Sen rıta ya gıtmekle en dogrusunu yapmıssın canım benım benım daha oncekı sayfalarda yazdıgım uzun yazıları okumaktan sıkılmazsan daha ıyı yorumlarsın Rıta nın soyledklerını ben Rıta ya 15 yıl once gıttım canım ve soyledıklerını bıre bır yasadım zaten o hıcbır zaman sure vermez aferın hem de kocaman bır aferın sana akıllı kızsın vesselam...
Arkadaşlar her ne kadar artık fal bakmamak ve baktırmamak konusunda yeminli olsam da 3-4 sene öncesine kadar fal hastası biri olarak İstanbul'da gitmediğim falcı çok az olduğundan sizlerle paylaşmak istedim.
Şimdi cafe fallarda bakanlar arasında çok iyiler olabiliyor ama sayıları çok az, ucuz oluşu da etken olabilir.Çoğu ağız arıyor ve insan psikolojisine göre tahminler yürütüyor. Bir de dikkat ederseniz iyi olanlar bile yakın geleceği söylüyorlar ve siz tekrar tekrar gitmek zorunda kalıyorsunuz. Bir de çoğu fal cafelerde ben yogun sekilde 3 harflileri hissetmeye baslamistim. Boyle oradayken veya ciktiktan sonra icim daralmaya basliyordu, acayip bir enerji dusuklugu hissediyordum vs. Bagimli olmustum ve hic sonu gelmiyordu. Zaten soylediklerine dikkat ederseniz 3 harfliler tarafindan bilgi aldiklari cok belli, 3 harflilerin gokyuzunun belli katlarina cikip laf dinledikleri gecer, aslinda gelecekten haber veremezler, dinledikleri bilgiler dogrultusunda yonlendirdikleri icin gecmisi cok iyi soylerler yakin gelecegi de duyduklari bilgilere gore bir nevi tahmin ederler bu yuzden bazi seyler tutar, bazilari tutmaz.Mesela siz fala baktirirken gittiginiz is gorusmesinin sonucunu sorarsiniz, siz gorusmeden ciktiktan sonra mulakat yapanlarin ardinizdan aralarindaki konusmalarini dinler olumludur, siz gider fal baktirirsiniz falciya olumlu olacak derler, ama iki gun sonra mesela gorusenlerden biri cayar ve alinmazsiniz boylece fal tutmaz..
Zaten son zamanlarda cikan bu dusunce gucu ile kaderimizi kendimizin sekillendirdigi dusunulurse, aslinda biz elimizdeki cok buyuk bir gucu falcilarin eline birakiyoruz. Falci bir nevi bizim dusuncelerimizi etkileyerek kaderimizi sekillendiriyor. Bugune kadar hic cok iyi durumda olan bir falci gormedim, kendilerine hayirlari yok..Bazi falcilarda da sadistlik vardir, size kotu seyler soylemekten ve karsilarindaki inasni uzmekten adeta zevk alirlar.Boyle bir profesor havalari, bir calimlar..Tabi iyi kalpli olanlarda var ama bilmeden giderseniz sadist bir falcinin kurbani da olabilirsiniz..
Ha bir de sende buyu var cozeyim dumeni var ona hic girmeyeyim zaten...
Umarim bu zavalli insanlara kaderimizi teslim edecek kadar kotu hissetmeyiz hicbirimiz..Ve en onemlisi de fal baktirmak sadece ramazana ozel olarak degil, her zaman icin dinimizde de cok buyuk bir gunahtir. Umarim caninizi sikmadim ama dost aci soyler. Hepinize sevgiler
mazarine merhaba;
bir nefes al yaa:)..seni takip edemiyorum artık...başım döndü..
mazarine merhaba;
bir nefes al yaa:)..seni takip edemiyorum artık...başım döndü..
