Bakırköy İstanbul Caddesinde Porple Cafe de Gül isimli bir bayan var. mutlaka gidin. tanımanızda fayda var
Arkadaşlar herkese merhaba,
Gördüğünüz gibi Kadınlar Klübüne yeni üye oldum,sitede üye çok sevdiğim bir arkadaşım sayesinde birkaç gündür yazışmalarınızı takip ediyorum.
Falla ilgili enteresan yorumlarınızı birer birer okudum.Bence hepsinde bir sürü öğrenecek detay ve değerli yorum var.
Bu konuyla ilgili kişisel deneyimimi paylaşmak istedim:
2006 dan beri eski eşimle ilgili bir sorun yüzünden zaman zaman hatta düzenli olarak fal baktırdım.Şu an sorun kalmadı ama önceleri gırgırına başlayan fal macerası tabii zamanla alışkanlığa dönüştü.Daha önce sinema,konser,spora zaman ayıran ben,fallara dalıp 1-2 sene bu işten cidden zarar gördüm.(maddi ve manevi)
Evet falcılar birçok şeyi tutturuyorlar,evet hemen hemen hepsinin geçmişle ilgili oldukça önemli tespitleri var,ama geleceği bire bir bilene hiç rastlamadım.
Kısa dönem belki çıkan bişeyler oluyor ama 100% bilen bence yok.
Fal baktırmak insana günlük meşgale oluyor ama gerçekten fallarla ilgili pozitif ne gördüğümü sorarsanız:
muhattablarımızın o dönem bizimle ilgili düşünceleri ve başka kişilerle olan ilgi veya beraberlikleri,diyebilirim.Hoşlandığımız kişinin yada erkek arkadaşımızın yanında birisi var mı,bizimle ilgili ciddi bir düşüncesi var mı,vs..genelde fallarda çıkıyor.
Yani şu anla ilgili sorularımız varsa fal tatmin edici olabiliyor.Ama gelecek yok...
Çok uzun yazdım,sıkıcı gelebilir,ben de Gül'ün müşterisiyim fakat onunla ilgili şunu söylemek lazım,kendisinin falı çıkıyor mu bilen yok,sebebi de bana söylediği kadarıyla Almanyadan Türkiyeye yeni gelmiş olması...ben de sonuç bekleyenlerdenim.
Onun dışında merak eden varsa tecrübe ettiğim ve bugünü iyi bilen falcılar bence şöyle:
Bakırköy DEJAVU cafede Nagehan,Taksim Sembol'de Bora,Taksim Bir Melek te Sevgi ve Rahşan diyebilirim.
Gül için beklemedeyim,bugün ve dünü süper biliyor ama düşünce mi okuyor,yoksa 3 harfli arkadaşlarıyla mı irtibatta anlamadım.O yüzden referans olamıyorum,tek bildiğim fal bahane,biz herşeyi bilsek te kabul etmekten kaçıyoruz...
Herkese sevgiler ve bol şans!