ya bendim soran. Numarasını biliyor musunuz? Biraz pahalıymış ama baktıranların hepsi onu arıyor ama kayıp.
numarası yokk maalesef bende ama arkadaşlarıma sorarımm bulabılırsemm solerım sana ..100 tl bakıomuşş sanırım yanlış bılmıosam..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bendim soran. Numarasını biliyor musunuz? Biraz pahalıymış ama baktıranların hepsi onu arıyor ama kayıp.
kızlar bugün sonunda levente gittim. bana kalırsa orta şeker. özellikle avrupa yakasından anadolu yakasına geçmeme değmedi yani. evli olduğumu bile bilemedi. ama onun dışındaki yorumları gayet mantıklıydı. tekrar baktırmayı düşünmem. bu arada boşanmam için kasıma dedi. bu ara herkes aynı şeyi söylüyor ama ben hiç ihtimal vermiyorum. davamız var o zamana belki ondan diyorum yok dişyorlar boşanma olacak. bu arada bana bu işin biteceğini bir levent, bir tarık birde meleklerdeki kerim dedi. onun dışında herkes bitmeyecek diyor. göreceğiz bakalım. ama boşuna gitmişim onun yerine taksimdekilerden birine gitsem daha iyiydi. bu scakta bayıldığımla kaldım
hadi ya şaşırdım ben de leventi test etmek için pek çok kişiyi götürdüm boşanmış olanların boşandığını kimin başından yüzük geçtiğini falan söyledi ilginç
bu arada osmanı da öğrenmiş olduk ama metini hiç duymadım ben
ben çok çok iyi birini istiyorum böyle isim cisim herşeyi bilsin
gelecek bilmese de olur ama şu anı çok iyi bilsin çünkü şu anki durumla ilgili bilgi edinirsem gerisini kendim halledecem
var mı öyle bildiğiniz isimleri takır takır sayan duyguları düşünceleri iyi değerlendiren biri
yok bana bir şey demedi. eşimin genel özelliklerini, ilişki sırasındaki tutumunu filan bildi. 1.5 senedir aranmız kötü tam olarak hayatında değil ama bu adam snei çok sevmiş sonuna kadar seninle olmak istemiş filanda dedi. doğru insnala şubat gibi tanışamcakmışım tek nikahım olacakmış oğlum olacakmış v.s v.s dedi. bu doğru insan diye kastettiği kişiyle eşimin burcu aynı. sonra eşimin saymadığı bir kaç özelliğini saydı acaba dedim yanlış aktarıyor olabilir mi sonra an harfiyle bitecek bu kişinin adı dedi. eşimde ne a ne n harfi yok. ben evli olduğumu söyleyince evli olduğunu düşünmemdim ama nişan söz gibi bir şey geçti içimden dedi. sizi bir kadın ayırmış diye her zamanki gibi şeyleri söyledi sonrasında da. birde ben kpss girdim. ne hikmetse şu sıra gittiğim falcıların hiç biri bu konuya girmiyor sinirim bozuluyor valla. ben sorunca onunla alakalı bir iş çıkıyor anlamadım hiç. bir dilek birde pelin sınavla alakalı bir iş demişti daha sınava girmeden. açıkçası levente bir daha gitmeyi düşünmüyorum.
inanmıyorum resmen şok oldum
levent bana ilk gittiğimde bu çocukla 2 ay sonra barışcaksınız demişti(şimdi verdiği tarihle uyuyor) ama tekrar kavga edeceksiniz ayrılacaksınız dedi sonra birini tarif etti bu kişi anla bitecek dedi su tarihlerde hayatına girecek dedi karakterini tarif etti
o kişi hayatıma girmedi 2. ve 3. gidişimde de şu anki kişinin karakteri olarak anllattı bu kişiyle evleneceksin dedi ama yinede biriyle tanışcaksın dedi yalnız bu anla bitecek olayını bana en son 10 falcı dedi
valla taksime gidip bütün falcılara fal baktır deseniz daha iyi of cok kötü vaziiyetteyim kızlar çok büyük bir hata yaptım ve gerçekten hata olduğuna emin olursam durumu düzeltmeye çalışcam ama şu an çok ortadayım
zerrinden ben bahsettim araştırmalarımda rastlamıştım neresi bu narçıl cafe
modadaymış isim veriyormuş ama havada kalıyormuş öyle demiş biri
tamam işte onun da anadolu tarafı var gecen kadıköyde gördüm
tamam işte onun da anadolu tarafı var gecen kadıköyde gördüm