Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben kadıköye yakın bir muhitteyim.ancak bende ayhanın nosu yok
bende zeynepe gidecem bakalım
ohoooo, bahar şu anı çok iyi bilen bir tarotçu dediği çıkıyor mu çıkmıyor mu bekleyip görücem. dediği çıkanlar ayhan, levent, mazlum. ayhan'ı arasana sen.
ya bana neden leventin dedikleri tutmadı ya ne evli olduğumu ne de şu anda çalışmadığımı bilemedi. kişilik tahlilleri gayet iyiydi ama mevcut durumu bilemediği için gelecekle ilgili söylediklerine pek ihtimal veremiyorum
ya bende şaşırdım canım
geçmişle ve şu anki durumla ilgili levent en iyi tutan falcı bana
gelecekle ilgili ise henüz bir dediği çıkmadı ama yine de güveniyorum ben levente 3 kere gidişimden belli zaten
valla bir ara majestic nerimana gitmiştim o bile bilmişti evli olduğumu düşünün yani, keza beğenmediğimi söyledim güneşlide ki nilüferde bilmişti. levent benim şu anki durumumu hiç bilemedi
3 keredir levente gidiyorum hem beklerken hem kendime bu kadar kısa fal baktığına ilk defa şahit oldum
alevkocum nerde bu zeynep?ve neye bakıyor?ha birde telefonunu özelden paylaşırsan sevinirim.ve artık rahatla.yedin bitirdin kendini.
Alevko tamam işte herkes aynı şeyi söylüyorsa bırak. Mutlu olacaksın sevdiğinle demek ki...boshayallersmile
ayhan'ın numarasını msj atarım özelden ama mazlum bursada yaşıyor, cep numarası kullanmıyor, arkadaşımın arkadaşı ile iletişim kuruyor geleceği zaman. ona organize olup çağırmak lazım 5-6 kişi. ayhan cefde bakmıyor çağırıyorsun nereye çağırırsan oraya geliyor, güvenilir ve çok şeker biridir, kahveye bakıyor, 20 tl.
bunları yazayım da sonra herkes ayrı ayrı soruyor.:kedi:
bugun zeynepe gittim herkesle ayni seyleri soyledi daha once hic fal baktirmsmis biri icin uygun tek seferde ogren tamam ama ben farkli birsey ogrenmedigim iicin 70 liram bosa gitti diyebilirim yalniz yanlis anlasilmasin kadin gercekten iyi verdigi harfler falan tam adres bile veriyor semt direk soyluyor
arkadaşlar ben dün şaşkınbakkal symbol cafede osman bey'e fal baktırdım geçmişle ve bugünle ilgili hiç bişey söylemedi sadece benim kişiliğim hakkında ve gelecek hakkında bi kaç şey söyledi falı çok kısa sürüyor beni tatmin etmedi 2.kez osman bey'e fal baktırmayı düşünmüyorum gelecekle ilgili söylediklerininde ne kadar tutarlı olduğunu zaman gösterecek yakın tarihler verdi çıkarsa sizlerle paylaşırım ama ben memnun kalmadım bu arada orda metin bey var çok dikkatimi çekti çok iyi fal baktığından bahsettiler ve en çok onu bekleyen müşteri vardı vaktim olmadığı için saatlerce beklemek istemedim özel senanslar varmış!(bunuda ilk defa duyuyorum) ücreti 50 ile 150 tl arasında değişiyomuş müşterilerden biri teklif etti ama metin bey çok bekleyen var sizi alamam dedi ve kabul etmedi bir dahaki sefere metin bey veya levent beye fal baktırcam kısacası osman beyi tavsiye etmiyorum sizlere kahve ücretide 17,5 tl bilgilerinize :)
arkadaslar leventin baktigi fal cikyior yvas yavas....ben suanda okuorum ama is ariodum ek olarak hani kendi harcligimi cikartmak icin felan.levent calismak istedigimi bilmisti zaten bunun üstüne bide sen bi ise giriceksin.böyle sosyal bir ortamda dedi.cok insan var dedi,
dün gittim dilekcemi verdim.adam bugün beni ise aldi agustosun ortasina dogru baslayabilirsin islemler hallolunca dedi.$ok oldum.akannehir
ve leventin bahsettigi gibi cok insanin bulundugu bir ortamohaoldumsmile