- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
ben de salagım bunla evleneceksin diyene de ama ben tam emin değilim diyorum evlenmeyeceksin diyene sinir oluyorum ne istediği ben de bilmiyorum ki
kaydirigubbakcemile3
Ayy aynı benn...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de salagım bunla evleneceksin diyene de ama ben tam emin değilim diyorum evlenmeyeceksin diyene sinir oluyorum ne istediği ben de bilmiyorum ki
levent çarşamba günleri çalışmıyor değil mi?
katre ben dün yine levente gittim eyvahedigeldismile:kedi:
üzgünüm ama cumartesi o kadın çok sinirlerimi bozdu çünkü ayrıca falı defalarca dinledim ve asdlında hiçbirşey bilemediğini gördüm
ben de dün tekrar levente gittim
ablamın falını %100 tutturdu geçmişi şu anı gelecek için de diğer falcılarla aynı sonuç
bana gelince bu kadar olmaz 2 hafta önce gitmiştim bir olay için 3 hafta sonra olacak demişti şimdi de 1 hafta sonra olcak dedi yani zamanı bile aynı verdi sonuç olarak da aynısını verdi hatta oyleki ya senin boşuna aşkla ilgili fal baktırmana gerek yok dedi ya levent yapma dedim hayatımda başka problem yok ki zaten
ama gercekten de baktırmamam gerektiğini düşünüyorum iyi söyleyenler aynı sonucu veriyor kötü söyleyenlere de moralim bozulup iyi birini bulup rahatlayana kadar yine fal baktırıyorum en iyisi bırakmak
bir de oradaki kızlar osman dedi onu da denemek lazım aslında
osmani bende duymadim.kürsati bilen varmi peki?o gün ordaydi kendisini gördüm.ama nasil baktigini bilmiyorum
ee burmilla dilekin sana söylediği yeni işe başladınmı nasıl gidiyor
dilekin tarihleri rötarlı da olsa dedikleri oluyor sanki ne dersiniz kızlar
ritacılaar ritadan haber var mı?
sanırım ben yarın symbol levente gideceğim bir aksilik çıkmazsa. izin günü çarşambaydı onun de mi? cafeyi arıyorum paso meşgul
alevkusummm...:ecrin_bebek: bana demistiki bi ise giriceksin ama gecici olucak dedi.. evet 5 gün calıstım o iste cıktım guclubacismile asıl kalıcı isin eylülde olucak dedi... gecici olcana inanmıodum yaaa cıktım istennn.. onemli darbesi hala gelmedi gelmicekte sanırım...ama yinede ben gidicem bi ara onaa...uzun zaman olduu..