Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili elmakurdumusun banada bağcılardaki falcının numarısını verirmisin?şu aralar çok ihtiyacımız var.gittikten sonra yorumlarımı yazacağım.şimdiden teşekkürler
elmakurdumsun banada nilüfer hnm numarasını gönderebilir misin yeni üye olduğum için özel msj atamıyorum. şimdiden çok teşekkür ederim.
yerimseni
arkadaşlar nolur biri bana nilüfer hanımın telefonunu atsın nolur ..
selam kızlar, kaç gündür girip yorum yazmadım. ama sizin yazdıklarınızı hepsini okudum :)))
ben fala tövbe ettim inşallah tutarım.
ortalıkta pek çok kimse gül de gül demeye başlamış. kimiside reklam amaçlı. bende güle gittim. beni şaşırtacak tek şey eşimin adını bilmesi oldu. onuda 3 harflileri sayesinde bildi. diğer dediği şeyler bana fal bakan bazı kişilerin dediği şeylere benzer. zaman olarak bana uzunca bir zaman verdi. bu yıl sonuna kadar. dediği çıkar mı bilemiyorum, ama ben acaba mı diye beklemeyeceğim.
alevko tatlım senin dilek maceranıda okudum diğer topicteki. çok fena olmuş be güzelim. anca bu kadar atmasyon fal olurmuş.
burdan gidenler oldu, bende gittim, memnun kalmışsın sanırım önerdiğine göre. kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar nolur biri bana nilüfer hanımın telefonunu atsın nolur ..
ya sorma banada öyle geldi
peki size çok mükemmel çocuk da demiş miydi bana bunu diyen ilk falcı dilekti
yalnız bana hepsi son 2 aydaki yaklaşık 8 falcı gelecek dedi
7si ama geldiğinde sen istemeyeceksin derken dilek ben hissediyorum ki tereddüt yaşayıp kabul edeceksin tereddütün sebebi de bu olacak dedi ama bir de gerçekler var ki ben asla bu tereddütü yaşamadım yaşamam da yani 8 de 8i de bilmiyor bu işi
burda gülün cinleri olduğunu söylemişsiniz delikafadulden cinlerinin olduğunu kendisi mi söyledi ki? çok ilginç.
hangi topic bu