İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar geçen seneki sayfalarda okudum ve nil hanımı ben nasıl kaçırdım dıye üzüldüm
eski üyelerde numarası varsa acil olarak gönderebilirmi.

Merhaba, Beşiktaşta Dejavu cafede dossiye fal baktıran var mı? falları tutarlı mı beğenen veya beğenmeyen var mı?

Son düzenleme:
göker'e bende gitmek isterdim ama, yağmur yağıyor :KK31: yağmurlu havalarda fal baktırmak hiç içimi açmıyor nedense :KK14: nostradamus cafedeki pınara baktıran oldumu hiç, dediği çıkan memnun kalan? yoksa bir tek ben mi baktırdım :44:

Hiç kimsede yokmu Nil Hanımın telefonu

bende var canım ama mesaj hakkım yokk :S nasıl verıcem sana bılmıyorumm ! bu arada kızlar onerebılcegınız bırısı varsa cok acıl ıstıyorum daha nıl hanıma bende baktırmadım numarasını almıştım ama kısmet olmadı baktırmak bgn nosturadamusta bı bayanna baktırdım azerıymıs yok cakran kapalı kursun dokuyum 4 seans 400 falan dedı sağoll dedım :KK70::KK70: genel olarak bıldı ama olay bu yanı bu arada buraga fal baktıran bırı olarak ondan memnumum bu aralar fal deneyımlerım bunlar :KK70::KK70:

göker'e bende gitmek isterdim ama, yağmur yağıyor :KK31: yağmurlu havalarda fal baktırmak hiç içimi açmıyor nedense :KK14: nostradamus cafedeki pınara baktıran oldumu hiç, dediği çıkan memnun kalan? yoksa bir tek ben mi baktırdım :44:

goker kım kızlarr cok uzak kaldım bu aralar bılmıyorum kımseyıı :KK70::KK70:

selamlarrr
ben son 1haftadır gittiğim falcılardan bahsediyim:)
istiklalde es cafe var orda oktay bey vardı süper fal bakardı çıkmış malesef onun yerine ipek hanıma baktırdım.aama kesinlikle baktırmayın derim çok genel bişeyler söyledi.kahveye ayrı tarota ayrı para alıyor verdiğim paraya üzüldüm açıkcası.

taksimde arca cafeye gittim ordada eskiden çok iyi bakanbi bayan vardı ismini bilmşyorum bana dediklerinin hepsi harfi harfine çıkmıştı 1kez fal baktırıdm ona 1 yıl gitmişti dediklerini hepsini yaşamıştım isimlerle konuşmuştu şu kim bak bununla sorun yaşıycaksın dedi hatta yaz dönemiydi bana dedi ki çiğdem adında bir arkadaşın var babası çok hasta ve malesef 6ay içinde ölüm görünüyor dedi haikatten okul başladığında çiğdemin babasının karaciğer kanseri olduğuu öğrendik zaten 3ay sonrada vefat etti:KK43:ama artık bulamıyorum o bayanı:KK43: onun yerine medyum hira diye biri gelmiş neyse baktırıyım dedim hiç fosss ancak soru sorup benim cinlerim var diyip duruyor gözlerini dikiyor açıyor gözlerini felan ama boş boş şeyler söyledi

bugünde damlalar cafede sevinçe baktırdık arkadaşla geçmiş ve an analizi süper.30dk bakıyor birazda terapi katıyor işin içine:) eski sevgilimi bana geri dönceğini söyledi yalvarcağını şuan hayatında biri olduğunu ama onu kabul etmemem gerektiğini hatta bir tekmede onun için vurmam gerektiğini söyledi:) keşke dedim içimden dönüp gelsede ben o tekmeyi öyle bir vurcam ki nevrini döndercem de ahh ah nerde:) Ama Allahdan ümit kesilmez:)

neyse bu haftalık bu kadar diyorum fal da son noktayı koyuyorum uzun bir süre baktırmıycam artık..herkese iyi akşamlar

bende var canım ama mesaj hakkım yokk :S nasıl verıcem sana bılmıyorumm ! bu arada kızlar onerebılcegınız bırısı varsa cok acıl ıstıyorum daha nıl hanıma bende baktırmadım numarasını almıştım ama kısmet olmadı baktırmak bgn nosturadamusta bı bayanna baktırdım azerıymıs yok cakran kapalı kursun dokuyum 4 seans 400 falan dedı sağoll dedım :KK70::KK70: genel olarak bıldı ama olay bu yanı bu arada buraga fal baktıran bırı olarak ondan memnumum bu aralar fal deneyımlerım bunlar :KK70::KK70:

falını baktır ama kurşun döktürme bence, hiç bişeyede yaradığı yok. kesene yazık derim. :KK14: gökerde yeni,yoksa eski mi :KK15:

falını baktır ama kurşun döktürme bence, hiç bişeyede yaradığı yok. kesene yazık derim. :KK14: gökerde yeni,yoksa eski mi :KK15:

kurşunla çakra yada kısmet açıldığını hiç duymadım canım,kadın bes belliki salllamış...

