Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba herkese..bugün Rita hanıma gittim. Eğer geleceğinizi öğrenmekten korkmuyosanız gidersiniz.Hesaplaşmak zamanla, sabırla ve herşeyle çok acı hele daha çok gençsek.Evet, üzülüyorum hayatımı önizlemeye almış oldum ve geçmişin bugüne ve geleceğe sürüklediği ve -eceği herşey canımı yakıyor. En başından dediğim gibi şimdiden hazırsanız geleceği kaşımaya gidebilirsiniz. Ne diyeyim keşke hiç büyümesek!
Bildi herhalde benim bilemediğim bişeyler hakkında daha çok konuştuk.Yine gelecekte görülecek bazı şeyler.Ben yordum Rita Hanımı çünkü çok duygusaldım 1 saat sürdü.30tl
Bildi herhalde benim bilemediğim bişeyler hakkında daha çok konuştuk.Yine gelecekte görülecek bazı şeyler.Ben yordum Rita Hanımı çünkü çok duygusaldım 1 saat sürdü.30tl
randevuyu başkasına aldırdım.bayramdan sonra tekrar geliyor sanıyorum.sizi sorularıyla yönlendiriyor.ben bunu gördüm diyor.sen neden diyosun onun üstüne bişey diyeceği varsa uzatır.ama sorarak konuşma yaptık.en başından koptum ben alacağım cevabı alınca o ayrı.ne diyeyim gidenler için, Allah'ın belki de şuan farkına varmanız gereken şeyler varsa acıda olsa başkası tarafından söylenmesine şahit olursununz.
rita'ya gitmek sana pek iyi gelmemiş ..epeyce etkilenmişsin
hepmiz bir şekilde.bazi şeyleri öğrenmek için falcılara gidiyoruz...ama untma...bu sonuçta gerçekten sadece bir fal...o yüzden çok da üzme kendini lütfen..
bencede son 1 yıldır kac tane falcıya gittimiyi seyler söyleyenler de oldu kötü de hiçbirinin ama hiçbirinin dediği hiçbirşey çıkmadı
geçmişten bilenler oldu bende güvenerek bekledim ama tarihler geldi geçti sıfır
handekuka ben de senden bakırköydeki fal bakan kadının telini ve adresini isticektim ama 100 tane mesaj olmadan mail adresi bile gönderilemiyormuş bunu öğrendim neyse yazzdan rica edicem