını bana da gönderirseniz sevinirim.[/QUOTE]

Bir el atın kuban olayım yoksa ölücem :KK70:

Aşk kafama vurdu açılamadığım için ve karşı tarafın düşüncesini çok merak ettiğim için şimdiyi bilen ve karşı tarafın düşüncesini söyleyebilecek bir falcıya ihtiyaç duydum

Laf Cafe: Kuzey , Canan
Symbol: Nihan

3'ü de o da seviyor dedi ne diyorsunuz tatmin edici mi bir de bu konuda falcı önerebilecek var mı kızlar? :)

Birde elmira hanıma baktır derim. Karşı tarafın senin hakkındaki düşüncelerini detaylı anlatır hemde..:KK34: ama sonumuz ne olur dersen bilmiyorum, :KK37:

Birde elmira hanıma baktır derim. Karşı tarafın senin hakkındaki düşüncelerini detaylı anlatır hemde..:KK34: ama sonumuz ne olur dersen bilmiyorum, :KK37:

bu durum benim de başıma gelmişti ne yaptım aradım cafede buluştuk ve dedim ki beni ne olarak görüyorsun bilmiyorum ama karşında oturan kişi senden hoşlanıyor hatta sadece hoşlanmıyor sana aşık (tabii elim ayağım zanzır zanzır titriyor yüzüne falan da bakamıyorum ) aynı duyguların paylaşmak zorunda değilsin ben sadece haberin olsun dedim ayağa kalktığımda başım döndü tansiyonum düşmüş az kalsın bayılacaktım :)

Benım özel mesaj atma hakkım yok telefon numarasını bana nasıl gonderebılirsın cok ıhtıyacım var lütfen yardımcı olabılırmisin

ben demete yıllar öncesi baktırmıştım.maalesef söylediği hiç birşey çıkmadı.bide..1 dak bile geçince..hemen biri uyarıyor ve fal küt diye bitiyor...tabii sizde daha farklı olabilir..ama ben de olumsuz tad bırakmıştı..karar tabii sizin:)

Hehehehe :KK1: evet anında kesiyorlar falı.. ben asla tek seans almıyorum o yüzden. İşte insan sıkıntıda olunca verdiği parayı da gözü görmüyor. Aman rahatlıyayım da diye bakıyorsunuz. Bana da öyle her dediği çıkmadı tabi,hiçbi falcıdan öyle bir beklentim yok. Olasılıkları verdiklerini düşünürüm hep. Bana ciddi ciddi aylar önceden "daha ortada olmayan durumları,kişileri,kurumları" bildiği için gitmeye devam ettim hep :) Ama aklımın bi köşesinde de hep vardır "çıkmayabilir" diye...bana güzel enerji veriyor diye gidiyorum

çıkan fal haberi yok mu hiç?

Var canım var olmaz mı:)Sende benden almıştın numarasını bilmem gittin mi?Emine Akkaya dan bahsediyorum..
Buraya yazmak taraftarı değilim..Bence fal baktırmak insan hayatına çok fazla olumsuzluk çektiği için ve kimsenin vebaline girmek istemem..Bu tarz olaylara vesile olmak istemiyorum..
1 sene haftada 1 kez yada 2 kez,yeri geldi haftasonu günde 2 kez fal baktırdığım oldu..Hep hikaye dinledim..Ne tarihler ne olaylar hepsi yalan oldu..Burdan kime gittim hepsi boş çıktı:KK43:çok isterdim denilemler olsun çünkü gerçekten güzel hikayeler dinledim :)
Gelelim çıkan fal haberine..şöyle diyeyim ben Emine ye Ekim başı gittim..Tarot baktırdım.60tl verdim.ve çıktığımda pin pişman olmuştum..kesinlikle bir daha gitmem derken geçen ay başı birdaha gittim:)
Bana göre Tarot kartlarını güzel yorumluyor..İleriye dönük,Tahminleri,öngörüleri tutarlı..
Tabiki ki geleceği Allahtan başka kimse göremez..Falcılar sadece tahmin yürütür..olur olmaz Allah'ın takdiri..
Neyse denemediysen bu bayanı denemeni tekrar tavsiye ederim..Buraya bana dedikleri ve olan şeyleri yazsam kimse inanmaz çünkü ben bile inanamıyorum hala..Çok başarılı çok:)