kızlar gerçekten ciddi bir sıkıntım var ve bu sıralar çok sık falcılara gider oldum yineeyvahedigeldismileama napim psikologa gitmeye kalktım seansı 150 tl bilmiyorumkismileböyle taksit taksit veriyorum hiç olmazsa diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
neyse bugün fısıltı cafedeki tombul teyzeye gittim. ismi de suzanmış bu arada. eve geldiğimde söyledikleriyle ilgili sürpriz bi gelişme oldu:sinifsinif: dediği çıkarsa hemen yazıcam. çok heyecanlandım. gerçekten olmasını asla beklemediğim bi şiydi çok heyecanlıyım şaşırdım eyvahedigeldismile
Canım lütfen, senden ve herkesten rica edeceğim, kendisine herhangi bir şey söylemeyin. Sonrasında biliyorsunuz topici katlediyor... yasakkelime
Canım lütfen, senden ve herkesten rica edeceğim, kendisine herhangi bir şey söylemeyin. Sonrasında biliyorsunuz topici katlediyor... yasakkelime
Sen rıta ya gıtmekle en dogrusunu yapmıssın canım benım benım daha oncekı sayfalarda yazdıgım uzun yazıları okumaktan sıkılmazsan daha ıyı yorumlarsın Rıta nın soyledklerını ben Rıta ya 15 yıl once gıttım canım ve soyledıklerını bıre bır yasadım zaten o hıcbır zaman sure vermez aferın hem de kocaman bır aferın sana akıllı kızsın vesselam...
GUNAYDINLARRRR KANADA QUUBECK TEN KIZLAR Iste Rıta nın 15 yıl once baktıgı falda cıkanlar ıste benım tayınım ıste Lıder le bıtmemıs hıkayemı tamamlama yolum ama o sımdı Turkıye de ben erken geldım cunku bır yıgın kagıt ısı ve evrak var yenı evıme yerlesmem DHL ıle esyalarımın Fransadan gelmesı var bır de herkesın KADIR GECESI hayırlı olsun Yuce Rabbim sızlere de benım gıbı mutluluklar yasatsın ıste bu yuzden yazarım kı bır fal yorumcusunun soyledıklerını lutfen kısa surelerde degerlendırmeyın ben 15 YIL oncekı falda bakılanları gerek aıle gerek ıs gerekse ozel yasamım konusunda bıre bır yasadım sımdı de 6 yıl once benı terkeden sevgılımle tıpkı KURTULUSLU RITA nın dedıgı gıbı aynı sehırdeyım sımdı DUDAGIMDA YARIM KALAN SOYLENMEMIS SON SOZUMU LIDER e soyleme sırası ben de. Bulutların uzerınde ucuyorum kızlar.
Bır de bır hanımefendı Tekırdag dakı Ayse hanımdan bahsetmıs evet o cok meshurdur kendısı aslında daha cok yapılan buyulerı kotu muskaları bozar ben adını yıllar evvel bır aıle dostumuz olan ve esı fabrıka sahıbı olan bır hanımın esının yanında calısan bır Rus kız tarafından bu beyı elde tutmak ıcın yapılan bır Papaz buyusunu cozmek ıcın bu Tekırdag dakı Ayse hanıma gıttıklerını bılırım yanı meshurdur.
arkadaşlar şimdi birşey dicem,,bu yazıyı okuyunca cok heyacanlandım cunku ben yıllardır Mazlum u arayan biriyım..
mazlum yıllar once benım bır kız arkadsıma fal bakıyor tesaduf eserı. ve kıza kımınle evlenıcegınden tutun adını bıle soyluyor evlenıcegı kımsenın ve daha neler neler
yıllar gecıyor o kız arkadsım o kışıyle tanışıp evlenıyor ve halada evlı
ben mazlumu cok aradım bırara bulur gıbı oldum ızını yıne ulaşamadım istanbulda tum falcıları gezmış bırı olarak SİZE LÜTFEN RİCA EDIYORUM BU KİŞİYE YILLARSONRA ULAŞMAMA YARDIM EDİN..GEREKİRSE ÖZELDEN MESAJ ATIN baktıracak cok arkads var o eskı arkasımda tekrar ıstıyor lütfen gelirse benıde dahıl edın lütfennn bana onun izini telefonunu adresını neyını bılıyorsanız verın yada cok mutlu olurum..
