Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kürşatın ismini duydum ama falı ile ilgili bir bilgim yok, onu ben de merak ediyorum.
ritacılaar ritadan haber var mı?
sanırım ben yarın symbol levente gideceğim bir aksilik çıkmazsa. izin günü çarşambaydı onun de mi? cafeyi arıyorum paso meşgul
şenayla arzuya baktıran oldumu hiçç tawsıe etmştimm ben...buarada cezmiyi sormustu bi arkadaş en son duyduguma gore o şirinewlerde diil ataköyde ewde bakıomuşşş..
Kizlar melekler kahvesi Zelis Hanim Ve Sengül Hanim süper bakiyor ben 4 senedir baktiriyorun her sey cikiyor Bilgilerinize....
Rica etsem Rita'nın telefon numarasını verebilir misin? Randevu alabilirsem gitmek istiyorum (tabi eve gitmeyi cesaret edebiirsem, cafe gibi bir yerde baksa daha iyi olurdu... )
canım bende rita nın no su yok. ben gidenlerin yorumuna göre karar vereceğim. o yüzden almadım no sunu ama topicteki arkadaşların çoğu aldı no sunu. sana yardımcı olacaklardır.
bir de levet'e baktıran arkadaşlara soruyorum yarın akşamüstü gitsem çok mu beklerim?