Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadıköy Pilav cafe'de... Namını iyi duydunuz inşallah:) Var mı baktıran tanıdığınız?
kontessa bahsettiğin mulla ve seyhanın numaraları varsa paylaşır mısın?merak ettim.
kafenin sahibi abla mı acaba biriz hanım. onlar iki kardeşler çünkü orada bakarlar.ama bunun dışında birini mi aldılar kafeye merak ettim şimdi.
kafenın sahıbı degıl..oncede Angels cafede çalışıyormus.. Bır suredır pılav cafede.. sız baktırmıs mıydınız?
ben 2 ay kadar önce gitmiştim.bi değişiklik olmadıysa haala ordadır heralde.
zerrin hanım okudğum okulu oturduğum yeri falan herşeyi söyledi
bayaa isim falanda söyledi ama söyledikleri genelde havada kalıyo
yani şunu tanıyomusun bunu tanıyomusun diyo evet tanıyorum ama o kadar
başka bişey anlatmadı isim sayıp durdu:)
çok tatmin edememişti beni yani açıkçası.
ama çok sevdim çok tatlı bi kadın.
size söyledikleri çıkmışmıydı?
diyorum size bakırköy seyhan ablam bi tanedir ikinciside mulla . ben onların dediklerinin çıkmadığı bilemedikleri zamanı görmedim.birebir yaşadım. ayrıca geçmişi bilmeleri mesele değil geleceğe dair yapılan tahminlerin olması mühim.beni dikkate alın ve gidin.memnun kalcağınıza eminim.
nasıldı katre biraz anlatır mısın.birde senden burcuyla ilgili yorum isteyecektim.onun falıyla ilgili gelişmeler var mı?
bu arada binnur a baktıran çoktu sanırım. geçmiş sayfaları tarıyorum bulamadım bir türlü. dedikleri çıktı diyen var mı aramızda binnur için?
kızlar nihayet bugün gül.e gittim. gerçekten tüylerim diken diken oldu:S harf falan deil direk isimler söyledi ve geçmişle ilgili sadece benim bildiğim çok ayrıntı olayları söyledi bana.. şuanla ilgili de bildi. geleceği de bekleyip görecem. ben etkilendim walla, isteyen denesin derim, bunca deneyimime dayanarak pişman olcağınızı sanmam.. ama gidecekler için baya bekledim ben randevu alın kesinlikle..
evet cnm ben binnura cok baktırım..genel yorum yapar ama sordugun sorulara cevapları cıkar..olucak der yada olmıcak..yada soyle olur ..hakikaten oluyor..sezileri kuvvetlıdır..sımıye kadar cıktı..
ben emıne akkaya ve tasulayı da cok tutarım
zaman zaman majestık tekı emre de 12 den vurmustur..şok geçirtur bazen verdıgı tarıhler gunu gune cıkar..bazen de olmaz..ama genelde o da ıyıdır..
mulla yı merak etım cokmu ıyı yoksa vasatmı anlamadım..yorumlar farklı mesela KONTES sana dedıgı neler cıktı.. cok ıyı demıssın??merak edıyorum gıtmeye degermı*?
mulla ile ilgili daha nokta atışı yapan falcıar gördüm. yani detay yoktu, çok mutlu bir geleceğin olacak vb gibi şeyler söyledi. çok klasik geldi. burcu temmuz dedi daha temmuz bitmeden bir yorum yapamayacağım. geçsin bakalım bir temmuz anlatırım
ayrıca inci kafe binnur a gittim, o da çok sıradandı.
keyifsizim...:1ninca: