Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ogrenirseniz banada iletebilir misiniz?Arkadaşlar Harun kolçak ın falcısı Emre nerede şu an çalışıyor bilen var mı ? Taksim Cihangir tarafındaydı
ogrenirseniz banada iletebilir misiniz?
Varmı sizde telefon veya adres :)Bahçelievlerde selda var çokds meşhur ama daha çok fsl gibi değilde yıldızın dişük bununla olmicak felan tarzı şeyler söylüyor ve olmicak dediği kişiylede gerçekden olmuyoe :)
Şengül’ün numarasını özelden atabilir misiniz? Çok sevinirim lütfenTelefonda bakıyor 3500 yapmış fali
şengül dediğiniz şengül arat mıTelefonda bakıyor 3500 yapmış fali
bana verebilir misinUzun zamandır bakım yaptirdigim ve çok beğendiğim bir tarotcu arkadaşımı yazmak istiyorum yaklaşık 3 senedir bakım yaptırıyorum çoğu söylediği çıkıyor ve çok memnunum ve çok güzel bilinçaltı okuması yapıyor ismi merve isteyene özelden numarasını verebilirim .
kim bu kişiBen onu önermiştim burada çok iyi biliyor
A aaa nerdedir acaba şimdilerdeeeAz önce kız arkadaşımla konuşurken 2017 2018 deki ses kayıtlatıma baktım ben herşeyi silmem o zamanlar ünlülerin falcısı şuşu ya gitmişim ebru gündeşin falcısıymış hatta herşeyi net bir şekilde bilmiş benim hayatıma dair . Buda aklınızda olsun . İsmini vermiş bana burcunu vermiş ve herşeyi karakterine varana kdr bilmiş . Şuanki eşimle ile alakalıda siz bununla olacaksınız demiş hayırlı demiş 2018 de baktırmışım 2020 de evlendim zaten
Enfal e çok gittim çok da güveniyorum şu an nasıl ulaşılabiliyor bana bilgileri atarsanız sevinirimCanım enfal bırakmıştı ama yerine onun adında kolpa biri çıktığı için tekrar dönmüş. Ben de en kısa zamanda gideceğim
Enfal e çok gittim çok da güveniyorum şu an nasıl ulaşılabiliyor bana bilgileri atarsanız sevinirimCanım enfal bırakmıştı ama yerine onun adında kolpa biri çıktığı için tekrar dönmüş. Ben de en kısa zamanda gideceğim
iletişim bilgilerini kaybettim varsa sevinirimkızlar bakırköyde ki enfal nasıl? giden hiç var mı
Şuşu kim nasıl ulaşılır fiyat neAz önce kız arkadaşımla konuşurken 2017 2018 deki ses kayıtlatıma baktım ben herşeyi silmem o zamanlar ünlülerin falcısı şuşu ya gitmişim ebru gündeşin falcısıymış hatta herşeyi net bir şekilde bilmiş benim hayatıma dair . Buda aklınızda olsun . İsmini vermiş bana burcunu vermiş ve herşeyi karakterine varana kdr bilmiş . Şuanki eşimle ile alakalıda siz bununla olacaksınız demiş hayırlı demiş 2018 de baktırmışım 2020 de evlendim zaten
şengül 3500 fiyatıŞuşu kim nasıl ulaşılır fiyat ne
Siz baktırdınız mı acaba? Ben Şengül’e baktırmayı düşünüyordum daKızlar ne şengülü 3500 verilir mi allah aşkına yapmayın
Canım enfal geri dönmüştü 4-5 ay önce ben gitmiştim Bakırköy de kafede bakıyor.Enfal e çok gittim çok da güveniyorum şu an nasıl ulaşılabiliyor bana bilgileri atarsanız sevinirim
Eski yerimi biliyor musunuz deichman mağazasının olduğu sokakta ya da bir iletişim yolu biliyorsanız sevinirimCanım enfal geri dönmüştü 4-5 ay önce ben gitmiştim Bakırköy de kafede bakıyor.