Levent bana anne adımı sordu, sizlere de sormuşmuydu
Bu arada benim bahsettigim zeynep turan'mış tv ye filan çıkıyormuş galiba biraz pahalı 80-100 cıvarında bakıyormuş ama çok tutarlıymış. Giden varsa yorum rica ederim .
yok bu zeynep yener
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada benim bahsettigim zeynep turan'mış tv ye filan çıkıyormuş galiba biraz pahalı 80-100 cıvarında bakıyormuş ama çok tutarlıymış. Giden varsa yorum rica ederim .
sevgili mazarine
boşver gerardı da lideri de
çevrende anlayışlı iyi insanlar vardır mutlaka bence onları denemelisin
ben de kurtuluş'ta sema diye birini duydum...giden bir kişiyle konuştum...evinde sıra oluyormuş ve çok iyiymiş...detay vererek anlatıyormuş...duyan var mı?
Bir yandan da hala astroloji ile bu falların bir baglantısı oldugunu ısrarla düşünüyorum. Leventin yaptıgı yorumlarda da aynı şeyi hissettim sanki
STEVEN GERARD diyorum ben...vereliniortak
Canım cookkkk tesekkurler nasıl ama tam aıle babası olacak tıp degıl mı dıgerı yanı PEIZERAT cok sıradısı aykırı yoldan cıkmıs sanatcı ruhlu tam serserı yanı ama gonlum hangısı der sence benı tanıdıgın kadarıyla soyle bakalım canım benım...
canım şaka yapıyorsun değil mi?olumunekankayizsmile
mazarinecim burası paylaşım ortamı ama boş konuşma ortamı değil.daha öncede uyardık seni.o kadar konu dışı,gereksiz ve çok yazıyorsun ki ben bıktım şahsım adına.rica ediyorum biraz özenli davran.ayrıca hayal kırıklığı olmasın ama steven gerrard taş bir hatunla evli ve 2 kızı var
mazarinecim burası paylaşım ortamı ama boş konuşma ortamı değil.daha öncede uyardık seni.o kadar konu dışı,gereksiz ve çok yazıyorsun ki ben bıktım şahsım adına.rica ediyorum biraz özenli davran.ayrıca hayal kırıklığı olmasın ama steven gerrard taş bir hatunla evli ve 2 kızı var
banada anne adımı, burcumu sordu. kızlar bu arada siz hep levent, levent diyorsunuz da geçen hafta gittiğimde serkana da baktıran çoktu bekleyenleride çoktu. hiç ona baktıran var mı?
evet bende iki kere gittim ikisindede serkanın sırası çoktu bende merak ettim baktıran varmı acaba ?
ben 19 kişi bekleyerek baktırmıştım. 2 kez baktırdım. 2 saatte geldi sıra. 5 dk bile bakmıyor, çoook kısa. dediği şey verdiği tarihte olmadı. şu anı iyi biliyor ama sonuç için beni muallakta bıraktı ikisinde de. bu olmazsa diğeri olacak dedi mesela. olup olmaması bir görüşmeye bağlı dedi. kesin görüşme olacak dedi. bir şey olduğu yok. net bir şey söylemedi yani. sonuçsuz bir fal oldu=))
hımm tşkrler bilgi verdiğiniz iyi oldu bi ara baktırmayı düşünüyodum vazgeçtim şimdi :)