Ayhan'ı bir kez daha aradım. Telefonunu meşgule verdi.
Canım Ayhan ın numarasını yazar mısın lutfen ozelden Rıta Istanbul da yok da ondan tekrar Cınarcık a gıtmıs yanı ben sımdı annemlere bırseyler uydurup gıdemem Cınarcık a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayhan'ı bir kez daha aradım. Telefonunu meşgule verdi.
ayhan'ın numarasını msj atarım özelden ama mazlum bursada yaşıyor, cep numarası kullanmıyor, arkadaşımın arkadaşı ile iletişim kuruyor geleceği zaman. ona organize olup çağırmak lazım 5-6 kişi. ayhan cefde bakmıyor çağırıyorsun nereye çağırırsan oraya geliyor, güvenilir ve çok şeker biridir, kahveye bakıyor, 20 tl.
bunları yazayım da sonra herkes ayrı ayrı soruyor.:kedi:
Canım Rıta cok guvenılırdır ıste hep dedıgım gıbı cafelerde sadece hanı sıradakı gelsın tıcaretı yapılıyor bak sen de sahıt olmussun oradakı baska bır bey daha faarklı olarak da fal bakıyormus ıste ozel seans lar cafe dıslarında bakılıyor tesekkurler paylastıgın ıcın canım
kızlar zeynep eskiden istanbul cafe diye bir yerde bakıyormuş şimdi evinde bakıyor bayağı ayrıntılı ve iyi bakıyor ama dediğim gibi bana ters konuşan falcılar dışında (angels serkan ,izmit güler) aynı şeyleri söyledi hatta şu son telefonda baktırdığım falcıyla neredeyse sözleşmiş gibilerdi evlilik görünmüyor diyorlar e ben de zaten evlenmek derdinde değilim
harfleri tam mesela leventin tarihleri ve harfleri tutmuyor burcunun da tarihleri tutuyor ama harfleri tutmuyor bu kadın o konuda hiç ıskalamadı
ve duyguları da daha iyi açıkladığını düşünüyorum çünkü ben ne sana deli gibi aşık diyenlere ne de seni hiç sevmiyor diyenlere inanmıyordum bu kadın tam yorumladı
kafamdaki tüm soruları da sordum cevapları bugüne kadarkilerin en inandırıcısı diyebilirim
ama bütün bunlara rağmen gitmene değdimi derseniz ekstra hiçbirşey kazanmadığım için hayır
70 tl cüzdanınıza ağır değilse tabi
kızlar zeynep eskiden istanbul cafe diye bir yerde bakıyormuş şimdi evinde bakıyor bayağı ayrıntılı ve iyi bakıyor ama dediğim gibi bana ters konuşan falcılar dışında (angels serkan ,izmit güler) aynı şeyleri söyledi hatta şu son telefonda baktırdığım falcıyla neredeyse sözleşmiş gibilerdi evlilik görünmüyor diyorlar e ben de zaten evlenmek derdinde değilim
harfleri tam mesela leventin tarihleri ve harfleri tutmuyor burcunun da tarihleri tutuyor ama harfleri tutmuyor bu kadın o konuda hiç ıskalamadı
ve duyguları da daha iyi açıkladığını düşünüyorum çünkü ben ne sana deli gibi aşık diyenlere ne de seni hiç sevmiyor diyenlere inanmıyordum bu kadın tam yorumladı
kafamdaki tüm soruları da sordum cevapları bugüne kadarkilerin en inandırıcısı diyebilirim
ama bütün bunlara rağmen gitmene değdimi derseniz ekstra hiçbirşey kazanmadığım için hayır
70 tl cüzdanınıza ağır değilse tabi
yok canım gerçekten sondu
hem kendimi daha iyi hissediyorum kadının yanlışını yakalalamadığım için ve verdiği tüm cevaplar mantığıma uygun olduğu için gelecekle ilgili dedikleri çıkmayacak olsa da geçmişle ilgili yaşanılan kötü anıları unutmamı sağladı
zaten benim sorunum geçmişteki cevapsız sorulardı şimdi üzerimden yük kalkmış gibi
çok sağol canım benim
sana telini atarım şimdi ama tavsiyem bekle en azından bana söylediklerinin bir ikisi çıksın
ama seninde geçmişle ilgili merak ettiklerin varsa sen bilirsin
alevko merhaba...
arkadaşım zeynep'e çok baktırmak istiyor..eskiden tanıyormuş...o yüzden bana özelden telefonunu gönderebilirsen,çok sevinirim...
şimdiden teşekkürler:)
alevkocum nerde bu zeynep?ve neye bakıyor?ha birde telefonunu özelden paylaşırsan sevinirim.ve artık rahatla.yedin bitirdin kendini.
angels serkan ne bilior bilmiorum ama benim sadece sinirlerimi bozdu ben cok bildigini de dusunmuorum sadece meslek falan bi de habire kendni ovuyor
keşke seyhan ablayı deneseniz. kadının zamanlamaları ve tarihleri olayları herşeyi acayip tutuyor bende 3.gidişim ve acayip memnunum. en azından kısa vadede olucak herşey çıktı şimdiye kadar. 1ay arayla gittim hep ona.
yani en azından 50dakika seans 20liraya değiyor,çok derinlemesine bakıyor.
orjinal oldugunu iddia eden cevizlideki ve hakkaten bilmior symboldekine gitmedim hep levente gittim bu arada leventin tarihlerinin tutmadigi kesinlesti fali tutuyor ama tarihleri degil
orjinal oldugunu iddia eden cevizlideki ve hakkaten bilmior symboldekine gitmedim hep levente gittim bu arada leventin tarihlerinin tutmadigi kesinlesti fali tutuyor ama tarihleri degil
valla taksime gidip bütün falcılara fal baktır deseniz daha iyi of cok kötü vaziiyetteyim kızlar çok büyük bir hata yaptım ve gerçekten hata olduğuna emin olursam durumu düzeltmeye çalışcam ama şu an çok ortadayım