- 20 Ocak 2008
- 20
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu bana enteresan geldi.peki bakımı nasıl yapıyorlar ve ücret nedir? kafe profili olarak iyi hazırlanmış görünüyorlar:)
bütün fallar yalan oldu arkadaşlar. gittiğim bütün falcıların ortak söylediği birşey vardı. olmayacağı kesinleşti. çok üzgünüm. fallar çıkmadığı için değil istediğim olmadığı için.
kontessa, o kadar falcıya gitmişsin, herşeyi biliyor dediklerin de olmuş ama hala başka falcılar arıyorsun. ben söyledikleri çıkan birini bulsam başkasına gitmezdim sanırım. merak ettim, sen de fal bakıyor musun? özel bir merak olmalı senin için.
elifi tanımıyorum canım. özelden mesaj atamıyorum ama ben bi vildanla konuşayım. buralardaysa buluşacağımız zaman sana da haber veririm birlikte gideriz olur mu? genelde taksimde oluyor. sen hangi taraftasın, taksime gelmen mümkün olur mu?Vildanın telefonunu bana özelden atarmısın ayrıca elif varmış eskiden o kadın tanıdıklarına bakıyormuş artık evdeymiş tanıyorsan birlikte baktıralım mı
aytenveyger ve zehraergin başka yerlerde de fal baktırdınız mı? diğer deneyimlerinizi de paylaşır mısınız bizimle. bunlar forumdaki ilk mesajlarınız ve mu cafe ile ilgili. diğer deneyimlerinizi de bekliyorum.
merhaba ıvcrzd....
fal hakkında konuşmak gerekirse kadıköyde gittiğim yerlerin içinde nostredamus, limoncafe ve özel olarakta gittiğim bir bayan vardı...kendisi izimirliydi..katina falına bakardı..izmir büyücüleri diye geçer bu falın diğer bir adı...fakat size anlatmak istediğim şu: kalite ve kesinlilik istiyorsanız ben MU CAFEDEN bahsettim...zehra hanımın yollamış olduğu mailide okudum.sanırım oda benle aynı düşüncelerde....
Bu kulübe daha yeni üye oldum...herkese merhaba...forumdaki yazılarınızı okudum ama en ilginç falı kadıköyde bir cafede yaşadım arkadaşlar....daha henüz çok yeni açılmış olan bu fal evi müthiş...MU CAFE adı....İstanbulda bir sürü yerde fal baktırdım....taksimden tutunda bakırköyde ve kadıköyün her yerinde....fakat bu baktırdığım fallar bana hiç inandırıcı gelmediği gibi hepside aynı şeyleri söylüyorlardı...birgün kadıköyde dolaşıyordum ...bu cafe dikkatimi çekti...adıda çok değişikti...MU CAFE..first class bir cafe olduğu dışardan belli oluyordu..içeri girdim ve ilginin bu kadar hoş olablileceğini tahmin edemezdim..fallar hakkında bilgi verdiler...bugüne kadar adlarını dahi hiç duymadığım fallardı bunlar...neyse SEMENDER adında bir fala girdim...bakan bir beydi...ilk başta tereddüt ettim baktırmaya ama sonra karar verip odasına çıktım....mekan o kadar güzelki arkadaşlar...her falcının kendine ait odası var..ve her yer tertemiz ve renkli...bu beni mutlu etti...falıma bakan kişi ARSLAN BEY adında kendinden emin ve pozitif bir insan duruyordu karşımda...yarım saatlik seansın 1.5 saat süreceğini önceden söyleselerdi inanmazdım...vaktin nasıl geçtiğini anlamadım..buraya gidin arkadaşlar..ne demek istediğimi anlayacaksınız...
MU CAFE....(Balıkçılar sokağında mıgrosun karşı sokağında)
yaa ben buraya gitmek istiyorumda hakikaten fiyat nedir bence kadıköyde olduğu için 20-25 gibi bir fiyatı vardır diye düşünüyorumama 50 falan olmasında:)çıkmazsa acırız.lütfen detaylı bilgi ayten hanım