Var canım var olmaz mı:)Sende benden almıştın numarasını bilmem gittin mi?Emine Akkaya dan bahsediyorum..
Buraya yazmak taraftarı değilim..Bence fal baktırmak insan hayatına çok fazla olumsuzluk çektiği için ve kimsenin vebaline girmek istemem..Bu tarz olaylara vesile olmak istemiyorum..
1 sene haftada 1 kez yada 2 kez,yeri geldi haftasonu günde 2 kez fal baktırdığım oldu..Hep hikaye dinledim..Ne tarihler ne olaylar hepsi yalan oldu..Burdan kime gittim hepsi boş çıktı:KK43:çok isterdim denilemler olsun çünkü gerçekten güzel hikayeler dinledim :)
Gelelim çıkan fal haberine..şöyle diyeyim ben Emine ye Ekim başı gittim..Tarot baktırdım.60tl verdim.ve çıktığımda pin pişman olmuştum..kesinlikle bir daha gitmem derken geçen ay başı birdaha gittim:)
Bana göre Tarot kartlarını güzel yorumluyor..İleriye dönük,Tahminleri,öngörüleri tutarlı..
Tabiki ki geleceği Allahtan başka kimse göremez..Falcılar sadece tahmin yürütür..olur olmaz Allah'ın takdiri..
Neyse denemediysen bu bayanı denemeni tekrar tavsiye ederim..Buraya bana dedikleri ve olan şeyleri yazsam kimse inanmaz çünkü ben bile inanamıyorum hala..Çok başarılı çok:)

evet canım emine akkaya'ya gittim.tarihlerine daha aylar var, o yüzden bekliyorum.

canımm numarasını bana özelden atabilirmisin?

bundan 2 sene önce flash tv yi arayıp numarasını almıştım aradım menajeri çıktı bana 100 tl fiat çekti,kararsız kalınca gitmedim,şimdide numarası yok bende :KK43:
tarot falına gerçi pek inanmam ama sadece tarot mu bakıyor?

bir arkadaşın tavsiyesiyle bir falcıya gittim ne tarot ne kahve ne de başka birşey sadece elinde kağıt ve kalem var gider gitmez off ne kadar sıkıntılısın sen yaa ne kötü bir enerjin var içim daraldı be kızım sıkıntın buraya kadar geldi dedi daha bakmadan öyle şeyler dediki salladı dicem sallamakla bilincek şeyler dedi kızım sen onu bunu bırakta sen hastasın dedi ilk kez fal baktığım birine sağlık dersi vericem sen yemek ye biraz iyi beslen dedi gerçekten de yemek falan yemem hasta olduğumu falan bildi ki dışardan gören benim hasta olduğumu anlayamaz dışarda gayet normal biriyim neyse kısa keseyim fiyatı kırk lira

canımm numarasını bana özelden atabilirmisin?

bundan 2 sene önce flash tv yi arayıp numarasını almıştım aradım menajeri çıktı bana 100 tl fiat çekti,kararsız kalınca gitmedim,şimdide numarası yok bende :KK43:
tarot falına gerçi pek inanmam ama sadece tarot mu bakıyor?

Canım benim arkadaşım 3-4 senedir gidiyormuş ona ailecek..Ben 200tl veriyorum genel fal baktırıyorum dedi..Ben hayatta o parayı vermem dedim..o da dedi ki kahve ve tarot da bakıyor 50tl tarotu sen o zaman ona baktır onda da iyi dedi..Kısa ama tutarlıdır dedi...Ben de gittiğimizde tarot baktırdım ama 60 tl dedi...Ben de hiç sevmem tarottu. hep kahve ve iskambil baktırdım.Kahve istedim ama arkadaşım tarot'a yönlendirdi beni..
Tarot kartlarını çok güzel yorumluyor..Bende falda ilk tutar oldu..
Genel dediğinede arkadaşıma bakarken yanındaydım..Sen doğum tarihi ve kişi adı veriyon o elinde kağıt başlıyor anlatmaya...Ben şahsen o kadar para verip ona girmem.. Tarot da aynı..Sen düşünürsen tarot dan başka birşey baktırma...

Canım peki nasıldır bu hoca guvenılır mıdır? Ben görüştüm telefonla ancak para dahı ıstemedı talep etmedı şaşırdım açıkcası bu kadarı da nasıl olur dıye bu konuda bılgılendırır mısın canım

Canım benim arkadaşım 3-4 senedir gidiyormuş ona ailecek..Ben 200tl veriyorum genel fal baktırıyorum dedi..Ben hayatta o parayı vermem dedim..o da dedi ki kahve ve tarot da bakıyor 50tl tarotu sen o zaman ona baktır onda da iyi dedi..Kısa ama tutarlıdır dedi...Ben de gittiğimizde tarot baktırdım ama 60 tl dedi...Ben de hiç sevmem tarottu. hep kahve ve iskambil baktırdım.Kahve istedim ama arkadaşım tarot'a yönlendirdi beni..
Tarot kartlarını çok güzel yorumluyor..Bende falda ilk tutar oldu..
Genel dediğinede arkadaşıma bakarken yanındaydım..Sen doğum tarihi ve kişi adı veriyon o elinde kağıt başlıyor anlatmaya...Ben şahsen o kadar para verip ona girmem.. Tarot da aynı..Sen düşünürsen tarot dan başka birşey baktırma...

doğum tarihi ve kişi derken sevdiğin kişinin mi yoksa kendinin mi?

X