Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şirine merhaba, sana özel mesaj atmıştım. muallanın tel.nu varsa mailime atar msın diye? görmedin mi??
birkaç soru gelmiş de bana özelden şöyle yanıtlayayım:
burada sürekli aynı isimi bayagı kişi bilmiyor desede ısrarla öven ve bir ara görünüp kaybolan kişileri samimi bulmuyorum o falcıları da tercih etmiyorum
bunun yanında ben tarihe önem veriyorum hani üç aşağı beş yukarı olabilir de ama 1 hafta deyip de 3 ay çıkan falcıyı neyleyim
sonra benim akıla ihtiyacım yok kardeşim ama bir olaya benim bir düşüncem veya davranışım sebep olduysa onu söylesin yeterli
o çıktı mı bu çıktı mı diye soranlara da kesin birşey diyemem ama bugüne kadar iş ve aile konusunda bana tek falı tutan kişi ankarada yıldız hangi şehirde kaç yıl çalışacağımı bile bilmişti onun dışında istanbulda şu ana kadar iş, maddiyat ve aile konusunda geleceği tutturmuş birine rastlamadım
aşk konusuna gelince benim o durumum karışık olduğu ve sürekli değiştiği için yorum yapamayacam, ilişkimizin geçmişi ve bugunu hakkında başarılı ve başarısız isimleri de daha önce verdim zaten
sonuç itibariyle benim fallardan beklentim yok artık
ama bugün kafamı kurcalayan bir problem olsa çözemediğim bir sorun kime giderim derseniz muhtemelen symbol levent,tarık angels burcu tercihim olur çünkü bu kişilere istediğim kadar soru sorabiliyorum aldığım cevaplar genelde doğruydu bugüne kadar gülde tercihim olabilir onun da cevapları tatmin edici fakat falı kısa ve ayrıntısız
bugüne kadar bu kişilerin gelecekle ilgili bazı dedikleri de çıktı zamanda oynamalar olsa da
evet seyhan hanım diye bahsettiğiniz seyhan ablanın ta kendisi taksimde daha önce bakıyormuş,bakırköye geçmiş,ben size telef numarasını yollarım.
ben şeker hanımın adını taksimde monalisa da duydum.yani 2tane şeker isminde kişi olma olasılığı azdır heralde..
orhan abi hala 30'a bakıyor..ben de son 2 yıldır her ay giderdim ama artık çok içli dışlı olduk her şeyimi biliyor o yüzden faldan çok nasihata döndü olay. ama kesinlikle tavsiye ederim. o gün günündeyse,geçiştirmeden bakarsa manyak bakıyor.isim isim hem de.. ben bi gece gitmiştim annemlerle 12 gibi(dediğim gibi samimiyiz baya artık) yılmaz morgül fln geldi baya da memnun kalmış ama dediğim gibi günündeyse çok şanslısınız diilse brz hayal kırıklığı olabilir
bi de taksimde sembolde bora var. öyle pek önemsememiştim diğerlerinin yanında ama en çok da onun dedikleri çıktı hem tarih olarak hem yorum olarak hem fiyatı da çok uygun. 3 arkadaşımla gittik hepimizin ağzı açık kaldı.özetle gayet başarılı
divinecat o bora beşiktaş symboldeydi herhalde (ikinci bir bora değilse) ve 12,5 lira olan fal ücretinin boraya gelince 25 oldugunu duymustum, gitmemiştim. arkadaşım gitmişti ona memnun kalmıştı eskiden.
İyi akşamlarr herkese.Bugün sevale gittim,bana ayrıldığını sölediler.Neyse dedim şu övülen rüyanız hayrolsun eminemidir nedir ona gidiim.Bir kere evmidir cafemidir öle bir yer.Hadi fal bakıcaz nasılsa dedik arkadaşımla.Sonra Direk fiyat söledi.Hangisi karar verin diye.Maşallah zaten ücrettde bayağı çok.Tamam dedim kahve olsun.Neyse falına gelince,çok asabi bir kadın.bana herhalde 5 dakika falan baktı.Saçma sapan yani inanın berbat ötesiydi.tamam falcılardan ben çokda şey beklemiyorum ama hani en azından biraz sohbet et,ne bilim en azından bir güleryüz.Bu kadında hiçbiri yok.Bu kadar para alıp tamamen başından attı 5 dakikada.Ne işimi bildi ne başka birşeyi.Ha bide ayrdıldığım sevgilimle ayrılma sebebimi karısı dedi.Ben o zaman yuva yıkan kadınmıyım,valla üniversiteden beri arkadaşız evli değil ama hadi neyse dedim.Bozuldu duymamazlığa geldi bizim emine :)
Çok teşekkür ederim, dediğin gibi Şeker ismi pek yaygın değil o olma ihtimali yüksek ama Bakırköy'den sonra Taksim'e geçmesi biraz kafamı kurcaladı :S
Bu hafta içinde gidip bakıcam eğer oysa süper olacak hihoyyyt Ama değilse bana Taksim'de önereceğiniz başka biri var mı? Büyükçekmece'den gelicem çünkü o kadar yolu gidip hüsrana uğramak istemiyorum :1no2:
Tekrar çok teşekkürler kontessa umarım odur...