Degerlı Hanımefendı benı hıc ılgılendırmez kımın ne yaptıgı benım tepkı verdıgım sor sorustur Madam Sarayı kuaforlerde denmesı bır de hanı ısmarlama Kuafor ısnı vererk soyelemsı banane kı ben kımseyı elestırmem sız eger daha oncekı ya da daha sonrakı mesajları okursanız gorebılır sınız. Laptop umda BIG FISH GAMES sayfasında oyun oynayacagım artık 3D ıle ben.. Sagolun yazdıgınız ıcın ıyı aksamlar...
sevgili mazarine...
insanlar bir yere susabiliyorlar diye düsünüyorum...bu sadece bir tek benim tepkim olmadigi icin demekki artik su bardagi tasirmis olmali.
öncelikkle yaptigin yorumlaRin cogunda kendi özelini anlatman gerekmiyor diye düsünüyorum
ve yaptigin yorumlarin 80% kendi özelini iceriyor.arti bir seylerin isimlerini vermen örnegin; BIZIM ALT KATTAKI BÜYÜK SALONDA , BIZIM SÖFÖRÜMÜZ ALDI, BODRUMDA PRINCESS DELUXE DE KALDIM,FRANSADA PARIS vs vs vs vs. HATTA YUKARIDAKI GIBI LAPTOPUMDA BIG FISH GAMES OYNAYACAGIM 3D iLE BEN gibi seyler...
burdan okununca pek anormal gelmiyo.ama senin yorumlarinda nedense bunlar bastirila bastirila söyleniyor.bu bir tek benim düsüncem degil sanirim.
yurtdisinda bir tek sen yasamiyorsun mazarine.
yurtdisinda bir tek sen görevli degilsin mazarine.
bir tek sen bodrumda tatil yapmiyorsun mazarine.
bir tek senin laptopun yok mazarine.
bir tek senin veya sizin dublex eviniz yok mazarine.
boir tek sen dünyayi gezmedin mazarine.
bir tek sen itüden veya galatasaray üniden mezun degilsin mazarine.
bunlarin bir cogunu bende gördüm bende geziyorum avrupayi bendede var bende biliorum ailedede var burdaki arkadaslardada var ama burda gelip bunlarimi anlatiyorum yada arkadaslar bunlarimi anlatiyor?
burda kimseye ne kadar varlikli oldugumuzu ne kadar egitimli oldugumuzu anlaticak degiliz.
fal forumu burasi.
cok sevdigim bir arkadasiminm annesi bana bir keresinde : insanlara kendini anlatmana gerek yok,sen bunu durusunla tavirlarinla seviyeli konusmalarinla gösterebilip anlatabiliyorsan gercekten asilsin demektir demisti...
cok dogru bencede.insanlara kendini anlatma cabasini göstermek yerine susup asil davranilmali...
bu yoruma yazilan yoruma cevap vermicem.ben burda sadece söylemek istediklerimi aktardim.
her yoruma cevap verildiginde burasi kasimpasaya dönüyo.
sevgiler