sevgili arkadaşlar;
biliyorum bu forumun konusu belli..ama bugün konu dışında birşey yazma konusunda kendimi engelleyemedim:)
Kadir geceniz mübarek olsun ve dualarınızın kabul olduğu bir kadir gecesi geçirmeniz dileğiyle..Herkese Sevgiler:)
Mazarine Hocam zaten tüm yazılarınızı okumuştum.Gideceğim vardı oraya ama buradan da sizin verdiğiniz bilgileri görünce gerçekten merak ettim, gittim. Bazı şeylere inanmak istemedim hala yüreğim çok ağır en sancılı dönemlerimdeyim.Bugün Kadir Gecesi umarım hepimizin duaları kabul olur. Sevgiler..
kafamçokkarıştı
arkadaşlar bu rita kimdir nerde bakıyor???
arkadaşlar merhaba. tecrübelerinizden faydalanmak iyi bir falcı bulabilmek için okuyordum bu sayfayı sonra dayanamadım üye oldum. ben de sizlerle gittiğim falcıları paylaşacağım çok fazla sahtekara da param gitti, arada iyi olanlar da çıktı. (nadir)
ilk önce dejavu cafeden başlıyayım. orda duygudan çok söz ederler ben ona gitmedim yiğite neşeye ve melek ablaya gittim. neşe abla çok iyidir epey anlatır senin içini döker nerdeyse o kadar sen gibi anlar derdini anlatır. onunla ilgili şöyle şöyle demişti ve olmustu diyebileceğim bir şey gelmiyor aklıma. burda gördüğüm şu siz kesin olarak gelecekten bir şey versin istiyorsunuz fakat bu mümkün değil. ancak sizin dışınızda gelişen olayları sizin içinde olup da göremediklerinizi hakkınızda düşünülenleri söyleyebilirler. aksini beklemek gelecekten bir şeyler bilebilmek için gitmek çok yanlış kendinizi kandırırsınız çunku. falları araç gibi görmek gerek. sna şu an olan ve bilmediğini söyler sen de yolunu ona göre çizebilirsin. ama olacak dediği şeyi olacak diye beklemeyin. ben de bunu yapıyorum insanın aklında kalıyor cunku bir şekilde ve bekliyor verilen olayı ya da günü. ama yok. gerçekleşmiyor. dejavuda yiğit. yiğit isim verir arkadaşlar. ilk gittiğimde feci etkilenmiştim. hoşlandıgım cocugun iki isminin oldugunu söylemişti yok demiştim aklıma gelmemişti cunku sonra cocugun iki ismini de söyleyince çok şaşırmıştım. ama bu kadar. onun olayı bu. aklından geçen kişinin ismini söyler. ya da hayatından birinin ismini söyler ve öylesine etkilenirsin ki bundan diğer söyledikleri de sanki doğruymuş, olacakmış gibi gelir. yiğite gitmek isteyen varsa bence düşünsün bir daha, paranıza yazık. tavsiye üzerine gitmek de zaten falcıya esasen çok yanlış, çunku enerjiler uymayabiliyor o zaman da boşa zaman kaybı ve boş umutlar.. neşe abla çok tatlıydı iyi olumlu bir insandı ben sevmiştim isminde şu şu olan kişiden haber gelecek demişti gelmişti bak kaydirigubbakcemile3 küçük küçük şeyler işte. iş yaşamımla ve sevgilim olacak kişiyle de ilgili şeyler söylemişti ama zamanı var sanırım. dejavu böyle.
geçelim. symbolde serkana baktırmıştım levente bir de. dipnot geçmek istiyorum ben fala bu kadar sardıgım zamanlarda birine aşıktım ve onda da bana karsı bir şeyler hissettiğini düşünüyordum bu sebeple falcıların dedikleri bu olaylar etrafında şekillendi normal olarak. symbolde de aradıgımı bulamadım. ikisi de salladılar hep. hep müthiş şeyler söylüyorlardı? fos.
