İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar Harun kolçak ın falcısı Emre nerede şu an çalışıyor bilen var mı ? Taksim Cihangir tarafındaydı

Uzun zamandır bakım yaptirdigim ve çok beğendiğim bir tarotcu arkadaşımı yazmak istiyorum yaklaşık 3 senedir bakım yaptırıyorum çoğu söylediği çıkıyor ve çok memnunum ve çok güzel bilinçaltı okuması yapıyor ismi merve isteyene özelden numarasını verebilirim .
bana verebilir misin

A
Az önce kız arkadaşımla konuşurken 2017 2018 deki ses kayıtlatıma baktım ben herşeyi silmem o zamanlar ünlülerin falcısı şuşu ya gitmişim ebru gündeşin falcısıymış hatta herşeyi net bir şekilde bilmiş benim hayatıma dair . Buda aklınızda olsun . İsmini vermiş bana burcunu vermiş ve herşeyi karakterine varana kdr bilmiş . Şuanki eşimle ile alakalıda siz bununla olacaksınız demiş hayırlı demiş 2018 de baktırmışım 2020 de evlendim zaten
A aaa nerdedir acaba şimdilerdeee :(

Canım enfal bırakmıştı ama yerine onun adında kolpa biri çıktığı için tekrar dönmüş. Ben de en kısa zamanda gideceğim
Enfal e çok gittim çok da güveniyorum şu an nasıl ulaşılabiliyor bana bilgileri atarsanız sevinirim
kızlar bakırköyde ki enfal nasıl? giden hiç var mı
iletişim bilgilerini kaybettim varsa sevinirim

Kızlar aslında güzel bi falcı bulmak için bu konudayım.. ama bu sıra kurşun döken biri olsa daha iyi olcak. Var mı bildiğiniz avrupa yakasında nolur ❤

Az önce kız arkadaşımla konuşurken 2017 2018 deki ses kayıtlatıma baktım ben herşeyi silmem o zamanlar ünlülerin falcısı şuşu ya gitmişim ebru gündeşin falcısıymış hatta herşeyi net bir şekilde bilmiş benim hayatıma dair . Buda aklınızda olsun . İsmini vermiş bana burcunu vermiş ve herşeyi karakterine varana kdr bilmiş . Şuanki eşimle ile alakalıda siz bununla olacaksınız demiş hayırlı demiş 2018 de baktırmışım 2020 de evlendim zaten
Şuşu kim nasıl ulaşılır fiyat ne

Hayır o kadar parayı veremem sonucta bu gayb fazla para verınce biliyor değil hepsi az bucuk hisleriyle söylüyor. Burada cok övülen isimlere baktırdım ama coguda tırt yani hele iskambil falı bakan bi bayan vardı adını unuttum. Rita falan hele ne dediği bile anlaşılmıyor yinede siz bilirsiniz

Back
X