Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zerrin sadece cumartesi orada oluyormuş
ne yapoacaksın alevko, cumartesiyi mi bekleyeceksin?
yok cumartesi müsait değilim pazar kalkıp taksime gidecem heralde
inşallah gittiğin falcı aradığın cevapları verir ama pazar taksimdekiler çok kalabalık oluyor pek ilgilenmeyebilirler
biliyorum aslında ay ne bilim belkide gitmem şu katrenin ayhanı mı arasam katre yardım et:gitme:
gitmeden durabiliyorsan en güzeli gitmemek
armağan içinde hatırladığım iki şey var biri hemen aynı gün oldu
ikincisi de aklımda olan birşeydi verdiği tarihten 6 ay sonra falan oldu
başka ne dediğini hiç hatırlamaıyorum
biliyorum aslında ay ne bilim belkide gitmem şu katrenin ayhanı mı arasam katre yardım et:gitme:
okurken aklımdan geçiyordu ayhan'a git die söyleyim diyordum ki sen yazmışsın. bence ayhan'ı dene, adamın söylediklerini ben aynen yaşamıştım yani ortada bahsettiği kişi durumlar vs yokken dediği tarihte yaşamıştım. kuzenimin evleneceğini de bilmişti. dene derim.
bir de şu bursalı su falına bakan medyum mazlum'un izini bulmuş arkadaşım. isim misim ne varsa veriyor. 3 ismi de arka arkaya sıralamıştı bana isimlerden biri de ışık. atsa da tutturamaz. bir arkadaşımın ismini verdi direk bu sana evlenme teklifi edecek dedi. yok artık arkadaşım o benim dedim ve bir kaç ay sonra imkansızken çocuk evlenme teklifi etti. bişeylerle konuşuyor zaten o. eylül'de bi arkadaşım çağırmış, olursa seni de götürürüm.
tamam canım gideriz
ne diyecem levent sana da an isminde olacak demiş miydi
yok serkan demişti.
ben çok çok iyi birini istiyorum böyle isim cisim herşeyi bilsin
gelecek bilmese de olur ama şu anı çok iyi bilsin çünkü şu anki durumla ilgili bilgi edinirsem gerisini kendim halledecem
var mı öyle bildiğiniz isimleri takır takır sayan duyguları düşünceleri iyi değerlendiren biri