kurşun bende döktürüyorum ama nazar için döktürüyorum....bana iyi geliyo nazar göz değmesine.....

benimde özel mesaj hakkım yok :KK43:(

ne yapabilirim? ben özel mesaj hakkı olan bir arkadaş bize yardım etsin aracı olsun.

benimde özel mesaj hakkım yok :KK43:(

ne yapabilirim? Ben özel mesaj hakkı olan bir arkadaş bize yardım etsin aracı olsun.

sana numarayı iletecek olan kişinin özel mesaj hakkının olması gerekli.bu nedenle özel mesaj hakkı olan bir başka üyenin sana faydası olmaz ki bademcim,ama burda numarayı bilen ve mesaj hakkı olan biri bana iletirse ben de sana iletirim

selamlarrr
ben son 1haftadır gittiğim falcılardan bahsediyim:)
istiklalde es cafe var orda oktay bey vardı süper fal bakardı çıkmış malesef onun yerine ipek hanıma baktırdım.aama kesinlikle baktırmayın derim çok genel bişeyler söyledi.kahveye ayrı tarota ayrı para alıyor verdiğim paraya üzüldüm açıkcası.

taksimde arca cafeye gittim ordada eskiden çok iyi bakanbi bayan vardı ismini bilmşyorum bana dediklerinin hepsi harfi harfine çıkmıştı 1kez fal baktırıdm ona 1 yıl gitmişti dediklerini hepsini yaşamıştım isimlerle konuşmuştu şu kim bak bununla sorun yaşıycaksın dedi hatta yaz dönemiydi bana dedi ki çiğdem adında bir arkadaşın var babası çok hasta ve malesef 6ay içinde ölüm görünüyor dedi haikatten okul başladığında çiğdemin babasının karaciğer kanseri olduğuu öğrendik zaten 3ay sonrada vefat etti:KK43:ama artık bulamıyorum o bayanı:KK43: onun yerine medyum hira diye biri gelmiş neyse baktırıyım dedim hiç fosss ancak soru sorup benim cinlerim var diyip duruyor gözlerini dikiyor açıyor gözlerini felan ama boş boş şeyler söyledi

bugünde damlalar cafede sevinçe baktırdık arkadaşla geçmiş ve an analizi süper.30dk bakıyor birazda terapi katıyor işin içine:) eski sevgilimi bana geri dönceğini söyledi yalvarcağını şuan hayatında biri olduğunu ama onu kabul etmemem gerektiğini hatta bir tekmede onun için vurmam gerektiğini söyledi:) keşke dedim içimden dönüp gelsede ben o tekmeyi öyle bir vurcam ki nevrini döndercem de ahh ah nerde:) Ama Allahdan ümit kesilmez:)

neyse bu haftalık bu kadar diyorum fal da son noktayı koyuyorum uzun bir süre baktırmıycam artık..herkese iyi akşamlar
canım cafe varya bakırköydeki ben pek bilmem oralarıda nerdeydi birde bir falcı tavsiye etti bir arkadaşım ilk defa baktırcam o çok memnun kalmış kırk liraymış oha dedim ama denicem bir batırayım da söylerim canım bana bir tarif ediver lal cafeyi

sana numarayı iletecek olan kişinin özel mesaj hakkının olması gerekli.bu nedenle özel mesaj hakkı olan bir başka üyenin sana faydası olmaz ki bademcim,ama burda numarayı bilen ve mesaj hakkı olan biri bana iletirse ben de sana iletirim

canım sen o arkadaşımıza özelden mailini versen olurmu oda sana maille dönsün.
aklıma başka bir çözüm gelmedi eğer senin içinde sakıncası yoksa

canım cafe varya bakırköydeki ben pek bilmem oralarıda nerdeydi birde bir falcı tavsiye etti bir arkadaşım ilk defa baktırcam o çok memnun kalmış kırk liraymış oha dedim ama denicem bir batırayım da söylerim canım bana bir tarif ediver lal cafeyi

bakırköyde laf cafe cananı mı soruyorsun? ben ona baktırmıştım.bakırköyde capacity ve couresel arasındaki cadeden giriyorsun yol boyunca solda balık restaurantları var oradan ilerle restaurantların sırasında zaten görürsün laf cafe yazıyor.gidersen haber ver canım bakalım sendede tutturacak mı?

bakırköyde laf cafe cananı mı soruyorsun? ben ona baktırmıştım.bakırköyde capacity ve couresel arasındaki cadeden giriyorsun yol boyunca solda balık restaurantları var oradan ilerle restaurantların sırasında zaten görürsün laf cafe yazıyor.gidersen haber ver canım bakalım sendede tutturacak mı?

Bu laf Cafe'de baktirmayi nasıl başardınız? Ben her gittiğimde 9a kadar randevuları dolu Canan hanımın diyorlar, telefonla aradığımda da randevu vermiyoruz gelip sıraya girmeniz gerekir diyorlar.. Gittiğimde de 'randevu'lari dolmuş oluyor. Nasıl bir sistem anlayamadım..
Bir de bu kadar naza değecek kadar iyi mı onu merak ediyorum..

