Mazarine Hanımcım, niye kızıyorsunuz belki arkadaş özel şoforunuzle aratabileceğinizi düşünmüştür:)))
mazarine daha önce MADAM SARA hakkında bilgi sormuş ulaşmak istemiş onun için söylemiştim ama bir ton laf söyledi yazık
mazarine bana çok türk gibisin demiş allaha şükür türk gibiyim en azından senin gibi türklüğümü inkar etmiyorum avrupalı olmakla olunmuyor avrupalı insan bencil olmaz senin ne olduğun belli değil neyse burası fal köşesi kimse senin uzun uzadıya aşk muhabbetini çekemez git başka yerde yaz başkalarını kandır komiksin
mazarine bana çok türk gibisin demiş allaha şükür türk gibiyim en azından senin gibi türklüğümü inkar etmiyorum avrupalı olmakla olunmuyor avrupalı insan bencil olmaz senin ne olduğun belli değil neyse burası fal köşesi kimse senin uzun uzadıya aşk muhabbetini çekemez git başka yerde yaz başkalarını kandır komiksin
çok komiksin komikliğine de devam ediyorsun çok türksün yazan biri kendini türk görmüyor demektir aslını inkar eden haramzadedir
sana iyi günler saçmalıklarını kendine sakla kimseyi de fazla meşgul etme
çok komiksin komikliğine de devam ediyorsun çok türksün yazan biri kendini türk görmüyor demektir aslını inkar eden haramzadedir
sana iyi günler saçmalıklarını kendine sakla kimseyi de fazla meşgul etme
mazarine daha önce MADAM SARA hakkında bilgi sormuş ulaşmak istemiş onun için söylemiştim ama bir ton laf söyledi yazık
Yahu Mazarine sen ne anlatıyorsun Allah aşkına! Karışmayayım dedim ama sıktın yani!
Ben de kendısıne boyle mesajlar yazdım cevap olarak ozelden
bunu dunde yazdım tekrarlıyorum ben RAMAZANDA FALCIYA GIDIP FAL BAKTIRMAM CANIM BU PRENSIPTIR VE BUNU HIC DEGISTIRMEM RAMAZANDA FAL BAKAN FALCIYA DA EBEDI BILLAH GITMEM ..SAGOL
Bu bırıncısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?