tasulaya gelirsek ondan da etkilenmiştim ilk gidişimde fakat o da fos. hep sallamada. o aşık oldugum adamla evleneceğimi söyleyenlerden. tutmadı hiç bi dediği
ya kötüler çok da şimdi aklıma gelenler bunlar. biraz iyilere geçelim.
melekler kahvesi ahmet ve zeynep. ahmet sohbeti çok iyi bir arkadaş. hala her gittiğimde sohbet ederiz. o bahsettiğim süreçte bana olmıyacağını söyleyen ilk kişidir. ve bana: eğer o adamla olacağını söyleyen olursa inanma demişti. ben yine de baskalarına inandım ve yenildim. ahmete hep içinizi dökmek hem yolun gidişatını görmek ve baska fırsatları da anlamak için gidebilirsiniz şimdi askerde. zeynep kısa süreli olacaklardan bahseder ve tutar. ben artık zeynepe gidiyorum tabii birilerini daha ekliyorum. sirkülasyon oluştu aynı insanlara gitmeye basladımmeleklerde selda iyi değil sallıyor hep. can da iyi arkadasıma dedikleri çıkmıs.
bu seyhan abladan bahsediyosunuz acaba o taksimde pen cafedeki mi? o çok tatlıydı ve sallamıyordu. böyle yaparsan böyle olur böyle yaparsan da böyle diyordu. yerime seçim yapmıyordu bana seçenekleri sunuyordu. ona tekrar gitmek isterim ama taksimde 12,5tu şimdi 20ye bakıyormus. gitmem.
haa kadınlar kahvesi. dilek! çok fazla giden olmuş. bi nane bildiği yok iki dakika bakıyor ve hep yalan. orda barış da aynı şekilde. yani ben bunu anlayamıyorum. sana fala geliyorsa birileri mutsuz ve aydınlıgı seçemez hale gelmiş demek ki. seni şifa diye görmüyor ama belki şifasını bulmaya vesile olursun. bunu düşünmüyorlar. varsa yoksa ne kadar kısa sürede çok fala bakarım. ve paramı alırım. çok yazık.
geleyim iyiye beşiktaşta burç cafede mehmet. çok severim. dert ortağıdır. ruhunu sıkıntını sebebini gözünün önüne koyar rahat görmen için. ve sen kendinde görmediğini bulamadıgını anlarsın. baskalarından ne beklediğini anlarsın. kilit sorular sorar sen ordan yolunu görebilirsin. aylar sonrasında dediği çıkmıstı. (ona ilk gittiğimde yukardaki hayalkırıklığımla ilgili olumsuz konusmustu ve ben ondan nefret etmiştim. E harfi olacak hayatında demişti oldu cidden, ama olmadı yani. o geleni sevemedim) mehmet bir de ikili ilişkiler açısından bakarsak karsı tarafı da size anlattıgı için kimle muhattap oldugunuzu daha iyi anlıyorsunuz.
benim gittiğim ve gelecekle ilgili konusup da tutturan gönül abla vardı. kadınlar kahvesinin moda şubesinde. şimdi gitmiş. çok fazla aşk mevzularından bahsetmek istemiyorum ama o konuda bildi olacağı birebir. ya da belki de tevafuktu kim bilir.
şimdi ben ara ara mehmete ara ara zeynep'e ve son zamanlarda da kadıköyde barko cafede şehriban ablaya gidiyorum. sıcak insanlar ve para peşinde olmadıklarını hissettiriyorlar. o yuzden siz de o faldan mutlu ayrılıyorsunuz. içiniz hafiflemiş ayrılıyorsunuz. epey uzattım kızlar kusurumabakmayın. valla o kadar zaman birikmiş bi döktüm içimi iyi oldu opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?