- 2 Haziran 2010
- 84
- 0
evet bende kendi tecrübelerimi aktarıyım
bugün önce
sini mantı : elif : kararsızım bazı şeyleri bildi ama çok soru sordu ileri yönelik tarihler verde çıkarsa yazarım.
kadıköy kadınlar kahvesi : ışıl (travestli) : BERBAT!! öncelikle çok garip hareket ediyo başka yere bakarak konuşuyo zaten kahveye bakmadı bile . çok saçma şeyler söledi mesela 1türkçe bilmeyen biriyle evleniceksin ama merak etme müslüman olucak dedi(ben hristiyanım!) 2yurtdışında gidiceğim okul için istediğim ülkeye kesinlikle gidemiycemi söledi sebebide para olucakmış (okulun parası çoktan ödendi) hemde babam ödiycekmiş parasını !(babamla 10yıla aşkın görüşmüyoruz) bunun gibi çok tutarsız şeyler söledi ama okadar inandırıcı konuştuki bi an etkilendim ama hiç bişey bilmedi berbat dememin sebebi ben denizle görüşmeye gittim ordaki kadında tamam kahvenizi için geliyo dedi ama ışıl geldi çıkarken öğrendimki bugün ilk günüymüş! izmirden gelmiş tanıyanınız varmı ?
3 angels cafe : burcu : çok tatlı bi kız ama çok az şey bildi sadece moral verdi diyebilirim çok genel konuştu önün açık şansın açık falan gibi
kadıköy kadınlar kahvesi demişsin burası modadaki yer mi? orada sadece sema hanım var, aynı yerden bahsediyorsak yeni birileri mi geldi acaba, ayrıca ışıl denen kişi harbiden sallamış kimse gitmesin bari klava: