Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okurken aklımdan geçiyordu ayhan'a git die söyleyim diyordum ki sen yazmışsın. bence ayhan'ı dene, adamın söylediklerini ben aynen yaşamıştım yani ortada bahsettiği kişi durumlar vs yokken dediği tarihte yaşamıştım. kuzenimin evleneceğini de bilmişti. dene derim.
bir de şu bursalı su falına bakan medyum mazlum'un izini bulmuş arkadaşım. isim misim ne varsa veriyor. 3 ismi de arka arkaya sıralamıştı bana isimlerden biri de ışık. atsa da tutturamaz. bir arkadaşımın ismini verdi direk bu sana evlenme teklifi edecek dedi. yok artık arkadaşım o benim dedim ve bir kaç ay sonra imkansızken çocuk evlenme teklifi etti. bişeylerle konuşuyor zaten o. eylül'de bi arkadaşım çağırmış, olursa seni de götürürüm.
merhaba alevko,
izmitte kime fal baktırdın acaba?
güler diye bir kadına canım
bana çok saçmaladı %90 yanlıştı falı ama ablama dediklerinin tek tek çıktığına şahit oluyorum
ben de sonunda Levent'e gittim. Çok kısa baktı ama 5 dak. falan sürdü. Güzel şeyler söyledi ama çok kısaydı yaaa offff
arkadaslar leventin baktigi fal cikyior yvas yavas....ben suanda okuorum ama is ariodum ek olarak hani kendi harcligimi cikartmak icin felan.levent calismak istedigimi bilmisti zaten bunun üstüne bide sen bi ise giriceksin.böyle sosyal bir ortamda dedi.cok insan var dedi,
dün gittim dilekcemi verdim.adam bugün beni ise aldi agustosun ortasina dogru baslayabilirsin islemler hallolunca dedi.$ok oldum.akannehir
ve leventin bahsettigi gibi cok insanin bulundugu bir ortamohaoldumsmile
okurken aklımdan geçiyordu ayhan'a git die söyleyim diyordum ki sen yazmışsın. bence ayhan'ı dene, adamın söylediklerini ben aynen yaşamıştım yani ortada bahsettiği kişi durumlar vs yokken dediği tarihte yaşamıştım. kuzenimin evleneceğini de bilmişti. dene derim.
bir de şu bursalı su falına bakan medyum mazlum'un izini bulmuş arkadaşım. isim misim ne varsa veriyor. 3 ismi de arka arkaya sıralamıştı bana isimlerden biri de ışık. atsa da tutturamaz. bir arkadaşımın ismini verdi direk bu sana evlenme teklifi edecek dedi. yok artık arkadaşım o benim dedim ve bir kaç ay sonra imkansızken çocuk evlenme teklifi etti. bişeylerle konuşuyor zaten o. eylül'de bi arkadaşım çağırmış, olursa seni de götürürüm.
hayırlı olsun yeni işin honey88.iş çok önemli bu devirde.aşk güzelde karın doyurmuyor kaydirigubbakcemile5
Katre82 ayhan'la medyum mazlum'u nasıl buluruz ?
honey canım çok sevindim hem senin adına hem de kendi adıma :kedi:
işe girmene çok sevindim kutluyorum hakkında hayırlı bir yer olur inşallah
bunun yanında leventin dediklerinin çıkması da güzel olurdu herkes pazartesini gösteriyor umarım olur
merhaba alevko,
izmitte kime fal baktırdın acaba?
güler diye bir kadına canım
bana çok saçmaladı %90 yanlıştı falı ama ablama dediklerinin tek tek çıktığına şahit oluyorum
Bu İzmit'deeki Güler ruhsatlı, kendi ofisinde fal bakan Güler mi? Ben de ona gitmiştim söylediklinden birkaçı tuttu ama çoğunu sallamıştı ve çok kısa sürede bakıyor .Pazartesi günü Gül'e gidicem umarım ondan memnun kalırım...
katre bahar ay sonuna kadar yokmuş
ya kızlar allah aşkına biri falıma baktı da çıktı deyin ya
katre bahar ay sonuna kadar yokmuş
ya kızlar allah aşkına biri falıma baktı da çıktı deyin ya
Katre82 ayhan'la medyum mazlum'u nasıl buluruz ?