Alevko'ya teşekkür ederim düzeltmiş beni. kaydirigubbakcemile3
Hata bende doğru. Gül'ün savunmaya geçmesinden bahsetmiştim. Ama belirtmedim yazarken.:bbo:
Zaten direkt sizin giriş tarihinize baktım önce. Eğer yeni olsaydı sizden şüphe ederdim.
Canım, bizim arkadaş akıllanmadı. Geçen de mesaj atmış o kadına yine gidelim mi diye...kaydirigubbakcemile3
ya sen ne diyorsun bi ara şöyle diğer topiclerde gezdim narinamıdır nedir bi kadına 300 tl bayılmışlar öleceğim günü söyleyeceğini bilsem vermem ha o kadar parayı bir anda(diyorum çünkü bugune kadar verdiklerimi toplarsan o kadar ediyordur herhalde:mymeka:)
çaresizlik insanı nelere sürüklüyor....insan yapmam dediği şeyleri yapıyor...fala hiç inanmayan ben bu yıl müdavimi oldum...çıkmayınca da üzüldüm...çünkü umutlandım...aslında baştan motive oluyorum terapi gibi geliyor dedim kendi kendime...kendimi kandırmışım...bu fal işi aynı madde bağımlılığı gibi başta bir şey olmaz diyorsun ama bir bakmışsın bağımlısı olmuşsun hayatını ona göre ayarlıyorsun...ve belki de hiç olmayacak şeyler için yüzünde sadece bir tebessüm beliriyor...ama asıl en acısı da umutların boşa çıkınca yüzündeki o küçücük bir tebessümün yerini gözyaşlarının alması...ve bu insana gercekten de çok ama çok koyuyor....
doğru canım son yıllarda sıkıntıdan öyle şeyler yaptım ki artık kimseyi eleştirmiyorum yaptıkları herhangi birşey yüzünden, kimbilir başına neler geldi de bunları yaptı diyorum
ama çok şükür sağlıklıyız işimiz gücümüz var, en önemlisi planlarımız var(böyle zamanlarda onlarda yok oluyor biliyorum ama)
bir kere sevdin madem yine seversin bu sefer daha çok hakeden biri çıkar karşına unutursun bu günlerini ben geçmişe bakıyorum da kimleri unutmuşum varsın falcılar gelecek desin gelmesin , başkası olacak desin olmasın böyle de mutlu olmanın yollarını aramak lazım olan sadece sana oluyor
Neyse yanlış anlaşılma oldu.. Kusura bakma bende hemen kendime aldım.
Sorun yok :))))
smile24
yavru kuşum nasılsın moralin nasıl gel bırak sen de bu illeti
önceki falcılar mayıs haziran temmuz aylarını kullandılar...
şimdi gitsem ağustos eylül....eylülden sonra ekim kasım......
tek olan şey zaman kaybı.....para...aslında bi çok şey....
hayat böyle geçmez ki...günaha da girdim...belki de olacağı varsa da bundan olmaz...
falcılardan medet umuyorum diye...yanlış hatırlamıyorsam
insan ellerini açtığında dua etmek için Allah 'buyur kulum bir emrin mi var dermiş'
istedğim şey hayırlıysa verir zaten güzel Rabbi'm...
Bakırköy İstanbul Caddesinde Porple Cafe de Gül isimli bir bayan var. mutlaka gidin. tanımanızda fayda var
Canım rica ederim umarım memnun kalrsın.Daha sonra burada paylaşım yaparsan çok memnun olurum.
Özeline telefonunu yazdım canım.
İsteyenlere Nilüfer'in numarasını atıcam özelden arkadaşlar.yerimseniben
Bakırköy İstanbul Caddesinde Porple Cafe de Gül isimli bir bayan var. mutlaka gidin. tanımanızda fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?