Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar gecen bir medyumun yazılarını okudum
diyor ki insanlar fal baktırınca güzel şeyler duymak isterler bu nedenle falcılar güzel şeyler söyler ve insanlar bunların olacaklarına inanarak hayatlarını bu şekilde yönlendirirler(yani bir nevi secret gibi birşey) ve olunca da o falcının bağımlısı olurlar
kötü birşey duyduklarında ise falcı falcı gezerler ta ki bekledikleri şeyi duyana kadar diyor
sanırım doğru bu bir bakıma
selam...
en son arkadaşım Burcu ya gittmişti...onun duymak istediği şeyleri söylememiş..ama verdiği tarihte söylediği olay aynen gerçekleşmiş...
arkadaşım isteği olmadı...ama Burcu nun yeteneği konusu:)
burcuyu çok sevmiştim, çok pozitifti. tam olarak istediğim şeyleri söylememişti ama güzel şeyler söylemişti. temmuz dedi hala bekliyorum. soylediklerinin biri olsun bari.
Bu angel cafe burcu nerede acaba?
kur-an ı kerim le bakılıyor. ve bundan çok büyük paralar isteyenler var..arkadaşlar
yıldızname hiç baktırdınız mı? nasıl bir şey olacak denilen şeyler çıktı mı?
burcuyu çok sevmiştim, çok pozitifti. tam olarak istediğim şeyleri söylememişti ama güzel şeyler söylemişti. temmuz dedi hala bekliyorum. soylediklerinin biri olsun bari.
size temmmuz bitmeden olucak olan her ne ise olursa,bende gidicem burcu ya merak ettim bu kadar tavsiye vereni görünce..:)