Bu laf Cafe'de baktirmayi nasıl başardınız? Ben her gittiğimde 9a kadar randevuları dolu Canan hanımın diyorlar, telefonla aradığımda da randevu vermiyoruz gelip sıraya girmeniz gerekir diyorlar.. Gittiğimde de 'randevu'lari dolmuş oluyor. Nasıl bir sistem anlayamadım..
Bir de bu kadar naza değecek kadar iyi mı onu merak ediyorum..

Ben tamamiyle tesadüfen gittim cumartesi arkdaşla capacitye gitmiştk akşam üzeri dolaşırken öylesine denk geldik bu cafeye girdik.ben daha önce hiç gitmemiştM..Kahveyi içtik kim bakcak dedik size canan hanımı tavsiye ederiz dediler 1saat bekledikten sonra baktı.ama gerçekten çok pozitif bir bayandı.Dedikleri de inşallahhhhhhh çıkar diyorm.
Anı ve geçmişi biliyor eski sevgilimin nasıl biri olduğunu burcunu şuan hayatında biri olduğunu(o kadar fal baktırdım belki 10kişye baktırmışmdır 3kişi bildi) mutlu olduklarını annesinin rahatsızlığını hatta kızı ailesine söylediğini felan bildi.ama 2aya kalmaz ayrılcaklarını eskisinin bana geri dönceğini ve yeni bir insan daha olcağını kararsız kalacağımı felan söyledi.gelecek yorumlarını zamanla görcez çıkarsa paylaşırım inşallah çıkar:) eskisini şöyle pişmanlıkla görüyümde kararsız kalıyım hiç sorun değil nasılsa kararım bellidir yeterki onun mutsuzluğunu göstersin Allahım neyse işte böyle bakalım. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Merhaba bayanlar,

Uzun süredir bu başlığı okuyorum ve referans aldım o yüzden kendi tecrübelerimi paylaşmayı da gerekli gördüm umarım yarar işinize :)

Öncelikle 3 sene evvel Taksim Majestik Cafe Emre'ye gitmiştim durumu genel hatlarıyla ortaya koymuştu gelecekte genel anlamda tuttu ama verdiği zaman doğru çıkmadı (2 yıl vermişti).

Aynı cafede Şengül Hanıma da bir arkadaşımın meti ve ısrarı sebebiyle baktırmıştım çok pembe bir tablo çizmişti ama dedikleri olmadığı gibi bir daha gidilebilecek biri değil benim adıma.

Bakırköy Laf Cafe Kuzey'e gittim ağustos başında o anki halimi iyi bilmişti hoşlandığım adam hakkındada doğru bilgiler verdi, adını verdi hayatını biraz anlattı genelde uzun vadede bir şeyler söyledi ve sempatik biriydi ardından eylül ortasında gittim ilkiyle tutarlı şeyler söyledi gelecek hakkında da o anki durumu yine iyi analiz etti kısa vadede az yanıldı gibi oldu ama kasımda tekrar gittiğimde ayrıldığını söylediler ne yazık ki :KK43:

Geçen hafta Beşiktaş Symbol Cafe Nihal'e gittim aile hayatımdan aşk hayatıma , dostluk ilişkilerime , ruh analizime, çevremdeki insanlar hakkında almayı düşündüğüm kararları bile fincanı kaldırır kaldırmaz sayıp dökmeye başladı. Karşılıklı olarak açılamadığım adamla ilgili de şu an ve onun düşünceleri hakkında duymaktan hoşlandığım şeyler söyledi inanmalı mıyım sizce? Bir el atın. :)

Bu arada Taksimde Mis cafeye gitmiştim yaklaşık 2 yıl önce reklamları felan vardı aman ha diyim adım atmayın reklamlardan afişten felan ilgilenipte parayı geçtim karşısında oturduğum zamana bile acıyorum o an.

Arkadaşlar ben çok uzum süredir burada adı geçen falcıları deniyorum fakat bir türlü beğenemiyordum taaa ki melekler kahvesindeki Nikayı keşfedene kadar ! Uzun zamandır Türkiye de değilmiş zaten 1 aylığına İstanbulda kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum. Çok içten,samimi en önemlisi başınızdan savarcasına bakmıyor. Enerjisi çok yüksek tutmaması imkansız ben kıza bayıldımmmm.

Arkadaşlar ben çok uzum süredir burada adı geçen falcıları deniyorum fakat bir türlü beğenemiyordum taaa ki melekler kahvesindeki Nikayı keşfedene kadar ! Uzun zamandır Türkiye de değilmiş zaten 1 aylığına İstanbulda kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum. Çok içten,samimi en önemlisi başınızdan savarcasına bakmıyor. Enerjisi çok yüksek tutmaması imkansız ben kıza bayıldımmmm.

laf cafe de cananı denedin mi gidicem de üşengeçliğimden gidemiyorum yol gözümde büyüyür taksim yakın gerçi biraz da..şey dicem anı yorumlayan biri lazım canım tavsiye eder misin bir de kaç gayme :)

X