Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elmira'ya baktırdım ve onu çok da sevdim ama yaşadıklarımın hiçbirini bilemedi, 8-9 ay sonrası için bana bambaşka bir gelecek söyledi, "çıkmadı" demem için o sürenin geçmesi gerekir ama şu anki gidişatı, hayatıma yeni birinin gireceğini filan söylemedi yani şu 1-2 ay içinde yaşadıklarıma dair hiçbir öngörüsü olmadı ki hayatımın akışını değiştiren şeylerdi, detaylar değil. Elanit'e henüz baktırmadım ama baktıracağım bir ara...
valla o kısmı sıkıntı işte 80 liraya bakıo biraz forumu oku bi fikir edin baktıranlar simdilik yorumlarını yazdılar aklına yatarsa baktır az para diil sonucta.. ama simdiki zaman ve gecmiş cok ayrıntılı bakıo tek noktada yanılmadı bende gayb ztn muamma yasayıp görcez...daha önce bi arkadas kesfetmişti saolsun bize o söledi ona cıkmıs dedikleri... hayırlısı olsun senin içinde...
sana tel numarasını atıcam ara konus bankaya para yatırıosun ekran görüntüsünü dekontu mail atıosun o kontrol edio telefonda bakıo biraz pahalı ama bu kdr ayrıntılısını daha önce baktırdıgını sanmıorum genelde herkez memnun gelecek için bişey diyemioruz daha hepimiz beklioruz.. Sakin ol bu forumda hepimiz aynı durumdayız msj atıorum simdi nosunu sana..
Merhaba, kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum; fakat ben elanit'ten gelecekle ilgili çok emin değilim : geçmişle ilgili çoğu şeyi bildi, çoğu diyorum, yanıldıkları oldu. Şu an ve gelecekle ilgili kafamda ne endişe ve soru işareti varsa onları benim kelimelerimle söyledi : yani anlatmak istediğim, aklımdakileri olmuş, olacak ne düşünüyorsam okuyup onları söylüyor. Herkesin istedikleri çıkar umarım, ister söylemiş, ister söylememiş olsun.
Ben galiba dayanamayıp Gül'e baktırcam :) Sana bütün bu yaşadıklarını bildi değil mi?
evet arayip hesap numarasini iste ayni anda zaten kacta baktircana dair bi saat belirlersiniz ....önce parayi hesabina yatiriyorsun sonra o dekontu elanite mail olarak yolluyorsun ve ayni anda aradim ben yolladim diye....sonra verdigi saatte arayip baktiriyorsun cnm ....herseyi kendi söylüyor fazla soruya ihtiyac kalmiyor ama aklini karistiran sorular olursa tabi sor ...
O zaman ben Elanit'i listeden çıkarayım yaa... Yazık yani 80 tl de az değil... Selma Toprak'a mı gitsem... Onda da yol gözümde büyüyor karşıda oturuyormuş galiba, bulamam bile ben onun evini, kaybolurum oralarda. :))
Sevgili flamenca,
yine ben:) Peki nerde bu Selma toprak. Demin web sitesine girdim. Msn veya telefon diyor. Oraya gidince baktırmak daha iyi değil mi? Hangi semt te??Ne kadara bakıyor=?
istanbul'da bildiğim çok çok iyi bir falcı var ancak reklama girmesin 1 şey hariç herşeyi bildi..
Valla bilmiyorum ki canım... Göztepe'deymiş galiba, emin değilim. Telefonu ise yok bende. Ben tam Selma'ya baktırayım diye karar vermiştim birileri girip bilemediğini yazdı ben de vazgeçtim. Elanit mi Selma mı karar veremiyordum, o arada Gül'e gittim, dediklerini yakın zamanda yaşayınca yine Gül'e gittim ve 2. gidişimde dediklerinden ilki dün aynen verdiği tarihte çıkınca ciddi şok yaşadım, eğer böyle devam ederse benim Gül'den başka falcıyı gözüm görmez çünkü daha önceki mesajlarımda da dediğim gibi, hiçbir falcıda böyle bir şey yaşamadım ben. Diğer dedikleri çıksa da çıkmasa da buraya gelip yazacağım mutlaka.
ben benim angusl 1-2 güne konuşayım , hadi benim beynimi okudu diyelim onun okuyamaz,onun düşündüklerini söledi .. size geçerim özet olrak doğrumu diye
b.minecim falcıları boşver klbimizden geçen güzel şeyler olur umarım
ben fala göre yaşama,bekleme dönemini geride bıraktım,fal harici atıyorum adımlarımı.
Ne olur görücez .. MEvlam neylerse güzel eyler ..
Kalbimdeki adama herkes kaderin dedi ..
ben ise artık başlamasakta olur hayatıma devam ederim diyorum ..fallar resmen terapi oldu,egomu okşadı..
seviyo,ölüyo sana didiler
senin her mesajlarını okuduğumda kendi geçmişim gözümün önüne geliyor, aynı hikaye, aynı fallar, dilerim senin sonun benimkine benzemez
kızlar elanite dekont mail'ini nasıl gönderiyorsunuz ?????????????
ben benim angusl 1-2 güne konuşayım , hadi benim beynimi okudu diyelim onun okuyamaz,onun düşündüklerini söledi .. size geçerim özet olrak doğrumu diye
b.minecim falcıları boşver klbimizden geçen güzel şeyler olur umarım
ben fala göre yaşama,bekleme dönemini geride bıraktım,fal harici atıyorum adımlarımı.
Ne olur görücez .. MEvlam neylerse güzel eyler ..
Kalbimdeki adama herkes kaderin dedi ..
ben ise artık başlamasakta olur hayatıma devam ederim diyorum ..fallar resmen terapi oldu,egomu okşadı..
seviyo,ölüyo sana didiler