işte yeni biri daha ilk mesajı ve bu cafeden bahsediyor yönetim lütfen bu arkadaşlara önlem alın bu arkadaşlar gün geçtikçe çete gibi çoğalıyorlar ve bizim canımızı sıkıyorlar.
hem bu arada yeni girenlerin söz hakkı yokmu bu forum sitesinde...ister yeni olur isterse eski...sizenee...yönetime şikayetini belirtene kadar uslubunuzu değiştirin...tabii bunuda anlayacak kapasiteniz varsa....
bu yazımın arkasından istediğinizi yazın....bir daha dönüp okumam bile...ama şunu unutmayınki herkesin bir kalitesi vardır...BUNU İSTER KABUL EDİN İSTERSE NİZ ETMEYİN.
hem bu arada yeni girenlerin söz hakkı yokmu bu forum sitesinde...ister yeni olur isterse eski...sizenee...yönetime şikayetini belirtene kadar uslubunuzu değiştirin...tabii bunuda anlayacak kapasiteniz varsa....
bu yazımın arkasından istediğinizi yazın....bir daha dönüp okumam bile...ama şunu unutmayınki herkesin bir kalitesi vardır...BUNU İSTER KABUL EDİN İSTERSE NİZ ETMEYİN.
Doğum haritamı yıllar önce Taksim'de çıkartırıp yorumlatmıştım. O zaman konuşmalarını kasete de kaydetmişti. Kaseti kaybettim yıllar önce, söylediklerini de hatırlamıyorum. Sanki o an çok fazla etkilenmemiştim. Bir de ünlü astrolog Susan Miller'in astroloji kitabını satın almıştım. Ücretsiz doğum haritamı da yorumsuz çıkardılar. Zaten kitaba bakıp doğum ahritanı az çok yorumlayabiliyorsun.
2. isim olarak tavsiye edebileceğim isim Oğuzhan Ceyhan. İnternetten yorumlarını takip ediyorum. Baktıran birkaç ünlüyle ilgili bilgi var. Filiz Özkol'da var bilmiyorum inceledin mi?
Ay çok ayıp oluyo canım ama dedigin gibi Oğuzhan Ceyhan çok iyi gibi gözüküyo ama nasıl ulaşılır ona bulamadım ?? sende varmı adresi telefonu felan ??kaydirigubbakcemile2
bu uslüpla yazmanız gereksiz olmuş. benim sürekli gittiğim dedikleri birebir çıkan falcımla tamamen zıt şeyler söyledi. ben beğenmedim bu kadar basit. size çıkmış olabilir. falların hepsi masal zaten masal dinliyoruz biz de. geleceği tek ama tek bilenin allah olduğu aşikar, bu kadar iddialı olacak bir şey göremiyorum. çok daha iyilerini gördüm o kadar. kimi nasıl yönlendirebileceğimi gayet iyi bilirim ne soracağımı da.
"anlattığım gibi bişeye ihtiyacınız varsa bunlara gidin ama yok ben kandırılmak masal dinlemek istiyorum diyosanız öyle kişilere gidin. onu belirleyin.ben mutlu oluyim die bana bişiler söyleyen insanları aramıyorum bana net şeyler söylicek ve bunu yaşicağım kişilere ihtiyacım var."
daha saygılı olun lütfen.
Bu gül hanım nerdeymiş o kadar çok şey okudumki beynim karıştısempatiksalakcinni
arkadaşlar paylaşıma geri dönecek olursak şu ana kadar gittiğim falcılar arasında bana en çok çıkan tahminleri en çok tutan angels burcu oldu.
arkadaşlar paylaşıma geri dönecek olursak şu ana kadar gittiğim falcılar arasında bana en çok çıkan tahminleri en çok tutan angels burcu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?