bunu söylemenin sebebi nedir? kime ne ki
çok yanlış işler yapıyorsun
burada herkesin kendine yetecek derdi var birbirimize anlayış içinde yardımcı olmaya çalışıyoruz dertleşiyoruz konuşuyoruz sende bu kurallara uyacaksan formumuza yaz yoksa lütfen ortamı germe kimseyi sinir etme ne yöneticileri ne bizi
amann yonetımde herkesı herseyı yasaklıyor hanı daha bırcogumuz hayatta yokken Denız Gezmıslerı yakalayıp ıdama gonderen askerı hukumetı gectıler sımdı gene kızarla bana cok da umurumdaydı...
saol cnm aradım ama istanbulda diilmiş bu hafta gelmeyi düşünüyormuş. seyhan hanımı da aradım o da mudanyadaymış bu hafta gelicekmiş :) sanırım belgin kostak'a gidicem ben size de sölerim nasıl olduğunudivinecat, sana mesaj attım. şakkıdı
saol cnm aradım ama istanbulda diilmiş bu hafta gelmeyi düşünüyormuş. seyhan hanımı da aradım o da mudanyadaymış bu hafta gelicekmiş :) sanırım belgin kostak'a gidicem ben size de sölerim nasıl olduğunu
en son benim 2 arkadaşım gitti ikisine de geçmişi olduğu gibi sıralamış..ilişkilerini fln baya bilmiş hatta bi tanesinin iş deişiklik tarihini söledi gerçekten de imkansızdı öle bi olasılık ama olduformu okudum da genelde pek iyi şeyler sölemiyorlar belgin kostak hakkında...
en son benim 2 arkadaşım gitti ikisine de geçmişi olduğu gibi sıralamış..ilişkilerini fln baya bilmiş hatta bi tanesinin iş deişiklik tarihini söledi gerçekten de imkansızdı öle bi olasılık ama oldu
forumda ben de gördüm pek bilemedi diorlar ama bnm referans aldığım kişiler gayet memnun ayrıldı
merhaba arkadaşlar.bugün üye oldum ama uzun süredir yorumları takip ediyorum hatta yorumlara göre bir iki kişiye gittim ama memnun kalmadım,içinizde beyoğlu m&h cafedeki gökere baktıran varmı.? varsa nasıl? baktıranlar yorum yazarlarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?