şunuda söylemeliyimki falcıyı siz yönlendirirsiniz ben özellikle burada mullaya tarotunda istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz diye belirtiyorum isterseniz bütün desteyi sorun cvp verir.falı kısa tutmanız yada uzatmanız size kalmış.sorulan sorulara göre yanıtlar verir ayrıca.masal anlatan bi adam değil net şeyler söyler ve öyle olduğunu görürsünüz.mullaya ilk defa geçen sene ağustosta gittim ilk baktığı falda ne dediyse sonrakilerde de aynı şeyleri söyledi ilknde dediklerinin vadesi bile daha şimdi gelmişken bunları yaşamam imkansız görünürdü ama haklıymış diyebiliyorum bana haziran 2010 derdi yok canım daha neler derdim bundan 10ay önce hayaldi ve dedikleri aynen öyle oldu.ben artık zaten ona telefon açıp soruyorum bana akşam bakım yaparmısın diyorum şöle sıkıntım var böyle bişi var ne zaman çözülür diyorum bana ne kadar beklemem gerektiğini yada neyin ne zaman nasıl sonuçlancağını söylüo.o yüzden fal baktırdığınız kişiyle aranızdaki iletişim tamamen sizinle ilgili bişi..
Aynı şekilde tavsiye verdiğim seyhan ablam içinde bu geçerli onun bakımı mulladan daha farklı ama bana kısa 10dakka bakım yapıp ücret almadığı zamanlarda oluo beni sevdiğinden sıkıntımı gördüğünden.herşey fal değil güvenceğiniz kişiyi bu konuda bulduğunuzda size daha farklı davranıolar. Mullada öyle bana kızar bağırır çağırır sana söylüyorum bu böyle olucak der alır destesini çeker 3kart kendisi okur dualarını söyler bu adam şöle bi durumda şöle düşünüo daha bekliceksin ne yaparsan yap böyle olucak der. çok güvenir kendisine ve dedikleri şaşmadı.bu gücü nerden buluyor diye irdelediğim çok oldu.
Ben sizin kadar en az 5yıldır çok fal baktırdım çok insan tanıdım.kendimde 15yıldır kağıt falı bakıyorum. Zaten kendimde bazı şeyleri görebiliyorum.falcı olmak gibi bi derdim yok.ama insan kendisine bakmayı biraz abartabiliyor yada acaba yanlış mı yoruyorum diye ister istemez düşünüyor.o yüzden bir başkasının objektif görüşüne ihtiyaç duyuyorum ve bana saçmalicak birileri gerekli değil o yüzden de size ona göre tavsiye veriyorum. Ihtiyacınız olan şey ne?anlattığım gibi bişeye ihtiyacınız varsa bunlara gidin ama yok ben kandırılmak masal dinlemek istiyorum diyosanız öyle kişilere gidin. Onu belirleyin.ben mutlu oluyim die bana bişiler söyleyen insanları aramıyorum bana net şeyler söylicek ve bunu yaşicağım kişilere ihtiyacım var.
Bu söylediğim insanlar paragöz değiller siz mutlu olun diye konuşmuolar..aklınızda bulunsun.
geçen hafta bakırköydeki cafeye gittim fakat seyhan hanım yoktu.kendisine nasıl ulaşabiliris acaba..birde mulla ya nasıl ulaşırıs.